you are my lover

Vuxenpoäng till mig. Massor av poäng. Jag sitter nämligen och kikar på miljonlotteriet. Min syster tyckte jag var dum i huvdet när jag ville se det hemma hos dom. Men det är ju faktiskt spännande. Jag är nog ganska körd i huvudet. Illa.

Tarja kom och hämtade mig förut och vi for ut till stallet. Kai var redan där och hade med sig sin motorcykel. Tränade Calle lite och han blir verkligen inte rädd för sådana saker. Men snöhögar som han sett hela vintern är däremot dödliga. Var bara ett språng han tog åt sidan och det var när Kai blåste till precis brevid honom. Annars travade han på vid motorcykelns sida och var helt nöjd.
Slänger in bilder senare.

Fick reda på att det är Skutt på torsdag också. Temat denna gång ska tydligen vara sommar. Vad klär man ut sig till då? Hur som helst, är ju drogfritt men who cares? Tessan frågade om jag skulle med till hennes kusin innan. Tydligen skulle det vara förfest till halv tolv - tolv så det är ju ett tag. Skutt slutar vi ett så det blir inte allt för länge inne i folkets hus. Men det gör la ingenting. Får se hur det blir med den saken.

Nu blir det plugg och sedan sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback