oh happiness

Missade tåget imorse. Inte så himla kul kanske. Men jag överlevde.
På svenskan satt och och Daniella i det tysta rummet och var allt annat än tysta. Men vi jobbade också. Faktiskt. När vi sedan skulle gå och visa vad vi hade gjort så hade alla försvunnit och dörren var låst. Men en snäll människa i expiditionen skrev en lapp till Hoffa att vi hade varit där. Gulligt!

Fredrika kom och hämtade mig sedan. Blev att bära hö och halmbalar samt stuva in alla grejer i bilen/transporten tills båda blev proppfulla. Så vidare till andra stallet och kasta ut allting innan vi kilade och hämtade hästarna. Inte så spännande kanske. Men myysigt. Var ett bra tag sedan man träffade FL på riktigt liksom så det blev massa trevligt prat och vi fick uppdatera varandra om vad som hänt. Alltid trevligt.

Nu har jag tvingat i mig lite mat så blir stallet nu. Vårat stall.
Imorgon kastar vi förhoppningsvis ut våra så ska bli skönt att slippa gå upp så himla tidigt.

Annars ringde dom från Myone i Nordby och ville träffa mig. Det är nog det enda jobbet jag hoppats på svar ifrån så jag har humöret på topp idag. Frågan är ju bara när man ska åka ner. Kom ju nyss därifrån så känns ganska ogött att kasta ut massor av pengar igen. Ska försöka få mamma att åka med så vi kan ta bilen eller sådär.

Men stallet var det ja. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback