fanta och rosé

Åh, Ellen. Kan du inte bara vara tyst?
Alla slutar prata nyår med mig, okej? Jag blir taggad. Det är inte så hälsosamt. Kan ju hända att jag bestämmer mig för att bryta mina nykteristlöften och partajar till det i helgen? Hur skulle det se ut liksom? 18 år utan alkohol och så på grund av elakt folk så tappar jag det. Usch.
Nej, nu är jag bra dryg. Jag börjar tagga till i alla fall. Kan bero på att det börjar närma sig. Egentligen är det inte någon stor deal det här med nyår. Det är ju bara lite skumpa, raketer och otroligt mycket alkohol. Vad är meningen egentligen?
Alla kör med "nej, nu är det nytt år och 2011 ska bli bättre på alla plan" grejer. Hur ofta slutar det så, man säger samma sak nästa omgång igen. Lögner! Mitt nya år kommer bli i princip likadant som detta passerade år. Så är det nog för dom flesta.

Hur kom jag till att prata om det här? Just ja, Ellen var dryg - jag är taggad. Nyår snart eller?

Vad har jag annars gjort idag? Inte mycket alltså, precis som alltid!
Fast jag fick till en kalasgod köttfärsås. Fått upp min present till pappa. Han öppnar alltid mina presenter men han använder dom aldrig. Jag Skojar verkligen inte. För ett par år sedan, när han jobbade mycket ute, fick han en superhärlig mössa. Den har Mårten i dagsläget, fick den oanvänd! Jag köpte lite kläder åt min pappa, idag ligger dom med prislapparna kvar i förrådet. Jag köpte honom (på skoj) ett ölglas. Eller man stoppar ölburken i ölglaset som har is kring sig, ja ni förstår. Han har aldrig använt det, jag däremot slet den med hälsan.
Så idag fick jag upp den förbannade massagestolen. JAG ska i alla fall använda den. Nej, några med presenter får han inte av mig. Otacksam!

Kommentarer
Anonym säger:

Vad tycker du är härligast? Jul eller nyår, eller inget av dessa?

2010-12-29 | 05:50:20
Bloggadress: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback