pinsamheter och hög volym

Idag är det en mycket trött Saxinare som skriver. Det blev ju inte tidigt i säng igår om jag säger så.
Vid halv åtta tror jag klockan var, så befann jag och Ida oss hemma hos Emma där det var ett par stycken. Ytterligare några tillkom och vi körde några kortlekar. Den jag minns bäst var att man tog ett kort och fick man ett ess så skulle alla dricka någonting samtidigt. När den som satt innan en själv slutade dricka så fick man själv sluta när man ville. Alltså - den som sitter sist i ringen kommer få dricka ett bra tag. Det var helsjuka regler.

Vid tio så gav vi upp och drog oss bort till folkets hus. Var la inte så jätte mycket folk men helt okej musik. Så dansadansadansa var det som gällde. Kalaskul!
Klockan ett stängdes musiken av och vi fick invänta min fader. Dock lyckades jag klanta mig och därmet fick skämmas. Visserligen var det enbart två killar plus två ordningsvakter kvar men ändå. Jo, jag ramlade i trappan och när jag väl ligger så skrattar jag som en gnu. Så idag erbjöds det ett stooort blåmärke på låret. Inte okej alltså.

Riktigt drygt att dra sig upp imorse klockan sex måste jag säga! Men det hör liksom till. Gårdagens smink och mysbyxor är det jag har chillat runt i och varit allmänt dryg i och med att jag varit övertrött.
Så ska göra så lite som möjligt nu ikväll.

Mina (eller min brors som han snott av någon random) glasögon gick liiite sönder igår. Det enda jag fick med mig hem var en såndär som man sätter bakom örat. Ganska kasst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback