slå klackarna i taket

Oh hej och hå. Ungefär så skulle jag kunna sammanfatta gårdagen. Helt sjukt alltså.
Syster ringer mig på jobbet och ber mig ha full tank i mopeden. När jag kommer hem så är det fanta och rosé som serveras till goooott grillat kött. Sedan blev det lite chill i soffan innan jag och syster blev uttråkade, fixade oss och satte oss på mopeden (ajabaja!) och tuffade in till Strömstad. Väl framme så lyckades vi på något vänster att få in mopeden i hennes studio och sedan satte vi oss utanför och fortsatte på vårat rosé i avskurna plastflaskor. Sådär riktigt välvårdat. När flaskan var slut så låste vi bakom oss och kilade ner till hamnen. Hamnade inne på Skagerak och fastnade i dimman.

Om vi ska köra en kort sammanfattning; Mycket parkbänksittning med trevligt folk, Maria fann en vattenslang som hon lekte ganska bra med - jag tog skydd bakom en norrman (dom är bra ibland!). Vi har skrattat så vi gråtit, skrämt folk och lekt sköldpaddor mitt i hamnen (eller ah, syster lekte, jag tittade på).
Fyra olika båtar hann vi besöka, ätit torkat lamm och varit halvvägs ner i vattnet. Jag och en funnen vän gick vilse, råkade sätta på en pump och ramlat i buskar.
Jag blev bjuden på chillingpölse med lumpe - kycklingkorv i lumpe (Lumpe är som ett svenskt tunnbröd fast mindre och massa smak i.. typ. haha) fast den matade jag hundar och måsar med istället.
Träffade en duracellkanin också. Norrmännen har fått för sig att mjukisoveraller är snygga, så därför hade denne man en skrikrosa på sig. Jag och syster trodde vi skulle dö. Men han var snäll. FIck sitta i hans båt och kika på soluppgången. Vid sju så togvi mopeden (ajabaja!) och for hem. Klockan åtta stog vi hemma och stekte köttbullar.

Idag har varit en seg dag. Mycket seg. Därför har jag legat i sängen och ätit ostbågar hela dagen. Illa!

Kommentarer
Poesimannen säger:

Du kan förklara det där med norrmannen en pump och buskar tack .....

2010-08-08 | 21:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback