it is amazing

Igår träffade vi på min morbror på stan när mor hämtat upp mig. Vi fick skjutsa honom till Köping där han lämnat kvar sin bil. Var tydligen något spännande på Ögir igår.
Hur som helst. När vi släppt av honom så passade vi på att kika lite i affärer där borta. Borde vi inte ha gjort! Åkt till och med ut till Biggan och kollade där med. Jag lyckades spendera en del pengar. Vissa saker behövde jag men annat var helt värdelöst. Men i stort sett blev det underkläder, ett par legging, en liten sommarväska och snoddar samt hårnålar. Vi lyckades hitta en supercool jacka till Dixie med. Typisk motorcykel/hård stil i skinn. Supersöt! Hon fyller ju ett här om någon vecka bara. Tänk vad snabbt tiden gått. Helt otroligt.

När vi kom hem till Arboga igen så fick vi stanna i rondellen. En bil hade kört rakt in i en snödriva. Vi kände dessa typer med så det var bara heva upp luvan och gräva fram bilen i och med att vi inte har dragkrok. Dock stannade en turk också och han hade krok. Tillslut, när vi alla var kalla, så kunde vi köra vidare de få meter vi hade hem.



Tolv dagar. Tunga ofattbara minnen kommer rivas fram. Livsomtumlande beslut kommer sannorlikt att fattas och jag vet inte riktigt vad jag känner. Blir det just det vi fruktar för så är det bra på ett sätt. Älskade bror.

and you would say that?

Ibland förstår jag mig verkligen inte på hur folk tänker.
Jag hade tydligen min chans och nu när jag försökt gått vidare så passar det inte dig i alla fall!?
Du vill äta kakan men ändå ha den kvar - så du ska slippa vara ensam.
(För tankarna helt random till Örebrospexet jag och Ida var på.. Roligt för oss som vet!)

Morgonen har bestått av stallbesök. Skapligt trött var jag allt när jag klev upp ifrån den varma mysiga sängen. Halv tre eller något sådant vann Sverige äntligen guld i curlingen. Men jag stängde inte av datorn fören bortåt fyra. Mr. P var här då med. Om ni ville veta liksom.
Snart kommer mamma och hämtar mig. Ska försvinna hem till henne ett par dagar, superskönt!

coming down cold

Dygnsur om fötterna idag. En mindre översvämmning vid stoppljusen i Köping ledde till att det blev översvämmning i mina skor! Inte i Emils fast han var lika korkad som mig och också gick där. Att sedan Alex gått och kastat snö på mig konstant gjorde inte saken bättre. Ellen stoppade dessutom snö innanför jackan så blöt var jag överallt.
Annars så har dagen flytit på helt okej. Fick tillbaka en värdelös uppsats. Så kass!

Hade hoppats på partyyy ikväll men känner att jag nog inte orkar i alla fall. Vi får hålla tummarna för att E bjuder till imorgon så Ella kommer hit. Sedan är det ju mys hos Julia på torsdag. Så jag känner hur det bränner i plånboken. Usch ja!

just a pic

Tycker det är fasligt tomt på bilder. Jag är bra lat!
Här kommer en nästintill oredigerad bild från senaste jobbet.
Har miljontals bilder som ska upp på hemsidan i och med att vi bytt hemsida.
trött på hästbilder just nu!


don't say a word

Börjar trivas mer och mer på Scheele nu. Man har kommit igång riktigt bra nu och det mesta klarar man själv vilket leder till att man blir självgående och fattar egna beslut. Man slipper fråga sjutusen frågor varje minut och bli tillsagd allt man ska göra. Så nu rullar det på och dagarna flyger iväg.
Det där lät lite töntigt men jag var sjuuukt opepp där ett tag.

Idag var den en man ifrån Ecuador, som är med i den pågående pingisen, som först frågade om jag pratade spanska. Nej svarade jag. Kan knappt säga vad jag heter. Då fick han fram på en knackig engelska att han tyckte jag var fin och att det var bra. Ganska pinsamt läge. Han är minst fyrtio! S skrattade och det gjorde jag med, när han gått..
Josefine och jag passade på att träna idag med. Så jäkla trist gym alltså! Men det går an att kila ner ett tag och svettas lite i alla fall. Sedan kilade vi upp och tog en fika med S. Fanns några bitar kvar efter en konferens.

Plutten har åkt nu. Kommer kännas ovanligt måste jag säga. Han ska ju bara finnas där..
Hoppas bara T nu köper en vettig kuse som jag med kanske kan busa lite med. Haha.

you make me sick

Har sagt det förut och säger det igen.
Jag ska bli nunna!

För övrigt.. Här kommer bilden på smycket;


kladd och hjärtslag

Om vi tycker att svenskar grisar när vi äter ute så ska jag säga att det är ingenting jämfört med hur det ser ut efter japanerna! Värre finns knappt! Det ligger mat överallt, smulor på golvet och skräp i hög. Inte tar de undan tallrikarna heller. Vid idrotter som är som denna i storlek ställs en vagn ut för dessa att ställa tallrikar, bestick osv på. Nästan alla andra länder som är på samma pinginscup tar bart efter sig men när Japan har gått så är det bara att börja plocka. Ren om händerna är man inte efter detta! Fy vale!

Annars har jag inhandlat ett supergulligt armband. "För varje <3-slag" står det på en berlock. Eller ja, det är en bild på ett hjärta och inte fjortissymbolen med en trea. Pengarna går till hjärtforskning. Fler kvinnor dör av hjärtattack/fel på hjärtat än cancer i Sverige.
Ni kan få se en bild på smycket sen. När jag orkar.

Snart blir det att trampa ut till stallet. Pluttens fötter skall putsas lite på. Anatgligen far monstret imorgon. Lite tråkigt måste jag påstå!

update..

Dagen har spenderats hemma hos Julia tillsammans med Ellenor och Mathilda.
Det har kikats på film, delats på kebab och snackats skit. Supermysigt!
Har även börjat planera inför Julias partyyy nästa vecka, vi taggar redan.
Runt fem så gick jag och Mathilda hem, så något mer spännande än så har det inte hänt.

Imorgon hoppas jag på ett riktigt snöoväder så alla bussar ställs in vilket innebär att jag blir ledig då med.
Avskyr praktiken, speciellt på kvällen. Sedan uppskattas inte jag speciellt utav platschefen vilket inte får det att bli så mycket bättre. Fy tusan sicken kärring. o.o

sweet cold

När ska SJ lära sig att kyla ställer till det för tågen och börja få fram mer avancerade fordon som tåls att arbeta i norden. Jag menar, hur många vintrar har inte tåg blivit inställda för att de inte tål kylan? Man måste väl ändå ha kommit så långt i utveckligen för att få fram anpassade tåg. Bilar startar (oftast) och rullar på trots kylan, varför kan inte tågen det?

Som sagt, jag är hemma och myser i värmen. Vid nio trampade jag iväg till stationen och var säker på att alla tåg var inställda. Hade kikat på sj's hemsida men den var int euppdaterad sedan halv sex så det var lika bra att kolla ordentligt. Visst stod det inställt över hela tavlan - på varenda avgång.
Så jag trampade hemåt och pappa tyckte bara det var bra att jag hade varit ute och kommit igång på morgonen. Ska han säga, han som vägrar sticka näsan utanför dörren bara det är minus 3 grader.

Så det blir en ledig dag för min del. Jag ska inte klaga i alla fall.

when children plays 2

Haha, ni kommer ihåg mitt inlägg om när min bror spelade Wii?
Yes, han är här igen och har med sig sina spel så nu ska jag vara minst lika töntig och spela jag med.
Jag är värdelös på sånt!

Edit
Jag är en sådan jäkla dålig förlorare. När jag dött ungefär sjutusen gånger blev jag arg och gick därifrån.
Mariospel suger!

lördag

Det är verkligen vitt ute nu. Helt vitt och inga blinkande lysen som tyder på att någon är ute och plogar. Jag känner hur gärna jag skulle vilja säga ett par välvalda ord till dom som håller plogarna inne. Hur tänker man när man låter alla vägar snöas igen och gör livet surt (och svårt!) för hundratals människor?

Släppte in hästarna realtivt sent igår så jag kunde gott ta en liten sovmorgon idag. Men när jag kikade ut genom fönstret och såg sjuttioelva meter snö plus världens virr av snöflingor så kröp jag ner under täcket igen. Hästarna brukar ändå inte vara så jätte ivriga på att gå ut i detta väder.
Så vid halv elva sa pappa att han skjutsade mig så kunde vi handla på hemvägen. Trots att klockan tickat iväg så fick jag nästan dra ut hästarna, till och med Calle som annars brukar skutta runt som en gnu i snön.

Annars har jag, och kommer, spenderat dagen i sängen med datorn. Fått hem de visade avsnitten av Solsidan. Tummen upp för den serien!


Föresten, var en tjej som kikade på Plutten igår. Förmodligen så far han iväg till en liten ponnyridskola och T hittar något större till sina döttrar. Återkommer!

pinsamheter och hög volym

Idag är det en mycket trött Saxinare som skriver. Det blev ju inte tidigt i säng igår om jag säger så.
Vid halv åtta tror jag klockan var, så befann jag och Ida oss hemma hos Emma där det var ett par stycken. Ytterligare några tillkom och vi körde några kortlekar. Den jag minns bäst var att man tog ett kort och fick man ett ess så skulle alla dricka någonting samtidigt. När den som satt innan en själv slutade dricka så fick man själv sluta när man ville. Alltså - den som sitter sist i ringen kommer få dricka ett bra tag. Det var helsjuka regler.

Vid tio så gav vi upp och drog oss bort till folkets hus. Var la inte så jätte mycket folk men helt okej musik. Så dansadansadansa var det som gällde. Kalaskul!
Klockan ett stängdes musiken av och vi fick invänta min fader. Dock lyckades jag klanta mig och därmet fick skämmas. Visserligen var det enbart två killar plus två ordningsvakter kvar men ändå. Jo, jag ramlade i trappan och när jag väl ligger så skrattar jag som en gnu. Så idag erbjöds det ett stooort blåmärke på låret. Inte okej alltså.

Riktigt drygt att dra sig upp imorse klockan sex måste jag säga! Men det hör liksom till. Gårdagens smink och mysbyxor är det jag har chillat runt i och varit allmänt dryg i och med att jag varit övertrött.
Så ska göra så lite som möjligt nu ikväll.

Mina (eller min brors som han snott av någon random) glasögon gick liiite sönder igår. Det enda jag fick med mig hem var en såndär som man sätter bakom örat. Ganska kasst.


just a quick one

Folk är som galna både på sms och msn, vad är det med dom?
Eller ja, det vet jag ju. Skutt är ikväll, ingen är klok på någonting. Varesig kläder eller skjuts.
Men jag har löst det ena i alla fall. Om vi inte lyckas pressa in oss i någons bil så sa pappa att han kunde hämta. Så det känns bra just nu. Allt annat är också nästan fixat. Det enda som är kvar är vad jag ska vara.
Dagens i-landsproblem.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Ska kirra lite kläder och fundera. Sedan ska jag bort till Ida och fixa lite mer. Efter det tar vi bussen in till Kööööping och chillar först hos Emma. Ska bli kul. Tummen spikrakt upp.
Enda negativa är om vi måste gå. Jag ska ta fula skor med mig! Klackar, snö och lång promenad är inte uppskattat!

the games we play

Calle fick arbeta idag. Ordentligt. Svettig blev han dock inte.
Började med att gå lite, värma upp osv. Sedan pulsade vi ut på en åker, snön gick upp till mina knän där det var som djupast. Där skickade jag ut Calle ett par varv (longering vill säga) i skritt så han flåsade en aning. Sedan upp och vila lite, skritta runt stallet ett par vändor innan vi kilade bort till volten där det är betydligt mindre snö och bättre underlag under snön.
Så där fick han trava av sig (läs: busa av sig) samt ta ett par varv i galopp. Han var kalasduktig. Kunde stanna honom och få honom att vända med bara handen och rösten. Aldrig fungerat förut och nu vände han direkt. Ibland klickar det i hans huvud med.

Görat just nu är försöka komma underfund med hur jag ska ta mig hem imorgon. Blir knepigt.
Alla håller tummarna för att fröken Kivelä ska hålla sig hemma och jag kan ta över hennes soffa.
Om inte annat liftar jag hem, jag menar, motorvägen ligger ju inte så långt borta.


Du är så körd..

upside down

Vem var det som försov sig imorse då?
Pappa kikade in i rummet och frågade när jag började. Åtta svarade jag som om det inte var någon fara på taket. Men då avslöjade han att åtta var klockan för en halvtimma sedan. Så typiskt mig alltså. Helt sanslöst. Som tur är, om jag får säga så, så är Sinnica hemma och är skadad. Det var Sofhie som jobbade och hon skrattade bara.
Dagen har varit dryg. Vi har inte alls haft mycket att göra. Det enda var i princip lunchkassan. Den strulade som bara den idag. Man skulle kontrollringa, avslutade kvitton och jag vet inte allt.
Men när jag räknade fick jag bara korra en lunch och sedan stämde allt. Det är ju helt sanslöst.

Annars så är det stallet senare ikväll som gäller. Något annat tänker jag inte göra. Helt slut.
Men imorgon. Då jäklar. Jag ska vara töntig och gå på Skutt. Detta är då ett gymnasiedisco som det så töntigt heter. Denna gång är temat film och vi har ingen aning om vad vi ska vara.
Så imorgon blir det att fixa allt nödvändigt inför morgondagen. Sedan måste jag hitta sovplats också. Eller eventuellt skjuts hem. Visserligen slutar det runt ett halv två men vem vill gå hem då?
Skapligt sliten i skolan efter dock. Men det hör liksom till det med.

Så nu ska jag fundera på både dricka och kläder. Ciao!

tisdags update

Jag är trött och har ont i fötterna. Vänjer man sig aldrig med att stå upp i minst fem timmar i sträck?
Har duschat och fått något i magen så jag är ganska tillfredsställd just nu. Bara sängen som saknas. Men dejta kudden ska jag göra snart.
Jobbade med Cissi idag, fast inte vanliga Cissi utan Cissi W. Det ni. Hon får också tummen upp. Timmarna går snabbt när man jobbar med henne. Krossade inget glas heller.
Dock gjorde jag bort mig inför en gäst i alla fall. Han började tjöta om några kuponger och jag trodde han menade till buffén. Så han tog nästan till arga tonen innan han tillslut fick ur sig att det var en rabattkupong han menade. Seg kille.
Men ja, så roligt har jag haft det idag. Tycker synd om Jossan som kommer få jobba imorgonkväll när det kommer komma massa utlänningar. Tydligen pingistävling så det är sjuttioelva länder som kommer och ska slagga på hotellet. Tänk er när det kommer in ett gäng kineser och ska få sina rum. Incheckningen är knepig bara den och så ska man ta det på en knackig engelska med. Ställer människorna sedan frågor så slår i alla fall min hjärna av och jag skäms.

Nej, nu har jag skrivit ett totalt meningslöst inlägg så ska gå och klaga över att tvättmaskinen inte är färdig ännu och sedan krypa i säng.

tisdags update

Jag är trött och har ont i fötterna. Vänjer man sig aldrig med att stå upp i minst fem timmar i sträck?
Har duschat och fått något i magen så jag är ganska tillfredsställd just nu. Bara sängen som saknas. Men dejta kudden ska jag göra snart.
Jobbade med Cissi idag, fast inte vanliga Cissi utan Cissi W. Det ni. Hon får också tummen upp. Timmarna går snabbt när man jobbar med henne. Krossade inget glas heller.
Dock gjorde jag bort mig inför en gäst i alla fall. Han började tjöta om några kuponger och jag trodde han menade till buffén. Så han tog nästan till arga tonen innan han tillslut fick ur sig att det var en rabattkupong han menade. Seg kille.
Men ja, så roligt har jag haft det idag. Tycker synd om Jossan som kommer få jobba imorgonkväll när det kommer komma massa utlänningar. Tydligen pingistävling så det är sjuttioelva länder som kommer och ska slagga på hotellet. Tänk er när det kommer in ett gäng kineser och ska få sina rum. Incheckningen är knepig bara den och så ska man ta det på en knackig engelska med. Ställer människorna sedan frågor så slår i alla fall min hjärna av och jag skäms.

Nej, nu har jag skrivit ett totalt meningslöst inlägg så ska gå och klaga över att tvättmaskinen inte är färdig ännu och sedan krypa i säng.

tisdag 16/2

Idag är de en sånhär genomtråkig dag.
Kväll på Scheele, hur kan det få en tumme upp? - Det kan det inte.
Visserligen är det ganska lungt att jobba kväll, men så oerhört tråkigt! Vi får bara hålla tummarna för att jag jobbar med Christian istället för Cissi, det skulle lätta lite i alla fall. Fast å andra sidan, jag krossar mest glas när jag jobbar så det är tufft anyway.

Nej, nu ska jag kila och vara osocial emot alla hela dagen. Vill bara krypa under täcket och stanna där hela dagen!

when children plays

Idag på psykologin gick vi igenom kriser. Vi fick dessutom beskriva vad som händer mellan vissa åldrar. Dvs, vad man gör för första gången mellan 20-35 års ålder. Just på den punkten togs det upp att man lämnar sitt barnsliga beteende och stiger in i vuxenvärlden på riktigt. Jag tror dock att min bror hoppade över den fasen.
Han sitter i skrivande stund och skrattar som ett litet barn fullt koncentrerad på den animerade Mariobilen som jagar sjuttioelva andra bilar. Wii kan tydligen förtrolla vem som helst.
Han tycker verkligen det är superkul - så himla roligt är det faktiskt inte.

Annars har denna dag varit helt okej. Lite knackig emellanåt men sånt får man ta.
Ska snart kila ut till stallet och piska på kusen lite, något annat har jag inte planerat tack och lov.

Så jag sätter punkt här .

söndag

Så underbart att sova länge denna dag med. Ladda upp för en tuff skolvecka, eller?
Har ju fått nya tider på Scheele så vi får se hur det går denna termin. Får jobba mer än slöfocken Josefine i alla fall. Hon får dessutom ta ledigt en dag för att hon var med på champangeprovningen den dagen vi hade studiedag. Så jäkla slappt alltså. Nej fy så jag säger. Helt okej att jobba där ändå så jag ska inte klaga!

Förutom att kliva upp sent - dvs efter tio så han jag och pappa inte varit lata. Nejnej. Vi har tagit ner och bytt gardiner, tvättat fönster och så vidare. Jag har dessutom fållat upp dom nya gardinerna. Visserligen var det en lathund med fliseflax eller vad det nu kallas och man bara stryker på det men ändå. Det är avancerat!
Så nu är det fräscht i rummet i alla fall. Bytit bordsduk har jag med gjort. Massa skills idag alltså.

Senare blir det att städa på rummet, byta i sängen och plocka lite. Mys ikväll förmodligen.
Är ju tydligen en speciell dag idag så man får la anstränga sig en aning.

Så ah, hoppas ni får en mysig dag.

lördag update

Blev ingen säng idag inte. Vi beslöt oss för att inte ta med kärran utan bara kika lite. Så det gjorde vi och efter att jag provlegat nästan alla kom jag fram till vilken som var bäst. Hela faderuttan och den svängen skrevs ner på ett papper som det bara blir hål i med den vassa pennan. Värdelöst.
"Köper vi ingen säng måste vi köpa någonting annat!" påpekade jag och det kliade i fingrarna. Blev både dittan och dattan, dock inte alls så mycket som jag ville stoppa ner i påsen. Fader sade starkt ifrån. Tummen ner för honom. Han fattar ju ingenting!
Gardiner bland annat blev det, till storarummet. Gråa och faktiskt snygga. Så morgondagen kommer gå till att tvätta fönster och hänga upp gardiner. Om inte annat blir det en till tripp till Örebro för att köpa säng. Men den som lever får se.
Kikade på kök med. Jag har ju som sagt rivit ner kaklet, om ni minns mitt inlägg om det. Blir så jäääkla dyrt bara. Men det får bli ett senare projekt. Min säng är prio ett nu tycker jag allt.
19 kronors tofflor är ett måste! Pappa fick blåååa.


lördag

Känns konstigt att inte ha något att göra en lördag. Inget stall eller någonting. Fick sova länge och attans så skönt det var må jag säga!
Lyckades övertala mi padre att jag verkligen behöver en ny säng. Han tycker inte att en säng som tre eller fyra plankor lossnat på och min rumpa sjunker genom jorden när jag ligger i den är något stort problem. Man ser ju till och med att det är ett stort hål i hela sängen. Komiskt. Så nu har jag skällt på honom lite och han gav med sig. Snart bär det av till IKEA och jag får förhoppningsvis med mig en ny säng hem. Den som lever får se.
Den svåra biten har ännu inte kommit. Saxin ska montera. Ni hör ju själva hur det låter. Familjen med tummen mitt i handen. Ni ska ju bara se mina fågelholkar.
Pappa blir förbannad när det inte fungerar och jag blir förbannad för att pappa blir förbannad. Ehm. Ja.
Sen ska vi få ut min gamla säng med. Ja hej och hå. Arbete för sju år.

Nu ska jag kila och knuffa på pappa så vi kan åka någongång!

if you love me the most

Haha, kommer ni ihåg när jag skrev att pappa är hemma som en hök och att jag inte kunde skolka. Det är inte sant ändå. Eller inte fullt ut. Tog sovmorgon imorse. Har inte haft psykologi de senaste gångerna så sa att jag inte hade det idag heller. Sedan fick jag pappa till att skjutsa mig till skolan. Chill! Sova massa extra timmar.
Det mest spännande i skolan måste nog ha varit att vi ska välja till individuella valet som vi kommer ha i trean. Går ju psykologi A nu och funderar på om det kanske är värt att köra på B kursen också. Tycker det är så sjukt intressant och skulle nog kunna tänka mig ett jobb i den riktningen. Eller så behandla mig själv.
Tar jag B kursen som ligger på 50p så kommer jag kunna slippa ett halvårs ind.val i och med att jag läser matte b nu och ligger på 50p för mycket. Sånt gillas.

Halv två slutade skolan så jag och Ellen kilade upp på stan och änkte ta en fika. Dock krånglade det en massa så vi satte oss på Hemköp och glodde elakt på folk. Sedan så såg vi Köpingsgänget - dvs, en annan del av köping. Dom häckade utanför systemet, bett någon att köpa ut åt dom kanske? Hur som helst, Ellen påpekade att 'detta kommer du skriva i din blogg!'. Så bara för det tänker jag inte göra det, vad säger du nu då din lilla padda?!

"Emilia, har inte jag suttit på dig?" - Ellen Petterson helt random

If i sing you a song, would you sing along?

Både jag och Josefine var trötta som gnuar idag så skratt har det blivit. Vi var tillbaka på dagisnivå kan jag lungt påstå. Kasta mat på varandras tallrikar, sjunga och retas för fulla muggar.
Idag vägrade kassamaskinen sammarbeta igen. Kortläsaren fick fnatt och ställde till med problem. Dock är vi så pass bäst att vi löste det, kalasbra. Sedan felade det på runt tusen kronor när vi skulle räkna lunchkassan. Tog ett bra tag innan S hittade felet och det löste sig med tolv kronor back. Kan ha varit mitt misstag då jag korrade en felslagning sjuttioelva gånger.
Vi hade förmodligen några gäster som smet ifrån att betala sin lunch med insåg vi efter att det blivit tomt i restaurangen. Kom in ett gäng i början av lunchen som bara traskade förbi (vissa betalar senare, när de går ut) men vi såg inte till dem senare. Var full rulle ibland så det är lätt att passa på att smyga ut.

Ska snart sätta mig och fortsätta på psykologiuppgiften. Har haft ungefär två veckor på mig men varför undgå ett vinnande koncept?

Annars fann jag denna underbara låt igår när jag kikade på filmen Fame som förövrigt var ganska värdelös.


you caught me by surprise

Det var studie dag idag, som jag knappt visste om att vi hade. Men attans så skönt det var.
Ligga i soffan och mysa precis hela dagen, utan att behöva lyfta ett enda finger. ;)
Var hundvakt idag, istället för bror så det enda jag behövt göra är att hålla emot när Humle tycker det är dags att leka med hans ihopknutna t-shirt.
Sedan for jag hem till pappa där jag vände i dörren och trampade ut till stallet. Hästkräken har fått vara ute länge idag. T kastade ut dem runt sex om inte tidigare tror jag hon nämnde. Och jag var inte ute fören efter sju och fixade natt. Rätt åt dem.
När jag dök upp hemma för andra gången nämnde pappa att han hade köpt en vaniljcola till mig. Kvällen var på topp kan jag ju bara säga.
Nu är det bara sängen som kallar och invänta en ny dag på Scheele.

Blir kanske sälen på lovet med. Tummen upp för det!

small town girl

Så det kan gå säger jag ju bara.
Mamma kom och hämtade mig på stationen idag. Tydligen har rykterna gått om att jag dels blivit våldtagen samt att jag blivit indragen i en bil för påbörjan till gruppvåldtäckt. Detta på grund av händelserna i fredag. Liksom, hallå? Det var inte ens i närheten för något av det. Vart får folk allt ifrån? Det enda som hände var att vi stod vid en bil och pratade en stund med F och att han sträckte ut handen genom rutan. Fy farao vad trött jag blir på alla rykten.

Det är inte bara jag som hamnat på sniskan i helgen. Min kära systers kille hamnade i tidningen idag. Tydligen hade det hänt lite saker och det slutade med att han tagit bilen på fyllan och skulle köra hem till Strömstad igen. Han kom inte mer än en halv km ungefär innan han blev stoppad och fick ett klippt körkort. Ganska klantigt och ganska så jätte korkat.

Kvällen har varit mysig. Jag och pappa har spenderat nästan alla timmar framför teven med en skål popcorn. Alltid mysigt att sitta såhär ibland och bara snacka gojja! Det är vi ganska bra på han och jag.

Inte går det att ladda upp bilder på bloggen heller.

paper planes

Kallt och soligt - perfekt väder.
Jag var uppe tidigt imorse, hästarna skulle ut. Trött som en gnu och solen i ögonen på vägen hem.
Annars har jag nyss kommit hem. Var årsmöte för USK på ridskolan. Jag sitter kvar ett år till i alla fall, sedan får den yngre generationen ta över. Risken är dock överhängande att det inte blir av sen nästa år. Men vi får se hur det går.

Detta kommer nog bli en relativt händelselös vecka. Bara så ni vet.


you are pathetic

Kalaskväll igår.
Beställde hem två familjepizzor. Dock åt vi nog inte mer än en skulle jag tro. Men gott var det. Jäkla tjockisar vi är! Tjötade som vanligt och ljudnivån blev ganska hög. Alltid trevligt.
Finns la inte så mycket att berätta. Vid två kanske så skulle jag kila hem. Linn följde med.
ÄckelFerdi och någon av hans skabbkompis stannade sin bil intill oss. Ferdi tyckte allt att vi skulle ha lite roligt. Jag skrattade honom rakt i ansiktet. Helt otroligt att hans ens tänkte tanken liksom.
Han ville dock ändå och vi skulle vänta där vi var medan dom parkerade bilen. När dom åkt så sprang jag och Linn som två luffare och gömde oss i en källartrappsnedgång eller hur man nu ska säga.
M, E och deras respektive ringdes ner och Baykar sprang efter deras bil när dom kom tillbaka och frågade vart vi tog vägen. Så jäkla spårat alltså.
Det hela slutade med att min bror blev förbannad när jag berättade och han följde med hem och sov hos oss.

Ikväll är det melodifestivalen och jag tänker vara så töntig att kolla!

the games we play

Idag har jag haft pms. Otroligt men sant.
Ni vill säkerligen inte läsa om det men så är verkligheten. Jag som i princip aldrig har pms har varit på tvären idag.
Ajabaja tycker jag. Men så kan det gå, när folk beteer sig som rövslickare. Jag blir minst sagt trött. Ena stunden och dagen snackar man så jäkla mycket skit om hur en person beteer sig för att nästa dag gå och erbjuda sig att torka den andra där bak. Så har det varit idag, den andra dessutom, beteer sig som en dagisunge för att sin bitch-kompanjon inte behagar att delta med sin närvaro.
Hur som helst. Jag mötte upp mamma på staden efter skolan. Fixade lite ärenden och sådär. Köpte bland annat hårfärg så snart försvinner utväxten. Tummen upp.

Men nu sitter jag och gör saker jag inte borde. Ska dela upp min Hermankaka (som jag beskriv tidigare) och baka min del - jag har heller inga vänner så jag ska kasta dom andra delarna. Där dog den vänskapskakan. Lika glad är jag för det. Sedan så ska jag trampa ut till stallet och kasta in djuren, lite tidigt men vad ska jag göra?
Hem och byta om. Förhoppningsvis möta upp Anna men om inte annat så beger jag mig hem till Julia där Ellenor befinner sig. Vi ska vidare hem till Masiel som fyller arton idag. Äta och mysa.

Ciao!

tummen ändrar riktning

Hörde pappa säga att han blev så illa tvungen att ge sig ut i vädret för att han skulle skjutsa mig till stallet när han tjötade med någon av sina randoms. Min dag blev genast bättre.
Ännu bättre blev det när jag upptäckte min kära vaniljcola i affären. Så nu sitter jag och avnjuter en iskall (som vi säger i skolan, eller ah, Masken..) och min dag verkar sluta helt okej. Tänk vad så lite kan göra..


tummen spikrakt neråt!

Jag skulle kunna svära långa ramsor över mitt förhållande till vädret.
Nur får ta tamefarao vara över! Jag hatar feta äckliga kommungubbar som inte orkar lyfta på sina arslen och ploga cykelvägarna åtminstonde. Jag skiter fullständigt i om bilarna inte kan ta sig fram, så länge jag slipper släpa cykeln så är jag nöjd.

På bättre humör blir jag inte när T inte kan åka ut och pappa vägrar skjutsa mig till stallet. Hade jag haft en nalle i närheten skulle jag rycka huvudet av den! USCH!!!!!!!!!!!

dreaming whit a broken heart

Har glömt att nämna att min syster ringde i helgen. Hon hade sett att hotellen nere i Strömstad annonserade om sommarjobbare. Så hon var eld och lågor så jag samtyckte att hon kunde knåpa ihop ett personligt brev åt mig och lämna det. Jag tänker dock SE det brevet för stava, det kan hon inte. Haha. Himla bra intryck om syster kommer och lämnar ett brev fullt av stavfel åt min räkning.
Hur som helst, förhoppningsvis får jag ett jobb. Det innebär att jag lagt beslag på systers och Jockes vindsrum (bland alla spindlar och FLUGOR - det kryllar av flugor däruppe!) samt drar ner mopeden dit. Jag som lovade mig själv att det var slutåkt på gamle Greger. Men för att kunna ta mig in till staden utan att göra livet surt för syster så blir jag så illa tvungen. Men det är bara en mil eller sådär, tror jag överlever. Hinner antagligen inte ta körkort innan heller. Annars gör jag som min syster - åker ändå. Skrev jag det där precis? Uha.

Nu ska jag fortsätta med att stryka min skjorta och leta på Ullviskylten vi ska ha på oss.
Får se vem jag åker på att arbeta med ikväll..


you'r a fool

Inga bilder ikväll inte. Orkar inte. Som vanligt.
Blev stallet och en snabbis hos Mathilda idag. Kanoners.

Pappa avslöjade att han ska vara ledig nu. Det var på tiden kan jag ju säga. Han har så pass många dagar att han är ledig hela Februari plus några dagar till som han måste ta ut innan mars då dom tydligen brinner inne. Lite värdelöst att sätta eld på ledighetsdagar tycker jag nog.
Hur som helst. En hel månad. Under hela Februari kommer jag ha en hök hemma här som granskar mig varje morgon. Med ett schema på kylskåpet så blir det lite värre. Attans bananer säger jag.
Förstå vad trött jag kommer vara när jag inte får ta sovmorgon ibland. Usch på honom. Jag ska nog elda upp det där schemat och lura honom.

Nu blir det sängen. Sovmorgon imorgon faktiskt. Praktiken börjar. Jag jobbar kväll vilket innebär att jag tar ett bussen in. Chilledill!

så värdelöst..!

Sitter i skolan just nu, men jag har redan slutat. Dock inte haft en enda lektion.
Krånglade imorse så jag kom hem till pappa, tåg tåget tjugo över nio. Blev dränkt i snö när vi gick ifrån stationen till skolan. Kommer till skolan, fördriver tiden tills vi börjar. Får veta att engelskan är inställd. Tänkte ta tio i elva bussen hem, Daniella kommer och jag äter med henne istället. Sedan fick jag prova studion och det gick allt annat än bra. Helkasst. Så nu, om ett tag ska jag åka hem. Känns bra. Ganska ovärt med chill ändå.

Snöbilder på Humle kommer!