ta det onda med det goda

Magen gör uppror idag. Måste vara för att jag åt ordentligt igår för första gången på länge. Skämt å sido men känns som om någon hugger mig i slutet av ryggen. Inte okej någonstans!
Trött är jag med. Kan dock bero på att herr Sebastian ringde inatt. Klockan två för att vara med exakt blev jag meddelad. "Jag brukar inte kika på klockan så jag vet inte" - "Men vet du vad klockan är nu?" - "Nej.." - "Ah, klockan är TVÅ"  . Men jag klagar inte.. tror jag.
Så idag är jag ledig. Eller jag gav mig ledigt. Borde jag inte göra. Men jag orkade inte. Smärta, trötthet och ångest är inte allt för bra för mitt umgänge då jag blir på dåligt humör. Och ni som känner mig vet hur jag blir när jag är tvär. Speciellt några har fått uppleva detta. Inte dagens roligaste kanske. Haha.

Anyway. Blir stallet senare, nörda lite.
Förhoppningsvis en dusch av sol runt hörnet och sedan ska jag försöka hinna packa upp och tvätta mina kläder. Pluggas ska det med göras.

Bjöd föresten över min bror. Tror dock jag lovade för mycket. Sa att jag skulle spöa honom i Mario Wii men saken är ju den att jag verkligen är helkass på det! Illa. Nu blir det käk, plugg och chill tills vardagen höjs när ännu en Saxinare kliver innanför dörren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback