tisdags update

Jag är trött och har ont i fötterna. Vänjer man sig aldrig med att stå upp i minst fem timmar i sträck?
Har duschat och fått något i magen så jag är ganska tillfredsställd just nu. Bara sängen som saknas. Men dejta kudden ska jag göra snart.
Jobbade med Cissi idag, fast inte vanliga Cissi utan Cissi W. Det ni. Hon får också tummen upp. Timmarna går snabbt när man jobbar med henne. Krossade inget glas heller.
Dock gjorde jag bort mig inför en gäst i alla fall. Han började tjöta om några kuponger och jag trodde han menade till buffén. Så han tog nästan till arga tonen innan han tillslut fick ur sig att det var en rabattkupong han menade. Seg kille.
Men ja, så roligt har jag haft det idag. Tycker synd om Jossan som kommer få jobba imorgonkväll när det kommer komma massa utlänningar. Tydligen pingistävling så det är sjuttioelva länder som kommer och ska slagga på hotellet. Tänk er när det kommer in ett gäng kineser och ska få sina rum. Incheckningen är knepig bara den och så ska man ta det på en knackig engelska med. Ställer människorna sedan frågor så slår i alla fall min hjärna av och jag skäms.

Nej, nu har jag skrivit ett totalt meningslöst inlägg så ska gå och klaga över att tvättmaskinen inte är färdig ännu och sedan krypa i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback