to bad.. for you

Imorse tvingade jag ut Tarja i kylan. Själv vaknade jag med svullen hals, feber och hela köret. Orkade inte röra mig en millimeter! Så jag vände mig om och försökte somna om.
Så hitintills har dagen spenderats med att sova och kika på film. Såg New Moon - Twilight. Ganska värdelösa filmer egentligen. Denna var i alla fall sämre än den första måste jag lungt påstå. Var egentligen inget vettigt som hände. Helkasst. Kan faktiskt inte rekomendera den till någon. Folk härjar om hur himla bra den är (och hur snygg han Pattinson är) men jag kan absolut inte hålla med! Det verkade mest som att dem gjorde en uppföljare för att ettan blev bra. Sedan skulle filmen komma ut så snabbt som möjligt så vi slänger bara ihop lite kärlek (blev ju ett förbaskat triangeldrama mitt i allt?), några varulvar och lite död så blir det bra. Sämsta slutet med.

Nej, nu orkar jag inte med det här längre utan ska återvänta till min underbara säng.

Kommentarer
Anna säger:

åh din blogg är skitsöt :)

2010-01-03 | 20:28:55
Bloggadress: http://annaahellgren.blogg.se/
Mia säger:

Nej fy stackare, lät inge kul med halsen och allt! :/ "Tur" att du blev sjuk efter jul och nyår i alla fall! Ha en bra kväll trots hur du mår. Krya på dig <3 Kram Mia :)

2010-01-03 | 21:20:59
Bloggadress: http://miamupp.blogg.se/
frida säger:

fin blogg du har :)

2010-01-03 | 21:41:46
Bloggadress: http://friid0a.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback