It’s nothing more that what you see here

Jag kommer aldrig få bli frisk känns det som. Har fortfarande ont i halsen, täppt näsa och noll uthållighet. Jag börjar tröttna på det här nu faktiskt. Är helt okej ett par dagar, men i tre veckor? Nejtack!

Skönt med sovmorgon imorse i alla fall. Att bara sova en halvtimma känns underbart. Surt dock att B-klassen j ä m t har fått lååånga sovmornar medans vi får håltimmar. That's life i guess.

Senare i eftermiddag blir det stallet som vanligt. Kan tilläggas att jag faktiskt är sugen på stallet nu. Släppte bara in hästarna igår och det kändes mer än bra måste jag säga! Pappa klagade dock, det luktade häst.
Tänkte åka ut rätt tidigt, medans det är lite ljust och få med kameran. Men jag tänkte också ta det riktigt lungt. Mocka ordentligt, väga hö på riktigt och inte enbart på grepen samt sopa stallgången riktigt noga, som förr! Ska passa på att städa också. Nu ser det förjäkligt ut i stallet kan jag säga!
Ska med andra ord göra saker jag tycker om. Hinna med en barbackatur är också ett måste.
Jag återkommer med hur det gick!

Kommentarer
Riley säger:

Poor poor Saxen! Besöka farbror doktor kanske? Tre veckor låter inget vidare :/



Lär bli städat av i stallet när jag kommer upp för övrigt! Jag har dille på att städa stall. Pedanten i mig kommer fram då... Hrm...

2010-01-13 | 15:15:11
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback