lördag

Det är verkligen vitt ute nu. Helt vitt och inga blinkande lysen som tyder på att någon är ute och plogar. Jag känner hur gärna jag skulle vilja säga ett par välvalda ord till dom som håller plogarna inne. Hur tänker man när man låter alla vägar snöas igen och gör livet surt (och svårt!) för hundratals människor?

Släppte in hästarna realtivt sent igår så jag kunde gott ta en liten sovmorgon idag. Men när jag kikade ut genom fönstret och såg sjuttioelva meter snö plus världens virr av snöflingor så kröp jag ner under täcket igen. Hästarna brukar ändå inte vara så jätte ivriga på att gå ut i detta väder.
Så vid halv elva sa pappa att han skjutsade mig så kunde vi handla på hemvägen. Trots att klockan tickat iväg så fick jag nästan dra ut hästarna, till och med Calle som annars brukar skutta runt som en gnu i snön.

Annars har jag, och kommer, spenderat dagen i sängen med datorn. Fått hem de visade avsnitten av Solsidan. Tummen upp för den serien!


Föresten, var en tjej som kikade på Plutten igår. Förmodligen så far han iväg till en liten ponnyridskola och T hittar något större till sina döttrar. Återkommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback