I know I'm playin with fire but I don't mind

Så superseg dag att vi alla ville lägga ner huvudena på bordet och somna. Samma sal från kvart över åtta till halv fyra - hur mysigt är det på en skala? Under denna tid hade vi en håltimma på två timmar sedan var det dags igen. Nu gäller det bara att verkligen inte 'försova' sig vilket jag kommer vilja göra ofta i och med detta.
Imorgon har vi sovmorgon dock, superskönt.

Fick reda på att botox är gjort utav världens farligaste microorganism som jag inte minns namnet på. Skulle man ta tre kilo av detta i koncentrerad form så skulle man kunna utplåna hela världsbefolkningen. Läskigt! Anledningen till att man kan ha det i kroppen är att blodet innehåller så pass mycket syre att organismen inte bildar giftet som är dödligt.

Vi mobbade en kille idag faktiskt.. Eller ja, det där lät elakt. Var ett uppgjort misstag om man säger så? L och S (haha, inga namn) låste upp en toalettdörr och övertalade J att öppna. "Men det ligger en bajskorv på golvet!" J öppnade och kollar in, rakt på en kille som sitter på toa. Han låste dock inte när dörren väl var stängd igen så när vi berättade så trodde inte J (en annan J ) på oss och drog upp dörren hon med. Han låste inte denna gång heller. När han var klar störtade han ut ifrån toan och försvann - lämnade ett gäng avsgarvande flickor utanför.
Vi är verkligen superelaka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback