update

Hur långt har jag kommit?
Ögon, naglar och foundation. Sen då? Går rätt segt.
Men det är inte lätt alla gånger. Tror jag tar min sminkväska och beger mig till Masiel istället.
Iskall (alkoholfri!) cider och hög musik. Pappa har trallat iväg och här är jag helt ensam.
PUSS


you could be my bad boy

Otaggad chey!
Alla andra sitter och taggar med allt ifrån techno till rnb. Själv sitter jag och lyssnar på Bryan Adams - Everything i do och ryser. Hur står det till i knoppen Saxin?
Nu är hästarna inne i alla fall. Rätt tidigt men eftersom jag inte vet hur S reagerar på smällare så kan det vara likabra att ha dom 'säkra' i boxarna än på fri fot över vägarna! Nattlampa tände jag samt lämnade radion på. Är det någon som är nojig och mesig så är det ändå jag. Men det är ju mysigt med nattlampa ju.
Hästarna ville inte in i alla fall! Tur nog hade jag lämnat Calle med grimman på så jag fick tag på asen tillslut.

Tidigare idag red jag föresten. Tog en skrittur på åkern. Pulsa snö. Det var nog uppskattat, eller till viss del. Lite sur över att han inte fick lägga sig i en vild bockgalopp blev han nog allt. Men det var mysigt. Solen var rosa, snön orörd och en rökmoln när man andas. Vackert!

Nu sitter jag här och bloggar. Borde jag inte göra. Håret är fixat för stunden i alla fall. Ska till några fler lockar sedan. Men det gör jag innan jag åker sedan. Ska lägga klet i ansiktet, sätta i en lins och fixa klart mina naglar. Sedan beger jag mig hem till Masiel istället för Linn. Blir bra det också! Vi får se vart jag hamnar ikväll, spontan som jag är.
Jag och M funderade ju starkt på att impulsivåka till Sthlm, gå på Berns och vara där tills dom stängde vid sex och då ta första tåget hem. Men dels kostar inträdet 400:- och det var tjugo. Askasst!

Nej, fix var det. Puss


i told you once, and i told you twice

Sådär ja. På plats hemma hos söta far igen. Känns okej.

Mina söta brorsban kom över igår. Blev måla, leka med dockor och allt som hör till små flickor i den åldern. Så fullt ös medvetslös. När barnen sov så försvann Kent över till en granne för att kika hockey så jag och mamma passade på att kika på film och smutta jäger. Himla mysigt. Det blir alltid lite mer prat, djupgående. På den nivån som jag trivs med. Hur som helst, Kent kom hem och vi blev sittades och kollade på ett klätterfilm. Kom i säng efter tre.

Nu på dagen har vi ätit vofflor och målat lite mer innan Mathias kom och hämtade ungarna plus en lillasyster. Nu är jag alltså hemma och en aning stressad. Mycket som ska hinnas med. Usch.
Ska strax bege mig ut till stallet för att fixa kväll. Hem och duscha, fixa naglar och allt det där. Lägga sminkgrund och tagga. Sedan så får jag skjuts av pappa till stallet för att släppa in hästarna, handla lite och sådär.
Sedan hem och tagga lite mer, fixa hår och resten av make upen. Hur ska det här gå?
Blir att kila över till Linn sedan och efter det så tar vi kvällen som den kommer. Hur som helst så kommer det att bli nice. Jag känner det på mig. Kallt att gå hem sedan bara. Usch.

Nej. Stall nu. Streeeeessa! Puss

tyck synd om mig!

Nu börjar det bli en aning drygt. Har inte fått många timmars sömn inatt. Har frysit trots täcke plus filt. Men mitt fönster utåt altan står öppet och det 'rummet' är svinkallt när inte elementet där ute är på. Illa att det ligger kablar ivägen så fönstret inte ens går att stänga!
Men till detta har jag inte kunnat andas genom näsan, hostat lungorna ur mig, tandvärk samt knivar i halsen. Kan ju inte bli bättre. Tur att hostmedicin innehåller morfin! Eller något ditåt. Det mesta gick över, fast inte dunkandet utav min tand som vill komma upp. Näsan gick inte att göra så mycket det heller.

JAg mår lite bättre idag. Halsen gör inte så ont, jag känner inte av tanden eller halsen speciellt mycket. Men hostan är inte rolig. Jag är trött och skakig. Varm och kall.

Blir det att sitta under en filt och tycka synd om sig själv på nyår? Jag hoppas inte det!

i'll do it for you

Mamma kom och hämtade mig tillsut. Vi fick ut hästarna som var mer eller mindre lite hungriga.
Sedan for vi faktiskt till Eskilstuna. Emilia <3 rea .
Hittade ett par skor jag länge kikat på, kostade dock fyra hundra och det på rean. Kändes inte som att min plånbok riktigt ville det. Fann då ett par i princip likadana för hälften av priset, också på rean. Så när jag och mor stod i kön hittade jag ännu mer rea och då fann jag ytterligare ett par skor. Hundra kronor och som hittat. Fick alltså med mig två par skor så var billigare än det första paret. Riktigt nice alltså!

Blev ett vanligt linne, vitt nagellack, guldig mascara (eller man lägger på ett lager guld ovanpå det redan svartmålade eller vad man nu har för färg) och så en borste. Kändes som att jag borde byta ut min jag har, inte många piggar som står ut på den längre.

Fick en liten kuvertväska med mig hem också. Jag hade tjugo procent rea på reapriset vilket slutade med att jag betalade 48 riksdalen för den väskan. Jag klagar absolut inte!

Nu ska det bli en dusch och lite mys med hunden. Kan behövas om jag ska friska på mig till helgen.


sjukhuvud

jag går och skjuter mig själv nu.
jag blir värre än män när dom är sjuka.
jag vill bli frisk nuununu.

Vaknar flera timmar sent. Hästarna skulle vid det här laget redan vara ute och jag skulle ha varit duschad. Nu sitter jag och väntar på min mamma som ska agera taxi. Sedan ska jag bädda ner mig hemma hos henne!

Usch!

egoboost

Kan inte bli bättre. Satt och klurade ihop ett cv på den stora datorn. Gick kalas tills skärmen blev svart och den DOG. Jag vet ju om att det dör emellanåt, skapligt irriterande. Så jag hoppas att alla håller tummarna att jag sparade rätt okej innan den lada av. Har lärt mig det, jag ska spara rätt ofta för det är inte kul att skriva om skolarbeten på x anatal sidor. Så ptja, kanske gick inget förlorat. Jag vet inte.

Men jag hittade den här. Rätt bra låt för ens ego. Simon är mer än okej på att skriva låtar.
Här är en av dom i alla fall, en som passar perfekt in på mig. Haha.


fanta och rosé

Åh, Ellen. Kan du inte bara vara tyst?
Alla slutar prata nyår med mig, okej? Jag blir taggad. Det är inte så hälsosamt. Kan ju hända att jag bestämmer mig för att bryta mina nykteristlöften och partajar till det i helgen? Hur skulle det se ut liksom? 18 år utan alkohol och så på grund av elakt folk så tappar jag det. Usch.
Nej, nu är jag bra dryg. Jag börjar tagga till i alla fall. Kan bero på att det börjar närma sig. Egentligen är det inte någon stor deal det här med nyår. Det är ju bara lite skumpa, raketer och otroligt mycket alkohol. Vad är meningen egentligen?
Alla kör med "nej, nu är det nytt år och 2011 ska bli bättre på alla plan" grejer. Hur ofta slutar det så, man säger samma sak nästa omgång igen. Lögner! Mitt nya år kommer bli i princip likadant som detta passerade år. Så är det nog för dom flesta.

Hur kom jag till att prata om det här? Just ja, Ellen var dryg - jag är taggad. Nyår snart eller?

Vad har jag annars gjort idag? Inte mycket alltså, precis som alltid!
Fast jag fick till en kalasgod köttfärsås. Fått upp min present till pappa. Han öppnar alltid mina presenter men han använder dom aldrig. Jag Skojar verkligen inte. För ett par år sedan, när han jobbade mycket ute, fick han en superhärlig mössa. Den har Mårten i dagsläget, fick den oanvänd! Jag köpte lite kläder åt min pappa, idag ligger dom med prislapparna kvar i förrådet. Jag köpte honom (på skoj) ett ölglas. Eller man stoppar ölburken i ölglaset som har is kring sig, ja ni förstår. Han har aldrig använt det, jag däremot slet den med hälsan.
Så idag fick jag upp den förbannade massagestolen. JAG ska i alla fall använda den. Nej, några med presenter får han inte av mig. Otacksam!

moneymaker

Oj. Det där var kanske inte meningen. Men man får klicka hem lite kläder när man är sjuk!
I början av januari får jag hem tre nya och förhoppningsvis klockrena klänningar. Awesome!
HM har fått in mycket fins till sommaren också. Det gör ju inte att jag börjar längta dit heller. Usch.
Saken är ju den att även ellos börjar fylla på vårkollektionen. Det kliar i mina shoppningfingrar.
Jag har ju inte ens några pengar? Äsch. Pengar växer på träd. Gäller bara att fråga på rätt sätt.

Nej, nu ska jag få i mig lite glass för min stackars hals och bänka mig framför piraterna.
Visserligen började det för en halvtimma sedan, men jag har ju varit fullt upptagen med att shoppa!


thinking of the better time

Emilia, hur går det med att vara nykterist?
Ehm, det var alkoholfria drinkar igår?

Nej, det var redigt kul. Jag taggade till, fixade mig lite och blev upphämtad av Fredrika. Denna gång hann vi faktiskt med en liten förpärla. Så kikade jag på när tågen skulle gå, om dom var i tid. Tror ni tågjäkeln var inställt eller? Varför ställer dom alltid in mina tåg?
Men hennes söta mamma och 'pappa' skjutsade oss till Örebro. Var grymt dåligt med folk i princip hela kvällen. Eller det drog väl till när småtimmarna närmade sig. Men det var tråkigt folk! Fel musik på nedervåningen och kåta pojkar på övervåningen blandat med arga bitchar. Så nja, jag har haft bättre kvällar!
Men kul var det. Lite för mycket dricka kanske. Jag drack en Baja Rosa och jisses, nya favoriten!

Nog om det. Idag mår jag bra. Förutom att min röst sviker mig och det känns som tusen knivhugg i min hals. Men det får ja ta när jag ska ut och leka oansvarig! Men det ska nog bli bra det här också. Fryser som en liten skogsturk också. Ska linda in mig i mitt täcke hela dagen. Awesom!

i hook you up

Uh. Jag mår illa.
Men den som bryr sig räcker upp en hand.
Jag ska ut ikväll. Jag tillåter mig inte att vara sjuk.
Fast i skrivande stund har jag min morgonrock på mig.
Kanske inte direkt en partyoutfit? Fast skulle ju funka ändå.
Nej, ska mysa runt lite mer innan jag taggar till.


cuz' now i'm flying

Jag hoppades på att få skratta åt alla som låg och mådde dåligt idag. Tji fick jag. Vem vaknar upp och mår allt annat än bra? Det är inte bakistendenser, den enda alkoholen jag kom i kontakt med igår var nog gaserna ifrån likören i den chokladbit som pappa åt.
Min hals gjorde så ont att jag ville gråta likt ett barn, febern gjorde mig helt skakig och huvudet hängde inte med. Jag var allmänt borta och illamåendet hängde över mig. Men upp ur sängen kom jag vid åtta och jag vill tacka någon för att min söta fan var uppe på benen han med. Jag fick skjuts till stallet. Hade ramlat med cykeln i en snöhög annars!

När jag kom hem var det raka vägen till sängen där jag sov bort ett par timmar. Vaknade vid halv ett, slog på scrubs och avverkade ett par avsnitt. Nu har jag precis kommit ut ur duschen, känner mig lite piggare.
Jag ska försöka få lite mat i magen och tagga till.
Jag s k a ut ikväll. Jag och mina halvvaxade ben ska ut och svänga med Fredrika ikväll. Så är det bara.

Nej, jag och min polkadress ska göra lite vettigare saker nu. Puss

i'll be long gone

Phu, nu är det över för i år. Tackochlov!
Nej, så illa var det inte. Det var redigt roligt. Syster hade med ett hysteriskt underhållande spel. Draw hette det och man skulle måla. Inte söta små lätta saker utan det var mer i stil med; "Horunge", "Översminkad", "Penisförlägning" och "Brudmagnet". Vem kan måla "Strypsex?"
Jag kilade till sängen rätt tidigt ändå, redan halv ett snarkade jag gott. Nästsist upp idag var jag också.

Julklappar fick jag faktiskt, trots att jag är född elak. Pappa tycker tydligen att jag har för håriga ben så jag fick mig en hemsk sak. Epilator. Det är i höjd med att vaxa benen, bara det att det tar länge tid. Usch. Men ja, det uppskattades ändå. Nu slipper jag ha lurviga ben i alla fall!
Fick ett superfint halsband utav mor. Oh, älskart!
Parfym, lösnaglar och lite smått här och där. Myys!

Nej, nu ska jag kila och dra på mig mjukisbyxor och krypa ner i soffan. Där tänker jag spendera kvällen medan alla andra är ute och häller i sig alkohol. Jag går ut när inga andra är ute, när alla andra är ute är jag hemma. Knasigt! Men jag kommer må bra imorgon, tillskillnad ifrån många andra. Haha.
Om inte annat så skulle vi ut imorgon istället? Grymt!

Puss

Vadå, är det jul?

Trött tjej .

Halv sex imorse så tvingade jag mig upp ifrån sängen. Tro på tusan att jag ville ligga kvar och mysa flera timmar till. Men det fick jag minsann inte. Julafton, vad är det för påhitt?
Svårt att tro, men jag var först på plats i stallet redan innan klockan slagit sex. o7.58 stod min mobil på när jag tänt lyset och brutalväckt stackars hästar. Tog ett bra tag innan Calle kom upp på ostadiga ben. Stackare.
Blev julmust, pepparkaka och julklappsbyte varvat med att göra iordning stallet för kvällen.

Cyklade hem för att krypa ner i en ljummen säng ungefär en timma sedare. Pappa väckte mig runt tio och sa att vi strax skulle iväg igen. Upp och på med relativt ojuliga kläder, dra ett drag över fransarna och sedan hem till min äldsta bror. Syster, hennes respektive och söta Dixie var redan på plats. Helt otroligt!
Mamma kom, som alla förväntat sig, försent och det med en hel timma. Otippat.
Blev lite gröt och köttbullar där innan alla barnen fick öppna klappar. Tänk att jag också varit sådär hysterisk på att riva upp julpappret. Grejen är ju den att själva saken är rolig tills man får chansen att öppna nästa.

Sedan körde jag till Köping med pappa för att hälsa på farmor. Sötan. Skaplig förvirring när vi ställt in hennes Aladdinask (som hon verkligen inte skulle dela med sig av!) på hennes rum och det stod en likadan ute på bordet i allrummet! Aw.

Nu är jag hemma. Ska se om jag kanske kan få blunda en stund, ge pappa en klapp och sedan byta om för att bege mig hem till mamma för kvällen. Alla håller tummarna för att denna kväll slipper sluta i ångest och tårar.
Nej, sova var det!

vad gjorde du under 2010?

Vet att det är lite tidigt men jag gillar listor likt denna. Så why not?

Varit utomlands - Yes
Snott något från en privatperson - Nej
Fått skäll av rektorn - Hehe, ohja!
Skolkat - Vem, jag? Näe!
Brutit ett eller flera ben - Nej
Känt dig som ett oupptäckt geni - Jag ÄR ett geni!
Haft fest hemma - Nej
Fått kontakt med gamla vänner - Yesyes
Varit kär - Ja
Druckit alkohol - Nej?
Rökt vattenpipa - Nej faktiskt inte .
Installerat en skrivare - Nej
Drabbats av minnesluckor - Har jag säkerligen
Druckit hembränt - Det tror jag inte
Blandat alkohol och medicin - Näe
Svimmat - Nej
Hållt dina nyårslöften - Har aldrig haft några
Snattat - Nej
Retats - Ja
Badat naken - Nej
Varit beroende av något - Tuggumi
Slagit någon -  Ja
Fått IG på ett prov - Nej
Gett pengar till en tiggare/hemlös - Ja
Bråkat - Ja
Trängt dig i matkön - Ja
Åkt sparkcykel - Ja
Hatat någon - För många
Bränt dig på en manet - Nej
Hamnat i trubbel med polisen - Nej
Bitchslapat någon - Ja
Fått nya vänner - Ohja
Förlorat en eller flera vänner - Yes
Kastat en snöboll på någon - Haha, ja
Skjutit en älgko - Nej?
Citerat ur ett flertal filmer - Ja
Dumpat någon - Ja
Liftat - Ja
Åkt polisbil - Nej
Papercutat dig - Ja
Varit allvarligt sjuk - Ja
Druckit alkohol på offentlig plats - Aldrig druckit alkohol .
Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg - Nej
Slagit huvudet hårt i väggen - Nej
Skurit dig själv av misstag - Ja
Hetsätit - Nej
Gjort bort dig offentligt - Haha, nej?
Gjort något du aldrig gjort tidigare - Ja
Dejtat - Ja
Däckat - Nej
Varit på konsert - Nej
Haft bulimi/anorexi - Nej
Gett ut din msn till en random - Yes
Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta - Nej
Kastat mat/dryck på en arbetslös - Haha, varje dag!
Tagit receptbelagd medicin utan att behöva - Ja, våra alvedon hemma är receptbelagda
Somnat på allmän plats - Buss/Tåg
Spenderat natten på ett sjukhus - Nej
Mobbat någon - Ja
Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän - Kan ha hänt, ja
Druckit så mycket att du spytt - Ehm.. nej?
Tagit någons oskuld - Nej
Gått bakom någons rygg - Har jag nog gjort
Gett någon oskyldig skulden - Ehm.. ja.
Förbannat någon genom häxprocesser - Haha, ohja!
Kallat någon slampa/hora - Ja
Målat på väggen - Ja
Hotat någon - Nej
Skrivit blogg - Nej?
Varit på festival - Nej
Skickat vidare kedjesms - Nej
Bowlat - Haha, ja
Kallat någon för sär - Ja
Utövat tungrullning med över 2 personer på samma kväll - Ja
Gått på bio - Ja
Varit vaken i mer än 24 timmar - Ja
Ringt från en telefonkiosk - Nej
Pratat med en helt okänd person - Ja
Knarkat - Nej
Pussat någon av dina vänner - Ja
Haft ett jobb - Yes
Köpt en ny mobil - Jag köper inte mina mobiler
Tatuerat dig - Yes
Piercat dig - Örat i alla fall
Färgat ditt hår - Yes
Varit i Finland - Näe.
Flyttat - Nej
Rest över 100 mil - Yes
Klappat en enhörning - Charlie!
Köpt något väldigt dyrt - Yes
Dansat salsa - I min fantasi!
Odlat illegala växter i garderoben - Har några svampar där inne


mornin' after dark

Mitt öra mår inte bra. Minns ni att jag och Ellenor tog hål på Kreta?
Mitt har krånglat till och från och jag funderar starkt på att ta ur det.
Fast nu sitter jag med ett spritat plåser över örat. Supersexigt!



find your castle in the sky

Uh, hej och hå. Hård dag i kylan!
Jag slocknade tidigt igår, så jag har vaknat (blivit väckt?) fyra gånger inatt och vid sex så slog jag på teven och umgicks med PowerPuffPinglorna! Awesome! Halvsov fram till halv åtta då jag ringde mamma och frågade om hon var vaken. Hade nämligen drömt att hon försov sig idag. Men hon var tydligen uppe och vid tjugo i nio så stod hon utanför min dörr.
Vi kilade först och kastade ut hästarna innan vi styrde emot Örebro. Blev massor utav shopping. IKEA, Leksaksaffärer, Marieberg, Systembolaget, Elgiganten, MediaMarket, Jysk, IKEA och så hem. Om ni kände ett stort behov av att veta precis vilka affärer vi var inne på vill säga. Träffade på min far också, hur tippat är det liksom? TVÅ gånger på hela dagen, en utanför Media Market och sedan hemma på gården. Grymt.

Svängde förbi stallet på vägen hem också. Kastade åt djuren lite hö men dom ville mest komma in. Ska dock plåga dom någon timma till i alla fall. Är dock lite skumt där ute just nu.
Imorse när jag kom så satt strömmen till hagen i samt elementkabeln till vattnet. Satt även fast en förlängningssladd in till Shalinkas box? Det var en sådan som man kan sätta ytterligare tre sladdar på, om ni förstår. Den satt liksom mellan väggen och boxdörren så för att få in den där krävs att man öppnar dörren.
Skulle man behövt just denna sladd in till gamla sadelkammaren där 'vattenrummet' är så hade man lika gärna kunnat kasta den igenom Shalinkas boxdörr och skippat öppna den. Ni som varit i stallet förstår hur jag menar.
Nu har alltså någon, under natten, utfört detta.
Fick nyss ett samtal utav Tarja som menar på att hon och Kai drog ur staketsladden igår vilket jag också tror. Men Ann hade ringt henne idag och sagt att 'vattensladden' var urdragen idag. När jag lämnade stallet imorse satt den i..! Så när jag kom nu på eftermiddagen var vatten i och hage ur. Knepigt!

Blir att granska varje del på hästarnas kroppar ikväll och sedan memorera hur stallet ser ut när jag går därifrån.
Det är kusligt, speciellt när det härjat en del från och till här i områdena. Usch.

give me one more time .

Om vi säger såhär.. jag är nog inte gjord för att spela bowling. Det är nog inte riktigt mitt kall. Smärtar att säga att jag verkligen inte är bäst på spelet. Jag är väl bäst på allt?
Hur som helst, jag, Mathilda och Ellenor kom dit lite tidigare. Så vi satte oss för att kika på folk och ta en cider. Var ett hockeylag, p97 . Något som slog oss var att många av pojkarna hade fötter som.. ehm.. långa fötter! Det var nog inte en enda som vi såg som hade under 43. Då är dom 97'or!
Hur som helst, jag var kass. Rent ut sagt så sög jag så hårt man bara kan göra. Eller ptja, jag lyckades få första striken i alla fall. Det räknas väl lite grand?
Tror jag slutade på en 170 poäng efter tredje spelet. Mathilda låg då nästan vid 300 om jag inte minns fel? Tumme ner!

Klotet ville inte som jag heller. En utav gångerna så ville det bakåt. Hur pinsamt var inte det? Nära på att halka på banan var jag också. Snacka om att jag borde hålla mig ifrån bowlinghallar! Dödsfällor för Saxinare.

Nej, nu ska jag sluta säga hur kass jag är. Ni får inte tro att jag inte är bäst på allting annat.

PUSS

dirtytalk och rån

Fick skjuts av pappa hem till Mathilda igår. Ellenor, Julia och Gussi var redan här. Gussi försvann dock ganska snabbt. Vi slog på Twilight filmen och sega oss igenom den, knaprade på chips, rån, gurka och morötter med lite olika dipper. Eller som andra gjorde det. Dipp är inte riktigt min grej. Töntig.
Vi skulle se alla filmer inom vampyrerna, men kom bara en bit in på den andra innan pratet tog över. Det var.. spännande! Mycket skratt och många råa frågor.

Sängen kallade runt halv tre och vi somnade nog nästan direkt. Skönt. Mindre skönt var det att man vaknade utav arbetarna utanför fönstret som bestämde sig för att plocka ner byggställningen. Inte speciellt tysta. Vi hade alla lust att öppna fönstret på deras huvud. Men vi var snälla.

Ellenor och Mathilda bakade scones medan jag och Julia gåtränade Amelia. Det måste ju börja i tid.
Nu ska vi tydligen baka kakor och senare ikväll blir det bowling.
Julia har dock lämnt oss, hon ska ut och dricka vuxensaft ikväll. Moget! Daniela har dock kommit. Trevligt!

Nu ska jag försöka vara lite mer social. Puss

ganska onödig uppdatering .

Facebook fungerar inte på min stora dator? Står att cookies inte accepteras även när jag sänkt säkerheten så mycket jag bara kan. Henrik försökte hjälpa mig också så vi tog bort brandvägg och allting men det fungerade inte då heller. Usch. Knasigt nog fungerar det på min andra datorn . Knas!

Annars så har febern börja lägga sig. Jag börjar bli rastlös så nu efter en uppiggande dusch ska jag bege mig hem till Mathilda. Kan vara bra att få komma bort lite tror jag.

Jag vet egentligen inte varför jag uppdaterar bloggen.
Hittade ett nyköpt linne i en bortglömd påse. Har man förmycket kläder då?

Annars gjorde jag nog bort mig lite alldeles nyss. Alla är inte som mig. Känns tufft.

feberdrömmar

Det här är inte min dag om jag säger så.
Vaknar upp med feber. Det förklarade mina helskumma drömmar inatt. Gråtit har jag också gjort.
Det som tog hårdast och det jag grät av var rätt löjligt egentligen. Hur som helst så var det jag och några till, vet inte vilka, men vi var i ett annat land i alla fall. Åkte bil och stannade till uppe på ett berg, jag snubblade (facebook förutspådde att jag skulle ramla idag!) och sätter mig i allt sanddamm. Jag frågade då om det finns kungskobror (mitt stålmormorinlägg?) och alla nickade. Jag känner då hur det rör sig kring mig och visst är det en orm. En röd, smal liten sak som får mitt blod att isa. Jag sitter helt stilla men får någon form av panik så jag börjar slå på ormen. Moget! Denna orm beter då mig i vänsterhanden, precis vid handleden.
Då upptäcker jag ytterligare en orm som jag av misstag råkar sätta min högra hand på vilket leder till att denna också hugger tag men inte släpper taget. Denna sitter då i roten vid tummen ungefär.
Det är här någonstans jag börjar gråta för jag kan känna obehaget. Man känner ju ingen smärta i drömmar, men det var obehagligt. Kan inte riktigt sätta ord på det med det var inte någon okej känsla!
Ormen sitter kvar och jag sliter loss den innan jag kastar ner den för berget. Sedan efter det börjar jag må dåligt, yrsel osv. Vi åker vidare och inget med det.
Kommer fram till vår by och jag bestämmer mig för att gå till polisen. Helskumma typer som var där inne. Hon kikar på mina svullna sår och säger att det nog går över. Fast alla visste att det var en grymt farlig orm.
Så blir jag lämnad ensam i rummet och det är halvmörkt ute. Då kommer ett lejon utanför dörren. Denna får syn på mig och jag måste skynda mig att låsa dörren. Det går natruligtvis inte utan jag får panik. I sista stund blir dörren låst men det finns ju två dörrar in till rummet såklart.
Lejonet kommer in igenom den andra och huggar tag i mig för att ta med mig någonstans. Jag har en penna på mig som jag börjar hugga djuret i huvudet med. Efter ett par hugg så segar han ner till marken och jag kan springa därifrån. Men tror ni lejonet dog eller?

Ehm ja.. det var ju bara en liten del av allt det skumma som ägt rum i mitt huvud under natten.

Hoppas jag piggar på mig så jag kan bege mig hem till Mathilda senare.
Peace.

random update

Imorgon tar jag jullov. Det finns få ord som beskiver hur otroligt skönt det ska bli. Jag ska ta vara på den lediga tiden. Se till att skriva klart den där förbannade uppsatsen och se till att jag pallar mig igenom den sista terminen. Det är en jäkla termin kvar. Ska jag sabba allt på slutspurten? Usch!

Efter att jag lämnat skolan bakom mig så ska jag möta upp Julia och Ellenor för att vi sedan ska vidare till Mathilda och söta Amelia. Blir att mysa, kolla på film, snacka skit och bara vara. Girlpower i princip. Spenderar natten där också. Sweet.

Men nu ska jag krypa ner i sängen, slå på en film och fundera på vilka vändningar mitt liv tagit.
Det är ypperligt bra funderingstimmar som nätterna kommer med. Bra och dåligt.

awesomness

Jag tog en ridtur idag. Vet ni hur jäkla underbart det var eller?
Min rumpa tyckte dock att det var kallt, missade att kasta på sadelvärmaren.
Ni skulle sett mig, höjden av töntighet. Efter första travbiten så kunde jag inte sluta le. Det om något är ett tecken på att man hållt upp på tok för länge! Nu får jag ta och skärpa mig, upp på hästryggen oftare. Ska se till att få upp honom i lite mer kondis och sedan ska vi minsann ut på åkern och leka av oss. Jag kommer flyga som en vante första gången, men det är lätt värt det.
Han var pigg idag. När vi vände hemåt kunde jag inte hålla honom i skritt. Snacka om att ha egen vilja! Var bara att gilla läget och se till att han inte ökade ytterligare. Sedan, när han blev trött, kunde jag få stopp på åbäket. De var knyck med huvudet, sina skumma pipljud och bakbenspiruetter. Köldknäpp? Ohja!

Imorgon tar jag jullov. Amazing!


du kan se när tiden gått ut

Nej, det var inte meningen. Inte idag. Jag gör mycket knas när jag sover. Tydligen snarkar jag? Kan jag aldrig tänka mig! Hur som helst, alarmet var avstängt när jag vaknade på tok för sent idag. Illa.

Annars har min lugg bestämt sig för att byta sida? Har vaknat i två dagar och luggen ligger åt fel håll. Skapligt knas! Så den får väl ligga sådär då. Rätt ovant dock. Ska tilläggas att jag duschade igår, och då la jag luggen åt 'rätt' håll men den ville inte i alla fall. Usch.

du kan se när det är slut
du kan se när tiden gått ut
det var här men var inte rädd
inget ont kan hända dig mer




nattfunderingar

Alltså.. Hur tråkigt är inte våra liv egentligen? Vad går dom ut på?
Vi äter, sover, jobbar, sexar och sitter på toaletten. Icke att förglömma, vi dricker alkohol. Men hur gör det livet spännande? Vad är målen för majoriteten? Skaffa villa och volvo, få ett tryggt familjeliv. Absolut, jag ska inte säga att jag inte heller drömmer om det. Vem vill inte kunna stadga sig på stabil mark?
Men under tiden, vad gör vi? Hur kommer vi minnas våra liv?

Jag satt och kikade lite på Ame. Utomlandsjobb. Hur grymt vore inte det egentligen? Sticka iväg ett tag, prova något nytt och skaffa sig otroliga minnen. Visserligen har mina utlandsresor slutat i att jag mf. antingen hoppar in i en okänd bil eller blir jagade på bakgator. Men det är värt att minnas! Jag vill inte vara utan dom minnena!

Såg även lite bilder på en random som besegrat Sveriges högsta berg (nej, jag provade att skriva ut namnet och ni skulle bara skratta. Ni vet ju vilket berg jag menar? JUST!) och hur amazing vore inte det? Snacka om äventyr. Ja precis. Det är nog det jag är ute efter lite. Äventyr. Eller nej. Jag är inte så äventyrslysten av mig, jag är mest rädd och töntig. Men jag skulle vilja göra något impulsivt. Ta en resa utan att planera mitt slut. Jag vill kunna känna att jag kan göra vad jag vill. Inte ha en specifik slutdestination.

Upplevelser helt enkelt. Inte sitta och trampa igenom samma tråkiga Mellanmjölksliv dag ut och dag in. Jag vill ha något att berätta för nästa genarationer. "Jani, mormor har minsann fångar en kungskobra med bara händerna medan hon sög ut skorpinjones gift ur sitt egna ben". Nu skulle jag visserligen linda in mig själv i skumplast om jag någonsin får för mig att vistas på en plats där nämnda djur har sina bon, men själva principen har jag nog fått fram bigtime.

Så, vem är på och skapar lite historier för framtida bruk?
Jag ska bli stålmormor!


s-s-söndag

Godmorgon! Tolv är en helt okej tid att vakna på när det är söndagar. Speciellt när det snöar ute och jag vet att jag inte behöver kila ut till stallet. Haha.
Idag är en såndär dag där aktiviteterna inte är många eller speciellt ansträngande. Eller jo, visserligen ska vi försöka få ut granen ur förrådet. Och i det förrådet är det så himla mycket hrejer att man knappt får plats med en fot! Lycka till.
Sen ska jag måla naglara. Och duscha. Mer än så har jag inte kommit fram till.
Peace!

nattord . tungt .

Jag har varit trött precis hela dagen. Tror ni att jag kan sova nu eller?
Självklart inte. Usch. Dom här senaste dagarna har inte varit snälla emot mig.
Jag måste försöka släppa greppet, inse att jag inte har kontroll.
Man kan inte styra en människa, inte på detta plan som vi är nu.
Så otroligt tighta, så otroligt envisa, så otroligt naiva.
Jag tror inte att du vet hur otroligt djupt du sårar mig varje gång du är i det tillståndet.
Du döljer det inte längre för mig. Det är tufft att spela oberörd, men jag tänker inte låta dig se hur djupt det skär.
Jag älskar dig så oerhört och kommer alltid att göra. Men en dag kommer det bli för mycket och den dagen kommer få livet på kant. Jag vet att det kommer bli så. Jag hoppas bara att den dagen dröjer.

Kontrollös . Obehag .

it make no sense at all .

Jag är sjukt trött och har grym träningsvärk.
Det innebär med andra ord att jag är klen.
Vart tog alla mina ridmuskler vägen?

Ska tvinga mig att vara vaken någon timma till. Lite pepp på att skaka rumpa idag igen måste jag erkänna. Jag ska nog inhandla ett stort lager att ha här hemma, så jag slipper sitta flasklös när impulsen tränger sig på. Dock kan jag tänka mig att jag skulle tappa kontrollen, alkisSaxin skulle folket kalla mig. Nej, jag låter det stanna vid tanken enbart. Känns tryggast.

Annars kommer jag bli påkörd av ett tåg när jag och en random bestämmer oss för att det är för långt till gångvägen under spåren. Jag ska aldrig bära klackskor igen föresten. Förbannelse. Usch.

Jag är rätt duktig på att lova saker som jag vet redan innan att jag inte kan hålla.

Varför har alla hakat upp sig på att leka med duschmunstycken?

allting börjar om

Ohmy. Jisses och knas! Det var en vild kväll igår. Shit alltså. Jag vet inte vart jag ska börja.

Skulle ju kila över till Fredrika för lite föris. Men det hann jag ju självklart inte med så grym som jag är på att planera. Så tjugo över blev jag upp hämtad. Rätt okej med folk fast klockan inte var mer än tio ungefär. Tempot höjdes ganska snabbt och ptja, ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad som hände.
Jag vet att jag ramlade i trappen utomhus, otippat liksom! Men det var snö kvar på trappstegen, folk som gått och det innebär ju att det är svinhalt med klackar. Vi skulle gå ner och jag tappar fästet. Dock kom jag inte så långt för Fredrika tog emot. Så ont i benet!
Sedan så är det ju görmycket folk på ovanvåningen så man måste verkligen pressa sig om man ska någonstans. Då var det en tjej som lackade ur på Fredrika när vi skulle gå därifrån. Jag gick emellan och fick ta smällen. Jäklar vad hon var grym på att rycka hår. Jäkla bitch! Haha. Hur som..
Runt två stod jag ute och försökte få tag på en taxi efter diverse omständigheter. Lycka till. Det brukar vara många tomma taxibilar som man kan lägga beslag på , men igår verkade det helt omöjligt. Inte en jäkel var ledig.
Efter ett bra tag så kom det fram en random som visade sig vara och hälsa på sin kusin i örebro. Han själv var ifrån Västerås. Dom två i alla fall frågade om jag inte ville följa med dom och sexa lite. Jag tackade nej men tackade dock jag till att ta sällskap en bit. Dom skulle åt samma håll och sällskap är aldrig fel. Dock försvann Örebrokusinen så västeråsaren erbjöd sig att lägga undan sina pedofiltankar och enbart hjälpa mig hem. Söt! Över tågspåren gick vi. Kanske inte det smartaste, men jag är inte så smart så jag kan ju skylla på det. Han tvingade mig?

Hur som, hamnade tillslut i en varm, trång, säng. Tack! Jag är skyldig dig för två gånger nu. Uh.
Vi kikade på Fredag den trettonde idag. Jag börjar bli modig. Eller haha, det visar sig ikväll om jag är förtjänt av vuxenpoäng eller inte. Halvsov och var allmänt sega. Tänkte ta tvåtåget, missade. Skulle ta femtåget, försenat. Men vid sex åkte jag, en timma försent. SJ i mitt hjärta.
Nu hoppas jag att veckorna går snabbt.

Ska dö i soffan hela kvällen nu. Såå skönt! Jag ska bli nykterist.

O-M-G

Så jäääkla taggad. Äntligen verkar allting lösa sig. Eller haha, ja.. kvällen alltså. Mina livsproblem lär inte kunna ordna upp sig alls, jag är så jäkla kass.
Men ikväll glömmer vi allt sånt. Ikväll jag ska och underbara Fredrika ut och ha grymt jäkla kul! Alla problem lämnar vi under stolen och klackarna ska vara i taket. Skrika oss hesa till musiken och tro oss kunna alla gamla godongar på ovanvåningen. Skämma ut oss genom att dansa på bordet kanske? Jag är rätt grym på att ramla också, kanske kan slänga in en sådan också ?  Näe, jag ska nog simma i ån!
Hur som helst, om inte annat så tar Fredrika det där steget och verkligen raggar upp korvgubben utanför. Hon mjukade upp honom lite sista gången i alla fall. Söt tjej!

Läste föresten igenom mina blogginlägg den senaste månaden och jisses vad jag stavar fel! Haha, det är ju pinsamt dåligt. Jag orkar inte gå in och ändra heller. Illa. Men sånt är livet. Överanvänder orden "kalas", "Jisses", "Ohmy", "kass" och så var det något mer men som jag förträngt.

Nej, en dusch och lite fix innan jag kilar över till FL för lite förpärla. Önska mig lycka till. Puss

how to bring my self back down

Ja, idag är det positiva klubben.
Det är svinit kallt här inne, fast kan bero på att jag enbart har underkläder och ett linne på mig? Jag är ju van med sexiga långkalsonger. Men vi taggar, ellerhur?
Fredrika får mig alltid på syndiga tankar! Vi ska iväg ikväll, oavsett om vi kommer hem eller inte! Som sagt, vi få väl gå hem om inte annat. Eller köra Johannas stil att fördriva tiden på stationen tills första tåget hem går.  Haha. Söt tjej!

Fast nja, aja. Taggar i alla fall, sedan får det bli som det blir. Ska upp på stan vid halv sex för att hämta min cykel samt möta söt bror. Ut i kylan, great!

Nej, peppmusik på och hoppa på ett ben i rummet. Så jag gört.


you don't pick up the phone

Jag kom inte in på min blogg igår? Någon mer som hade det problemet?
Jag höll på att krypa ur skinnet i alla fall. Jisses, bara för det så kom jag ju på hur mycket som helst att skriva om. Gick nog in på blogg.se tre gånger i minuten, det kaaaan ju fungera nu. Icke.

Igår. Yes, morgonpraktik. Var ovanligt pigg den morgonen trots att klockan inte ens hade passerat sex när jag klev upp. Piggare än min söta far. Praktiken i sig var awesome. Tog min första telefonbokning så jag var grymt stolt. Blev ändå fyra rum, åtta personer. Jisses vad grym jag är!
Lite senare, runt halv tre kom min mamma förbi och hämtade upp mig. Vi kikade lite i affärer, men mina fötter ville verkligen inte så vi snabbade oss och sedan åkte till Köping och åt. Fick två julklappar ordnade i alla fall. Är nog bara pappas jag har kvar. Men jag vet ju inte vad jag ska köpa!

Idag skulle jag tydligen vara på Culinaren. Tack för informationen. (:
Men jag ger nog upp skolan snart.

Annars ska jag ut och kasta in hästarna senare ikväll och förhoppningsvis skaka lurviga ben med FL i Örebro. Men allt hänger på skjutsen hem. Illa i detta oväder! Men den som lever får se. Vi får väl gå hem om inte annat. Eller gå ut i .. arboga! Haha. Eller? Nä!

Älskade SJ, ni förtjänar en fiin julklapp!

Jamen SJ, ni har gjort det igen. Grattis. Hela sverige bugar och bockar för era otroligt underbara insatser.
Tack för att ni låter mitt söta sista tåg tuffa hem i rätt tid. Det är aldrig ni är så korkade att ni ställer in tåg, nejnej.
Jag trodde att jag skulle börja gråta när jag läste på hemsidan. Jag är stamkund på "Är tågen i rätt tid?" och det får jag tacka mig själv för. Stog med fet text under tiden då tåget skulle hem "INSTÄLLT". Tack sj, ni gjorde min dag. Vem är så otroligt dum i huvudet att man ställer in det SISTA tåget?
Min söta och otroligt snälla pappa kom då och hämtade mig, M lät mig gå tidigare också vilket uppskattades.

Annars har jag ordnat med konferenser idag. Plockat ut, ställt iordning till imorgon och allt som hör till. Fått haj på det där med incheck och lite annat. Nu är det egentligen bokning via telefon som jag har kvar.

Får hoppas att tåget till Västerås väljer att tuffa imorgon omänskligt tidigt.
Var en man som pratade med mig idag när jag skulle iväg. Han sa att det tydligen skulle bli massor av strul imorgon med tåg för det skulle komma in någon oväder av något slag? Jag vet inte, men jag hoppas inte det. Är det något som är drygt så är det när man får sitta på stationen och vänta. Usch!

Men nu blir det sova. Klockan ringer på 05.30, inte så barmhärtigt!

Nej, det var inte jag som fick ett örhänge i näsan? Varför skulle jag pyssla med sånt, sluta!


tokstolle!

Jag tänkte egentligen inte blogga ikväll, är så sjukt trött!
Fick trevligt besök igår, vi traskade ut till stallet efter att ha haft en aning knasiga konversationer om allt ifrån fängelser till kvinnor som begår våldtäckter.
Såg på Saw också, lagom nervkittlade. Rätt okej ändå. Lite illamående om jag måste bekänna. Fast jag vet inte om jag vågar kika dom andra, det återstår att se.

Inte mycket sömn den natten. Fast det var en bra natt ändå, även om det inte kom fram så mycket vettigt så kändes det bra. Det känns som att jag är på rätt håll, jag är påväg att lägga det mesta bakom mig helt. Eller helt kan man nog inte lägga det bakom sig, men så pass att jag inte bryr mig länge i samma utsträckning som nu. Att det inte hindrar mig från att göra det jag verkligen vill.

Praktik idag i alla fall. Trött som en skogstomte men kul som attan. Det är verkligen en grym praktik jag haft turen att hamna på. Jag fick ta i princip alla utcheck själv, svara i telefonen och se till att det mesta på checklistan blev gjort. Det är så annorlunda, här får du prova dina egna ben från första början. Vicky gav mig lathunden och bad mig göra kassan sedan kilade hon och tog hand om disken. Man pressar sig själv, man klarar ju av det, det gör man! Man ska ju bara ta det förbaskade första steget och lita på sig själv.

Vi fick även kasta ut gästerna idag. Brandalarmet började tjuta och brandkåren kikade förbi. Förmodligen någon som stått i den bakre trappuppgången och rökt då det var rykigt och luktade cigarett. Iskallt!
Något som var kasst var ju det att brandbilen tog minst tio minuter på sig att komma, ändå har vi ett aktivt larm. Sedan lät det "förmodligen är det.. svårt att veta.. ring om ni upptäcker något" . Inga blåljus eller sirener på bilen, vi var verkligen prio tjugosju på deras lista ikväll. Puss!

Nu ska jag sova, eller försöka. Sova lääänge imorgon!

Föresten, någon som vet hur man får in ett örhänge i näsan utan att veta om detta?

vi kunde vinna emot hela världen

men inte oss själva .

Precis som Imperiet måste gå under, faller du och ja. Faller vi sönder.



Jag vet inte varför, men den är så sjukt bra.


sov gott, eller något sånt

Varför ska jag alltid, a l l t i d, kolla på filmer som jag egentligen inte borde? Visserligen är alla dom filmer jag väljer ganska lama, men shit, jag är nog den töntigaste personen som världen skådat.
Jag och pappa har precis klickat av teven efter att ha sett klart på I am legend. Min pappa, som alltid väljer bort filmer i den kalibern (eller allt med operationer, mord osv) för att han är töntigare än mig, satt i alla fall inte och hade huvudet under en filt som hans dotter.
Jag lovar, inatt kommer det stå en blodtörstig och flintskallig varelse vid min säng. Jag måste skaffa metall för fönstren och bara vistas ute när ljuset fyller världen. Uh!
Lampan är garanterat tänd idag!

Just nu förlorade jag massor av vuxenpoäng .

ispinne

Julshowen är nog slut nu i skrivande stund. Jag var tvungen att kila tidigare för att fixa med det egna stallet.
Man var ganska genomfrusen må jag säga. Svinigt kallt. Kan nog tycka att showen var lite för lång också. Det är inte många som frivilligt sitter ute på en iskall läktare i över tre timmar. Så spännande är det ändå inte.
Men helt okej med folk ändå, vad jag såg. Tydligen många som gav upp och det var rätt utplockat när jag kilade hem. Fick inte bilder på allt heller, jag blev förpassad till entrébordet. Lite varmare där dock, men så sjukt ensamt.

Lite knäppte jag, upp till bevis om det blev bra. Hade min extrabilxt, men satt en ljusslinga längst bort i ridhuset som denna inte alltid kunde överbelysa. Illa för mig. Tur att det går att ljusa upp bilder med någorlunda kvalité i alla fall. Men det blir ett senare bekymmer.

Mina fingar gör fortfarande ont, mina ben är kalla och detta trots halsduk och mössa fortfarande är på. Nu blir det lite efterlängtad mat. Har inte fått något i magen sedan sockerbomben imorse hos farmor.


tårta, julshow och bilkrasch

Herrejisses. Nära döden upplevelse idag. Jag körde bilen hem ifrån Köping. Provade abs'en ett par gånger, illa! Nej, så illa var det inte. Pappa som tyckte jag skulle gasa på när vi var utanför mamma och sedan trycka på gasen, rätt kul ändå. Jag ska nog skaffa mig en volvo och böja umgås med töntarna som håller mig vaken om nätterna. Sladda runt av vara lite cool sådär.

Mitt humör imorse var inte att leka med. Ohmy! Jag var irriterad på folk som motionerade på trottoaren, jag var irriterad över att pappa andades i samma bil som mig, jag var irriterad på luften! Förstår ni? Jäklar säger jag bara. Men det blev bättre. Jag och pappa kilade in och köpte en tårta innan vi får till Köping.
Söta farmor blir glömska 82 idag. Grattis till henne! Faster och hennes boiifriend vad där också, alltid lika jobbigt. Släkten är värst och det stämmer faktiskt. Hur som helst, jag fick köra hem.
Svängde förbi mamma och hämtade upp nya tights och lite nytt till sängen. Ehm, ja.. påslakan alltså. Uh! Kalasgrymt.

Sedan stannade jag och pappa en sväng vid Elon och inhandlade nytt ljus till granen och till mitt fönster. Dy-yrt! Men såre ska va, nytt måste ha annars är det inge roligt!

Nu hann jag med ett blogginlägg mellan svordommarna över den jäkla pappersstjärnan som inte ville som jag ville, och pådragning av långkalsonger. Svinkallt ute. Ridskolan nästa. Hoppas bara på att strömmen vill hålla sig igång i år. Sedan så ska det bli spännande att de vad dom kokat ihop för roligt detta år, har ju inte varit där uppe på hur länge som helst. Har gått ur ungdomssektionen också. Jag vill ha fler timmar på dygnet!
Uppdaterar eventuellt med bilder ikväll.

Ganska kass bild ifrån förra årets spex.

giirl you know-aah

Det är lördag idag. Vad gör man på lördagar? Ja Emilia har tagit för vana om att sitta hemma. Känns som att jag borde få vuxenpoäng. Denna och förra lördagen var jag hemma, hela tiden. Visserligen låg jag ganska bakis förra helgen men det räknas inte!
Rätt tråkigt är det dock, jag vill ut och skaka lurviga ben! Jag har fel musik på och det gör inte livet enklare, ska nog sätta på nattvisor  eller så, kanske jag kan bli opepp då? Sen att fok säger vad dom dricker just nu gör inte livet enklare det heller. Rätt jobbigt att vara mig nu alltså.
Tjugo och uppåt på Frimis ikväll, Johnossi spelar. Så jäkla kasst att jag vill kasta bröd på dom!

Men om en timma och några minuter mer så börjar Sex and the City på tv. Ska nog poppa lite poppisar och krypa ner i soffan, om jag lyckas få pappa därifrån.

Igår var han med styrelsen här på området och hade middag. Vid tjugo över tolv får jag ett sms om att dom har supertrevligt och att han skulle komma hem snart. Jag slår på sista Ringenfilmen (nej, jag har inte haft diciplin nog till att se klart den) och myser under täcket. Vid tjugo i fyra dundrar han in och mummlar hela vägen upp. Översocial och glad, lite rund om fötterna och mycket onöjd över all denna alkohol som dom bjöd på. Det var ju inte okej!

Kastade lurviga ben över sängkanten omänskligt tidigt imorse. Trampade ut till stallet och kastade ut hästar. Ordnade även så att lite möglig halm plus hö försvann ifrån höskullen. Eller ja, det var tre balar och en stor kaka halm, man jag var duktig för det!

Sedan har brur varit här också. Trevlig prick det där. Han tyckte minsann att mitt skrivbord på datorn var rörigt och ändrade om.. allt! Jäklar.

Farmor imorgon. Sedan lovade jag att hjälpa till uppe på ridskolan. Julshow tydligen imorgon. Uh, kallt! Kameran åker med hur som helst, kommer nog bilder!

nejdå

Mjukbyxor på.
En ful gammal underbar tröja.
Hur underbart är inte det på en skala?
Nu ska jag och min superheta outfit åka och handla.
Jag är en ensam flicka imorgon, den som känner sig manad kommer
och plingar på min dörr. Puss!


when i'm a billionaire

Det är dyrt att ha praktik i västerås! Min plånbok har inte fått vila en enda dag. Illa! Men det är saker jag behöver, ellerhur? Haha. Man kan ju önska i alla fall. Den som känner sig manad att tvätta min tvätthög är varmt välkommen, den växer så ni när inte bli arbetslös. Hysteriskt roligt.

Ont i ben och fötter, det är verkligen inte okej. Drog på mig mina svarta tygskor idag! Noway att jag sätter på mig skorna ifrån helvetet. Dessa skor står för gårdagens rubrik. Jisses. Måste inhandla några andra sköna och snygga skor.
Annars har det varit en kalasbra dag. Inte så kalas att gå upp halv sex imorse efter fyra timmars sömn dock. Försökte komma på en riktigt grym undanflykt men till vilken nytta? Praktiken är ju kul när man väl kommit dit. Blev mycket i mitt huvud idag. Om jag tyckte jag var tjock i skallen igår så är det ingenting emot idag. Gäller bara att försöka komma ihåg det mesta nu i alla fall.
Första dagen med utcheck och gissa vem som fick ta en egen när jag var själv då. Gick det bra? Jag är grym så kan inte gå annat än bra. Kunde till och med sätta upp på två kvitton. Ibland förtjänar jag något pris!
Gick igenom massor om systemet, vart papper ska sitta och hur man arbetar överlag. Svarade i telefon  och ptja, man kan säga att jag är bäst.
Nej det är jag verkligen inte, skolan ringde och skällde på mig. Frånvaro. Vadå jag? Nehej, det kan jag inte tänka mig! Haha. Jag måste allvarligt talat ta tag i det här nu om jag vill ramla ner för trappen med alla andra i Juni. Menmen. Jag ska inte yttra mig om vad jag tycker, då får jag en smäll! Haha.

Nu ska jag dö på soffan, vila upp benen. Mitt besök är en tråkmåns så det blev ingenting med det. Så jag har hela kvällen på mig att drälla omkring och göra absolut ingenting. Great!

Puss

skavsårsplåster i mitt <3

Jag borde inte blogga, jag borde ligga ner och blunda!
Eller först borde jag tvätta bort allt smink och egentligen få något vettigt i magen. Men jag orkar inte. Om fem timmar ringer mitt alarm och då måste jag kasta benen över sängkanten för att möta en ny dag. Trött!

Kikade på SJ's hemsida och mitt tåg gick som det skulle så jag lät pappa stanna hemma. Dagen har flytit på i sakta mak. Jag och Linda fixade och trixade, lätt grymma. Detta är andra dagen och jag har svarat i telefon (vi vet ju bara hur lång tid det tog i Köping innan jag gjorde det där. Haha), lärt mig att checka in, sätta diverse saker på gästens rum och lite annat smått. Det hela är med intensivt här, man blir pushad till tusen och man får ta tag i det hela från dag ett eller hur man nu ska uttrycka sig. Tar man det inte på en gång så blir det aldrig av och man tappar lite av gnistan till att vilja lära sig.
Man får även lära sig ifrån grunden, från att skriva ut en bokning ifrån skrivaren tills det att pappret arkiveras. Det är inget "det tar vi sen" utan pang på vilket är bättre för man får en hel överblick.
Inga lösa papper, allt finns i mappar/pärmar eller i datorn - kan vara bra för mig att lära mig på rutin på det där. haha

Glömde hästarna idag föresten. Vid klockan sex insåg jag att det var onsdag vilket innebär att jag har stallet, eller hade, nu får jag knappt mocka på mina dagar. Haha. Men Madde hade tydligen redan släppt in.. Lättnad i alla fall.

Nej, sova var det. PUSS

underneath your clothes

Jäkla skit SJ! Tror ni att jag kom hem i tid igår? Närå.
Han jag jobbade med, Alex (nej oj, en Alex. Flört?) tyckte att jag kunde få gå lite tidigare, om jag hade ett tidigare tåg att åka med. Det hade jag ju, om det inte skulle varit inställt. Helkasst!
Elvatåget skulle ju ha gått bra det med, om det hade gått när det skulle. Jag pratade med Daniella när jag gick till stationen, hon sa att det skulle gå tjugo i tolv. Var bara att sätta sig och vänta. Dom drog ut på tiden ännu mer och stannade slutligen på tio över tolv. KUL!
Inte för att tåget gick tio över heller utan rullade ifrån stationen kvart över. Jag var svintrött, kall och hungrig. Lite ris och grönsaker vid fem räcker inte speciellt länge. Hemma ett och det var duntäcket direkt!
Så ikväll skulle min söta pappa komma och hämta mig för det kommer säkerligen bli samma resa ikväll igen i och med att många tåg idag också är försenade/inställda. SJ, vad pysslar ni med?

Praktiken i övrigt gick kalas. Var mycket nytt att lära sig men det ska nog gå om ett tag. Det är mer drag där än på förra hotellet. Här spelar du en roll direkt, det är verkligen ansvar för de uppgifter man tar åt sig. Jag är tacksam över de dagar jag fick vara i köket! Blir mycket i restaurangen och barservering (i höjd med att servera öl och vin). Men det är grymt kul.
Vi inväntar ytterligare ett pass om några timmar. Awesome!

rubriktorrt

Jag var duktig igår. Gick och lade mig tidigt. Redan runt tio kröp jag under täcket och slog på en film. Orkade dock inte kolla klart så innan elva släckte jag lampan och sov som en gris. Härligt! Det som är lite tråkigt är att jag har börjat vakna om nätterna, är säkert någon som väcker mig, haha. Så två eller tre gånger har jag satt mig upp, redo för att kila upp och göra iordning mig innan jag inser att klockan är natt och jag får sova massor av flera timmar.

Just nu är jag rastlös och trött. Övertrött i guess. Orkade inte ligga kvar i sängen. Klockan är liksom tio och jag har sovit sedan elva igår så jag är nog inte trött egentligen. Annars är det tre timmar innan mitt tåg ska avgå. Sen om det avgår i tid vet man aldrig. Får la hålla tummarna. Än så länge är det i tid enligt SJ.

Hemma sent ikväll. Får se om det blir en uppdatering då. Lär vara skapligt trött. Hemma runt tolv, illa.


.

Jag är elak. Just nu är hornen långt utväxta och jag kan inte hjälpa det. Du har drivit mig till denna spets.
Jag var en jävla idiot, men du tar priset just nu. Shit.

just belive me, you are better without me

Somliga kan få ens humör att dala enbart genom ett par ord.
Egentligen är jag snäll, jag skriver inte ut ens hälften av det jag vill skriva på bloggen. Jag vet att det skulle såra många om jag skrev precis vad jag tycker och tänker. Det skulle såra många bara jag skrev vad jag gjorde om dagarna, vilka jag umgås med.
Jag har långt ifrån skrivit ut vad som hände under vår tid, vem som gjorde vad och med vem. Men du verkar inte inse vad som hänt mellan oss, vart vi står nu trots att jag gång på gång berättat för dig.
Jag är inte så elak som jag skulle vilja vara ändå. Jag låter fortfarande många händelser bli oskrivna. Just för att jag inte vill såra mer än nödvändigt. Men slutar det inte här så var beredd att få hjärtat krossat, kört igenom mixern och sedan spottat på. Det är sådan jag kan vara, men inte vill vara.

Peace!

it's hard to look away

Hur mås det idag? Jadu. Fick jag så skulle jag sova bort hela dagen. Så jäkla seg i hela kroppen!
En positiv sak är ju att världen äntligen valt att stanna upp. Känns great.
Nej, jag har inget roligt att uppdatera om idag. Sov till tolv, startade datorn och slog på Andra ringenfilmen i tio minuter innan hjärnan sa stopp och jag bytte till Dumma Mej. Dock slocknade jag efter halva och sov lite mer. Bytte till Ringen igen och tvingade mig igenom denna.
Äta.
Film och sängen igen. Somnade en stund till. Film åter igen.
Duschade i en evighet innan det blev sängen ytterligare en gång. Trots detta så sitter jag här och gäspar käken ur led. Tror inte att jag kommer kunna somna ikväll. Menmen har sista ringenfilmen att se så jag klarar mig nog.

Måndag imorgon. Inte okej.
Något som är helt okej är att praktiken sätter igång nu igen. Ska börja i receptionen nu och det kommer bli awesome! Kommer ju gå kvällar bland annat så feta sovmornar. Ska bara finna mitt bortslarvade schema nu.

PUSS

You are messing with my head ♥

random update

Jäklar. Gör lite ont på mitt knä. Det är nog inte min grej det här med gungande båtar och klackskor.
Min mage är i uppror, huvudet är långsammare än vanligt och det är fortfarande inte helt stabilt. Jag känner mig gammal. Jag är gammal. Jisses. Jag vet fortfarande inte om det var oliver jag åt sallad med igår eller inte. Ganska störande. För isåfall har jag en pakt med honom, eller hur vi sa.
Egentligen, ni bryr er inte. Det som är tummen upp, ni läser ändå. Suckers! :)

Undrar vart min Morgantröja tog vägen. Jag har inte lyckas peta ner den i väskorna i alla fall. Tråkigt. Ingen som ska till Ullared och handla som kan köpa en ny åt mig? Älskade tshirt!

Missade att Rang var på båten. Det var kasst, han är respekt.
Hur som helst, ska fortsätta kika på mina ringenfilmer så jag får sova någon gång. Det är ganska tyst här i alla fall. Känns knas. Lite hes är jag också.
Man hinner känna efter hur sliten och mörbultad kroppen är när man inte bränner så himla mycket energi på att flänga omkring. Jag skulle ju ha kilat ut på krogen idag också. Men näe, jag är redan över alkisnivån så jag ska börja tagga ner.

Tror jag ska byta umgängeskrets!
En trogen vän är bakom mig, stor mjuk och gosig. Ska nog kila och se om jag kan bli nöjd någongång. Puss

goin' crazyyy

Ohmy. Jag borde ta en dusch! Och kanske ta ett svep med tandborsten för typ tredje gången idag. Shit alltså. Jag borde inte sitta här och blogga, mina hjärnceller är döda allihopa!
Världen gungar, mina kläder luktar rök och mina väskor har sugit upp ett antal droppar alkohol. Inte okej!

Så vad hände? Jomen oskyddat sex, spya och våld. Eller? Haha, riktigt så illa är det faktiskt inte.
Fick skjuts av alex pojkvän till Västerås i torsdags. Klev på bussen och taggade rejält. Boysen bakom läste porrtidning och höjde sina vackra stämmor i en underbar sång - hela vägen!
Men såre ska va på något sätt. Klev på båten, Adam the man såg till att vi fick våra kort, han var den enda som var i bra tillstånd.
Vad som hände sedan är egentligen inte något speciellt (jag vill inte erkänna att det finns vissa svarta hål i mitt minne!) Men första kvällen var det ingen dans, hyttfest är respekt! Knasigt nog så spårade vi ur rejält, kom bort ifrån varandra och båten är stor! Jag hittade inte hytten pinsamt nog men en vänlig själ erbjöd sig sitt täcke. Gulligt. Luleå - "De kan du glömma!" Haha. Nu kan ju detta misstolkas, jag sov själv i sängen! Haha.
Alex, Tess och Adam klev av på Riga, jag hittade hem, jag sov bort i princip hela dagen, blev uppkörd utav Tess och sedan var det dags att tagga om. Jisses!

Denna kväll var det inte pinsamt att vingla, alla gjorde det - nyktra som onyktra. Ni skulle sett vågorna. Ohmy! Man behövde inte dansa, gunget flyttade fötterna åt en! Jesper fixade en bula i pannan på mig, tack. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Adam och jag försökte hitta ett ragg åt A, men det gick nog inte alls så bra. Allt vi sprang på var ett lesbiskt par och det var jag som råkade illa ut, eller något sådant.
Sen kilade han och jag vidare först tillsammans sedan så försvann A spårlöst. Jag och Oliver kilade runt, smuttade på fishermens som andra finsmakare. Riktigt vad som hände vet jag inte, men tillslut satt jag och någon random och åt sallad i 'Fastfood'. Sen vet jag inte riktigt heller, men vi satt i en ödslig korridor innan engulgubbe (ordningsvakterna) tyckte att vi skulle sova.
Denna gång hade Adam skrivit ner hyttnummret på min arm (det sitter ganska fast nu) så denna random hjälpte mig 'hem'. Sweeet kille. Om han hittade hem sen vet jag inte.

Mina söta kompisar packade mina väskor och sedan var det dags att gå av oerhört för tidigt! Vem är vaken och människa klockan halv tio liksom?
Nu är jag hemma, världen gungar fortfarande och jag ska krypa ner under täcket och kolla på sagan om ringen filmerna. Det är där ni kommer hitta mig resten av dagen,. Men nu en dusch och gärna ett nyktert liv.

PUSS
Föresten, ni vet tylösandtöntarna Jockiboi och Nemo?! Dom bodde i alla fall i vår korridor. Typ tio dörrar ner. KKKOOLT!


we rockin'

Ohyeah. Jag är så taggad att det är sjukt. Jag vill iväg nununununu!
Ja får bege mig ut i -20 runt elva, är i köping till tolv. Lite senare hämtar Alex upp mig och vi ska fixa det sista. Sedan bär det av till Västerås. Så jäkla niiiice! Blir inte en lugn stund på två dygn nu. Awesome.
Känns som att jag borde ha sovit några timmar mer än vad jag gjorde inatt. Men aja, shit happens liksom. Svårt att sova när man har så himla givande samtal. Eller?

Annars såg vi Dumma mig igår. Sweet film! Så jäkla söt. Sevärd, verkligen!

Nej, jag är så hyper just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Klä på sig lite kanske? Känns kallt att gå ut i tights och bh. Dessutom packar väskan inte sig självt tydligen. Knas! Ska se till att tvinga ner något i magen också, om det går vill säga.

Ahmen shiiit. Ni kommer btw inte kunna nå mig på 07025719... nummret i helgen, lämnar iPhonen hemma och i och med att jag klippt sönder mitt kort så det ska passa i den så kan jag inte använda den i någon annan telefon. Så sitter med av mammas mobiler och simkort. Just det, sa ta reda på nummer till den med..!
Vill ni mig något, smsa till Björs eller Tessan!

det är svårt att vara själv

Jag masade mig upp till skolan idag, den tidiga bussen, trots att hela jag ville ligga kvar under det varma täcket. Pluspoäng till mig alltså!
Något som inte var lika kul var det faktum att hela skolan var iskall. Speciellt övervåningen. Vi fick börja vår lektion tio minuter senare för att värmegubbarna skulle jobba eller något sådant. Men inte blev det varmare så W visade en kort film om Hasch innan vi fick sluta. Det var svinigt kallt.

Marcus lektioner var också inställda för han skulle fixa något med UF i Västerås. Så vi slutade alltså efter svenskan (som också den var iskall) vilket blev tjugo över elva. Missade bussen med en halvtimma. Vänta in nästa som gick mer än en timma senare.

Väl på bussen så inser jag att jag glömt plånboken i skåpet! Panik i stora ordalag. Typiskt mig. Ringde Ella, hon skulle kila ner och fixa. Puss på dig. Men senare så kom jag på att jag inte orkar ordna om i min 'festplånbok' vilket innebar att jag har leg och kontokort tillsammans med busskortet (som jag naturligvis lägger ut jämt). Så nu får min kära plånis ligga kvar i skåpet tills måndag.

Nu blir det en dusch och sätta igång tvättmaskinen. Ska hinna packa också. Sedan stall och sen sova för att invänta morgondagen. TAGGA!