you could be my bad boy

Otaggad chey!
Alla andra sitter och taggar med allt ifrån techno till rnb. Själv sitter jag och lyssnar på Bryan Adams - Everything i do och ryser. Hur står det till i knoppen Saxin?
Nu är hästarna inne i alla fall. Rätt tidigt men eftersom jag inte vet hur S reagerar på smällare så kan det vara likabra att ha dom 'säkra' i boxarna än på fri fot över vägarna! Nattlampa tände jag samt lämnade radion på. Är det någon som är nojig och mesig så är det ändå jag. Men det är ju mysigt med nattlampa ju.
Hästarna ville inte in i alla fall! Tur nog hade jag lämnat Calle med grimman på så jag fick tag på asen tillslut.

Tidigare idag red jag föresten. Tog en skrittur på åkern. Pulsa snö. Det var nog uppskattat, eller till viss del. Lite sur över att han inte fick lägga sig i en vild bockgalopp blev han nog allt. Men det var mysigt. Solen var rosa, snön orörd och en rökmoln när man andas. Vackert!

Nu sitter jag här och bloggar. Borde jag inte göra. Håret är fixat för stunden i alla fall. Ska till några fler lockar sedan. Men det gör jag innan jag åker sedan. Ska lägga klet i ansiktet, sätta i en lins och fixa klart mina naglar. Sedan beger jag mig hem till Masiel istället för Linn. Blir bra det också! Vi får se vart jag hamnar ikväll, spontan som jag är.
Jag och M funderade ju starkt på att impulsivåka till Sthlm, gå på Berns och vara där tills dom stängde vid sex och då ta första tåget hem. Men dels kostar inträdet 400:- och det var tjugo. Askasst!

Nej, fix var det. Puss


Kommentarer
Mr nice guy säger:

Får jag bli din bad boy (A)?

2011-01-04 | 00:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback