baby, it's over . you can't fix this

Jag trodde du förstod. Jag trodde du insåg vart du hade mig. Varför velar du och fortsätter leka? Jag har kommit över dig, jag har gått vidare och släppt alla känslor du väckte hos mig och jag tycker du borde göra detsamma. Inse att dina lögner kommit ifatt dig och dragit iväg till djupare vatten. Du har ingen chans att klara dig, inte här i alla fall. Alla dina chanser försvann och dom kommer absolut inte tillbaka så som du håller på.
Att du hör av dig när du kommer ut och är sugen är inte okej någonstans. Jag orkar inte ta din skit längre. Det räckte med förra resan och dina krav kväver mig så fort jag bara tänker på dom. Att du sedan skyller allt på mig och att du inte har all den frihet du önskar får mig bara att må illa. I vems värld kan det vara mitt fel att du förstör allt du kommer över?
Skulle man vara riktigt ful så skulle man kvittra till fel personer, se till att din frihet begränsas ytterligare en stund (eller en ganska lång stund med tanke på allt runtomkring).. Men jag är inte så elak. Jag vill inte ha med dig att göra mera så jag hoppas att du inser att det loppet för din del är slut. Du.. förlorade.

Pass out .

i'm loosing my control

Idag.. Något vettigt idag? Nej verkligen inte.
Var den enda som började sju, alltså jag som fick ta städningen. Är nog det tråkigaste som finns! Annars så har jag mest stått nere vid fodret och åter igen packat upp säckar. Jag spyr snart på det.. Men denna gång var det helt korrekt med följesedlar och allt så känns bra. Insåg nu närjag kom hem att jag helt missat att leverera in allting. Men förhoppningsvis så ser dom sedlarna och tänker att jag varit knasig igen. Illa.

Får se om dom ringer imorgon och frågar om jag kan jobba. A var sjuk idag och visste inte om hon skulle vara hemma imorgon också. Så jag kanske åker på att jobba från tolv till stängning. Men rätt chill ändå, jag får ju pengar. Alltid nice! Men det återstår att se imorgon.

Blev inga skor idag btw, man är helt körd efter jobbet (speciellt efter två dagar med enbart foder) och fötterna är inte alls speciellt mysiga, speciellt inte för att prova skor. Så ska ta det någon dag innan jobbet, eventuellt imorgon. Den som lever får se. Ska bli riktigt fint väder här nu i dagarna, så hoppas nästan att jag är ledig så jag också kan få lite soool.

Nej, nu blir det pill med annat. Ciao.


i don't hate you ..

Jag h a t a r hundfoder i femtonkilos säckar. Hatar! Dessutom hatar jag fel följedel, när det inte stämmer och man har i princip tjugo säckar för mycket.. Fick en stooor leverand igår som jag fick pyssla med. Följesedels stämde inte alls. Så idag kom det ännu mer, med en annan följesedel så ingenting stämde med det jag förde in i datorn igår. Jag är så trött på skiten. Dessutom väger säckarna bly efter ett par tjugotal.
Får ta tag på nytt imorgon.

Slutar tre imorgon och måste efter det gå och inhandla ett par nya skor! Ska kika efter ett par nya byxor med. Och finns det tillräckligt med pengar på kontot så ska jag köpa den där tröjan jag kikat på ett bra tag nu. Oh, love it! Men det återstår att se. Jag lär uppdatera mer imorgon..

Nej, Parken i Göteborg låter jag vara osagt. Lagom flummigt gjort sådär. Spännande! ;)

when it all goes up

Ganska tuffa dag. Sepeciellt för benen. Jag tog på mig att fixa foderleveransen. Det skulle jag nog inte ha gjort. Det är inte lätt när nästan alla säckar väger 15 kg och det är typ hundra av dom. Det är upp där, fel plats, ner och byta. Lasta av hela pallen, flytta staplade säckar och få det i rätt ordning. Sedan är det en ny pall som ska in. Och dom väger ju inte lite.. även med pallastaren så är det en kamp. Man får mjölksyra i benen!
Tror ni jag hittade en riktig följesedel då? Fanns en (självklart i den sista pallen!) men den stämde ju inte alls. I princip ingenting fanns med på den sedeln. Så att leverera in alla varor i systemet var inte roligt. Sedan var det så jäkla mycket beställt att jag fick köra upp på lagret. Två fulla pallar - tvärs igenom hela varuhuset. Inte roligt någonstans.

Bara så ni alla vet, spindlar kan äta hundar. Jag vet att vi har diverse sorter i stallet som med lätthet hade slurplat i sig en saftig liten vovve. Så Tarja, ta det lungt med din lilla pälsboll sedan.
Annars så har vi blivit med häst igen. Eller vi och vi, jag vill gärna pilla på den jag med så därför får det bli ett vi. Ett ponnysto. Ska bli awesome tror jag nog. Lät lovande. Så nu blir det att drilla Maria ordentligt så hon blir nästa toppryttaren. Detta innebär att Calle lämnar Fredrika och hennes kusar och flyttar hem. Skulle ha varit spännande att se hur glad Calle blir över ett dambesök.

Tre ord; Parken i Göteborg <3

i just wanna feel you breathing

Nattbloggning i all ära. Dessutom på en Mac. Så stavfel kommer det nog att bli. Avskyr dom här datorerna.

Tänkte bara komma med en uppdatering om Greger. Han lever igen. Grannen kom tillbaka och sa att han gick klockrent. Hade hoppat igång och fungerat som han skulle vid första försöket. Fattar inte vad som är fel på skiten. Samma med lyset. Helt plötsligt så kan det vara borta för att sedan hoppa igång nästa gång man ska iväg. Orka!
Men körde bort till Stenes Livs och tankade, provkörde lite. Gick som om ingenting hade hänt. Idioti!

Nu är det natt. Börjar tolv imorgon. Får se om jag och syster åker en sväng in till Strömstad och besöker polisstationen. Måste klura ut hur vi ska göra med mitt pass. Hög tid att ordna det nu, åker ju om en månad och lite mer. Annars så pratade vi om att kladda ner mig lite. Syster målade lite på foten men kom inte fram till något vettigt. Jag har kikat på typsnitt nu ikväll och ska visa syster imorgon så hon får mixa och rita lite. Kommer bli gaaanska awesome.

Men nu ska jag kila upp på vinden, ringa ett samtal, slå på en film och mysa i sängen. Nice.

"nu lägger du av Jörgen"

Björn Rosenström på högsta volym. Underbart!
Annars så sitter jag med håret i en knut på huvudet, bikini under tyget på kroppen och med hettande läppar. Jag har dagen till ära rotat i systers skafferi och funnit dagens lunch. Nudlar. Här i trakterna finns sjutusen olika turkbutiker längs vägarna och där kan man finna både det ena och det andra må jag lova!
Min syster har antagligen inhandlat dessa i någon sådan affär för jisses vilket drag det var i dom! Min tunga och mina läppar hatar mig nu. Skojar verkligen inte. Det var som att tugga på en chilifrukt. Eller jag som verkligen inte är ett fan av stark mat (jag kan klaga över att skolans chili con carne kan vara för stark liksom..) höll på att smälla av. Så ptja, ska man köpa nudlar och vill ha en ordentlig smak så ska man passa på att köpa dom med massa krumelurer över hela förpackningen. Står garanterat "STARKT" , fast på ett knasigt språk. Jag är övertygad!

Annars så har jag röjt undan den enorma högen av disk, vikt den torra tvätten och startat upp en ny maskin. Så har varit ganska effektiv idag ändå med andra ord. Ska kila ut till solen en stund. Tråkigt nog så blåser det. Tråkigt väder här längs kusten!
Hoppas att grannen snart kommer förbi och säger att Greger fungerar igen och det bara är att köra.
På tal om trollen.. han knackade nyss på och frågade efter nycklarna. Vore toppen om han tappat bort dom när ALLA nycklarna sitter på den. Nyckeln in i centret, hem hit och till mopeden. Illa.

Nej.. något vettigt att göra nu. Kyss

i gotta feeling

TRÖTT. Ni skulle bara veta vad jag gått igenom den här helgen alltså. Inte roligt någonstans!

Igår, när jag slutat så kilade jag upp till MaxiMat och skulle handla något gott att tugga på hemma. Tror ni inte jag får stå i kö tjugo minuter? Alla norrmän är som galna alltså. Fy tusan!
Sen så är jag äntligen påväg hem. Men så himla långt kommer jag inte. Hinner inte ens en kilometer ifrån Nordby innan mopeden ger upp. Jag kan dra på full gas men jag kommer ingenstans. Helt knasigt!
Så efter typ en timma i telefon med kent, mamma, syster och pappa så ger jag upp, ställer mopeden dolt ifrån vägen och g å r hem. Tänk er att det tar 20 min med moped att åka - lite över en och en halv mil.
Halv ett var jag hemma. Min beställda taxi (som hade kö på nästan två timmar!) ringde när jag nästan var hemma så det var ingen vits. Tur att man har folk som kan underhålla en i telefonen.
Så vid ett låg jag i ett skållhett bad och lugnade musklerna (jumskarna om inte annat! fattar inte hur min ridskada gör sig tillkänna först nu?) för att sedan kliva upp, få lite i magen och sedan tvärslockna i soffan.

Så imorse ringde pappa och sa att en taxi var beställd. Halv nio så tickade taxametern iväg hejvilt. Kostade oss 318 kronor för att få mig iväg till jobbet. Då är det illa! Men jag som öppnade idag, helt ensam. Räknade kassorna och dra mig baklänges - det stämde nästan helt korrekt. En diff på +15 kronor och det kollar man inte upp..

Rean har dragit igång ganska bra. Slutkörda AB! Typ ingen av oss tre som jobbade idag (Elina jobbade för några timmar och är en överambitiös tjej så hon räknas inte med!) hade sovit tillräckligt med timmar. Så det var energidryck och fnitter. Felslag, korrigera kvitton och många 'omblipningar' på varor idag. Stackars den som ska räkna kassan imorgon..

Idag fick jag skjuts en bit hem i alla fall. Fick bara gå lite över 20 min - dog ändå!
Nyss var grannen här och var gaaaaanska sweet. Han ska åka och hämta Greger - om han står kvar! Men förstå.. grannen ska åka och låna en kärra, sedan åka bort till Nordby och hämta min moped som han sedan ska kika på. Vilken random gör det liksom? Så humöret är på topp.. Nu väntar jag på hans återkomst. Sedan blir det ett låååångt bad med ett glas vin. Tror jag kommer satsa på ett par glas ikväll faktiskt. Är trots allt ledig imorgon och jag är förtjänt av lite myys. Haha, själv alltså.
Kom på att det kan ju misstolkas. Jag ska vara själv. Grannen får hålla sig till sina skällande taxar!  Kan ju också misstolkas. Men ah.. strunt samma.


update

Badrumsgolvet är torrt och jag har funnit skönaste tröjan på länge här hemma.
wow-tröja ftw.. Haha.. såld tjej.


klant, klantigare, klantigast

Ibland undrar jag hur jag lyckas med alla mina klantigheter.
Idag ordnade jag en pool inomhus. I badrummet rättare sagt. Ganska mycket vatten på helt fel ställe. Jag är grym på att svabba golv nu i alla fall. Tack och lov för golvvärme och reglerbar värme. Så hoppas på att allt ska vara fit for fight imorgon. Varmvattnet tog slut så kunde inte tvätta håret ordentligt heller. Blev att doppa huvudet i badkaret och göra det bästa av det hela. Får ta en snabbis imorgon innan jobbet istället.

Nu är det mys framför teven med cheeseballs som gäller. Mysigare går inte att få.
Pappa sätter in lite cash på mitt konto imorgon, gillas enormt. Så ska se om jag kanske kan inhandla ett par nya skor snart. Skulle vara grymt nice.

Men nu är det back to teven igen. Värdelös uppdatering.


just a notice

Är det något jag avskyr så är det fet textsnitt och färg på msn.
Det bara skriker 'tönt' och 'oseriös' om det att jag kan spy på det.
Det måste vara mitt i-landsbekymmer. Hur orkar man bry sig egentligen?

. give . me . a . break .


you are mine to the last song

Jahapp.. Det är ganska tyst här. Om man bortser från den allt för höga musiken jag spelar. Men det är konstigt tyst. Inga barnfötter, inga hysteriska vrål eller ljud ifrån när min syster öppnar kylskåpet. Det är tyst med andra ord.
Jocke mf åkte för någon timma sedan och jag har redan grymt tråkigt. Vad ska man hitta på att pyssla med? Jag kan ju gärna inte sitta och blogga hela tiden. Skulle bli lite tråkigt faktiskt. Kirrade nyss lite tacos. Men är inte direkt hungrig så var la inte så roligt. Blir nog ett lååångt bad och sedan bara mysa framför teven. Något vettigare orkar jag nog inte dra igång tror jag nog. Om inte jag och tomtarna i skogen drar igång ett party, men den chansen är nog ganska liten skulle jag tro.

Annars? Satt och pratade med syster imorse. Hennes väninna jobbar med att typ med att fixa konserter, se till att artisterna trivs i sina loger osv. Hon skulle med lättehet kunna kirra gratisbiljetter till Way out West i Göteborg. Vi kollade upp det, är samtidigt som Göteborgskalaset. 11-15 augusti. Klart vi skulle på det! Jag slutar ju den elfte. Lät jätte bra. Kollade också upp när medeltidsdagarna hemma i Arboga är. Men självklart, tror ni inte dom ligger precis likadant som på wow? Men det positiva är att jag kommer hem och kan kila ut när det är medeltiden hemma. Känns rätt great! Hoppas på att Nordman kommer i år med. Dessutom är jag mydig och kommer IN på krogen. Kan knappast bli bättre. Skulle ju inte förvåna mig om dom isåfall spelar när jag inte är hemma, dvs, innan den 12'de. Alla håller tummarna för att det inte ligger till så, okej?!

Men nu blir det mys. Ciao!


Poesimannen i egen hög person


the power of good-bye

Så himla gött - är ledig imorgon. Just nu kan det inte kännas bättre. Dessutom börjar rean imorgon och knappt någonting är reamärkt. Men jag slipper det stressmomentet imorgon. Jag och syster plus Dixie ska ner till havet och bara chilla järnet.

Idag var det jag och Elina som stängde - dom två nyaste. Men det gick bra. Gick bra att larma och dra ut rapporter med. Vi är ganska så king. Har nog inte hänt så himla mycket. Dagens tråkigaste måste bli hålet i mina byxor. Skulle kunna säga att det är ett 'snabb-hål', men det sitter ju för långt ner för det. Haha.
Så jag måste köpa nya byxor och ett par nya skor. Mina vita är ganska så slitna. Ska köra dom i tvättmaskinen och se men skulle inte sitta fel med ett par nya heller om jag säger så.

Ni ska bara höra min dialekt nu. Tänk er en blandning av min vanliga, gnälliga Arbogadialekt blandad med göteborska/västekusten och norska. Förstår ni hur knasig jag låter eller? "Det är la gött elle'" - "Tackar, hade!" Ibland slinker det in några norska ord (mer än just 'hade' - ha det bra) när man pratar med annat folk - svenskar. Kan bli förvirrande.
Vissa norrmän är suuuperenkla att förstå sig på - de som bor precis intill gränsen oftast, medan andra står man bara och ser ut som ett frågetecken. Men jag börjar bli bättre. Gäller bara att lyssna ytterligare och försöka koppla till liknande svenska ord.

Imorgon åker Jocke, syster och Dixie till Jockes föräldrar. Så från och med imorgon blir jag ensam. Inte okej. Ingen verkar ju vilja hålla mig sällskap här i skogen. Får äta mina potatisar helt ensam framför en kass film på tv. Man kanske skulle ta en enmansfylla?
Det tråkiga är ju att jobbar hela helgen. Är ledig på söndag dock. Men det hjälps ju inte. Öppnar helt själv på lördag så lär ju kunna ta mig upp ur sängen den dagen i alla fall.

you will be mine

Imorse märktes det vad man gjort i helgen. Jag försov mig. Klockan åtta, när jag skulle ha börjat jobba så vaknade jag. Var bara att studsa upp ur sängen och ila iväg till jobbet. Så vid nio var jag i gång och letade varor. Vi sätter snart igång med rean och nu ska allt som ska vara med, hittas, märkas och sättas tillbaka. Grejen är den att man inte hittar allt. Så drygt så det finns inte. Dessutom är det vissa grejer som inte har prislapp osvosv. Orkar inte ens tänka tanken.
Så från klockan nio till kvart över fyra med en kvarts rast (jag tog en kortis eftersom jag kom försent!) har jag bara letat efter kläder. Men dagen har gått fort ändå. Ont har jag med. No comments on that one! Men jag får la skylla mig själv egentligen?! Så illa är det.

Ikväll blir det sängen tidigt och så är det jobb ifrån klockan sju. Dryygt! Men har fått en egen 'blipp'nyckel in så jag slipper smita in med andra eller gå runt allt. Skönt det i alla fall!

Nej, blir nog något kallt och dricka och njuta av dom sista solstrålarna nu. Snart midsommar hörrni. Chilldricka helt ensam här i huset blir det nog om det vill sig illa. Och kommer ingen och döda mig så lär jag överleva det med.. :)

just you and me tonight

He-he-he. Ungefär så kan jag sammanfatta min helg. Ganska spårad. Men sånt gillar vi. Självklart! Vad har hänt då? Vill ni verkligen veta det? Jag vet inte om jag vill dela med mig nämligen. Tss.. Nu blev ni nyfikna va. Kan la förvarna er, kan bli en kompicerad text. Så ni alla femtio (som andå inte kommenterar!) som egentligen inte bryr sig kan sluta läsa här .

Fredag - Dagens spännande måste ha varit att vi åkte in till Strömstad efter jobbet och köpte suuuperny (kan man säga superny? Den är ju inte ny utan nyfiskad. Den får vara ny nu!) fisk som vi sedan åt tillsammans med färskpotatis. Kan inte bli bättre. Här kör dom med räkans dag föresten. När den infaller vet jag dock inte.

Lördag - Upp i ottan trots att jag var ledig. Vid nio ungefär så hade vi alla krånglat klart och satt i bilen påväg in till Göteborg. Köpte en diskmaskin. En bänkdiskmaskin för att vara exakt. Maria var i extas (stavas det så?). Sedan så pillade vi runt i staden. Sprang i affärer och var sådär jobbiga. Blev tillslut ett par piratjeansleggings och ett randigt löst linne. Jag är av den sorten som inte alls tycker om att gå i affärer i större städer som götet, stockholm osv. För mycket folk! Man får liksom inte ro.
Ett par timmar senare så for vi ut till Liseberg. Tanken var att Dixie skulle få åka karusell, men hon var på tok för kort för dom flesta. Jag och syster passade på att leka lite och åkte den där läskiga med två armar och så flyger man ut över allt. haha, eller alltså. Äsch. Strunt samma. Löjligt roligt i alla fall.

Vid nio tror jag klockan var så blev jag avsläppt utanför scandinavium. Helt själv i göteborg - Wild n' crazy. Men ah, det är sommar så vem bryr sig? Spännande i alla fall. Eller nu ljuger ja, helt ensam var jag inte. Min poesiman kom och mötte upp mig. Ehm.. ptja. Han var dretfull så Kenneth gav mig uppdraget att ta en promenad med killen. Sagt och gjort. Vi tog en prommis som varade säkert en timma om inte mer. Så upp till hotellet. Dödade massor av tid, fick folk att bli sura (förlåt tjejen!) och hade det myys. Poesimannen skulle iväg vid halv elva och se på In Flames mf som spelade vid Metaltown (eller det hette la inte MT på lördagen?). Men han var så söt att han struntade i det och var med mig istället.
Klockan tickade på och vid halv ett kom resten av gänget tillbaka - vi två gick över till K's rum. Alkoholen flödade och vi hade det mer än gött. Fråga mig inte vad för jäkla idé jag fick men vid tre så försvann jag och J (poesimannen alltså) ut på en promenad igen. Blött gräs - blöta fötter! Ganska överglada slog vi ihjäl någon timma ute innan vi hittade tillbaka.
Vid halv sex så försvann K och 'hans tjej' ut ifrån vårt rum och jag försvann någongång där efter. J med tydligen.

Söndag - Vaknar av att syster ringer vid tio. Mys/sova någon timma till. Vid elva ringer receptionen och säger att utcheckningen redan varit. Ägda blev vi. Så runt tolv var vi ute i spöregnet och kilade bort till Donken där pojkarna åt frukost. Sedan så satte vi oss på No.32 tror jag det hette, pubben precis bredvid donken. Kapten Morgan och iskall cola är ruskigt gott faktiskt. Hur jag nu kan veta det..
Runt fyra så tog vi spårvagnen till stationen och pojkarna får hemåt igen. Kul att dom får åka hem i alla fall! Jag själv satte mig och väntade på tåget till Strömstad.

Så min lördag blev spontan. Riktigt spontan. Pratade med J vid typ tre om att han hade en säng över - om jag ville göra honom sällskap och få något att dricka. Jag är så jäkla less på mitt ospontana liv att jag nappade direkt. Så helt random blev det dricka och mys i göteborg. Vem kommer på idén liksom?
Men ah.. jag har haft en riktigt grym helg nu gäller det bara att reda ut vissa saker. Man får helt enkelt ta konsekvenserna. Illa. Tråkigt.


Trötta cheyer i väntan på göteborgstripp


"svenska eller norska?"

Haha, när jag och min syster planerar någonting så kan man nästan alltid försäkra sig om att det aldrig kommer att hända. Jag menar. Är det någon jag är lik så är det min syster. Hon och jag är exakta kopior. I alla fall när det kommer till hur vi reagerar, hur lätt vi blir irriterade och hur vi tänker. Det går inte att förklara, skulle låta så sjukt. Men för er som känner mig vet vad jag pratar om. Det är sista minuten beslut, försovningar och uppskjutna saker som aldrig blir av.
Vi skulle ha åkt och solat hela veckan nu, kommer säkerligen inte bli av imorgon heller. Vi skulle också sätta oss med hennes affärsplan, sitta ner och verkligen gå igenom. Visst, vi fixade lite idag men det var inte mycket. Så får se om det blir någonting imorgon.

Annars idag? Började tre, slavade på jobbet en stund. Lärt mig att leverera in varor i datorn, fixa reklamationer och kassan sitter nu nästan helt. Kalasskönt
Imorgon jobbar jag mellan sju och två. Hoppas på bra väder så man kanske kan få ligga någon timma här utanför. Har inte solat på hela tiden. Dålig stil.

Absolut ingen som vill komma och hålla mig sällskap under midsommar?
Ensam och massa tomma sängar. Finns en plats bredvid mig för den snälle.. (:

Jag vet att du ljuger, du mådde precis lika bra innan som efter jag skickade dig det där sms'et. Du måste tro att jag är helt blåögd - efter att jag vet hur du ä? Noway. Det finns inget hos dig att hämta.

what's the worst thing i can say?

Har fått upp kabeln till mobilen i sängen nu. Det tog en hel dag. Men frågan är hur lång tid det tar att få över alla bilder från mobilen till datorn nu bara. Har föresten tagit kort på hur rummet ser ut och sådär. Bara så ni vet alltså. Jag är på gång.

Fick en egen kod till datorn idag. Så nu tar jag betalt i mitt egna namn. Riktigt coolt. Men något annat spännande har jag inte gjort. Det är liksom samma grejer varje dag, hjälpa kunder, packa upp varor, prismärka, ta kassan och så vidare. Svårare än så är det inte. Men svårt är det i alla fall. Åtmonstone när man inte har full koll på allt. Men börjar komma in i det hela nu med så det kommer nog gå bra.

Imorgon börjar jag vid tre så ska passa på att njuta av vädret. Eventuellt så följer jag med syster in till strömstad och hämtar Dixie. Sedan så ska jag hjälpa henne med sina företagsidé. Vi ska fylla i min favorit - likviditetsbudget. Ett av många moment jag kuggade i när jag läste företagsekonomi. Helt sjukt att jag ens fick godkänt i den kursen..
Sedan blir det jobb hela kvällen igen. Nice.

oh my rude boy

Vad har jag pysslat med idag? Ptja, absolut ingenting av värde om man säger så..
Syster for iväg vid tio och köpte en ny barnstol, jag drog mig i sängen till strax innan elva. Första sovmorgonen på mitt lov, helt sjukt. Hur som, vid tolv så åkte jag, syster och Dixie in till Nordby. Käkade och kikade lite i affärer. Jisses vad snygga kläder det kommit. Det kliar i mina fingrar må jag säga. Ska nog bränna liiite imorgon, fast jag sagt att jag ska spara. Men vadå, till?
Blev storhandel inne på MaxiMat sedan. Men nu har vi mat för ett bra tag ska tilläggas. Dagens bästa måste nog bli min drog - Vanilla Coke. Dom säljs i fridge pack här. Billitgt dessutom. Var bara tvungen att inhandla en sådan. Så illa kan det gå när man bor här nere..

Kvällen till ära så har jag gjort pankakor. Det mpste nog ha varit dagens spännande. Ungefär så mycket av värde har vi uträttat idag. Illa.

Bjuder på den här.. : )


a piece of my heart

Jag har insett att min senaste kyss: var med en person jag aldrig lär glömma

Jag var på gång att göra en lista, men kom inte längre än halvvägs innan jag tappade intresset. Det fanns en fråga som etsade sig fast. Jag kan bara inte släppa det. Oavsett hur mycket jag vill så sitter det kvar. Allting finns kvar, allt ifrån dom första orden till skratten åt ett torrt skämt. Jag minns fortfarande kvällen i garaget, hur du bad mig att låsa för att jag var närmast dörren och du själv längst in, "jag är för långt borta för att kunna skydda dig".
Du är en bra människa, jag vet att du är det. Du kan om du vill, du vet precis hur man gör - du använder det på fel sätt. Jag vet att du tycker om att göra illa folk, jag minns fortfarande ditt tonläge när du sa det till mig. Dina ögon genomborrade mig, ditt tonläge förändrades och jag såg att du menade det. Du är precis som en annan människa jag älskar. Allt du gör känner jag igen ifrån honom. Jag har ingen chans att ändra honom - jag skulle aldrig kunna ändra dig.
Det hela låter så himla lamt. Liksom taget ur en novell ifrån sjätteklass. Men det är så det ligger till. Jag har insett det nu. Du förändrade mitt liv. Från första talefonsamtalet, som varade dina åtta minuter till min mobil, så blev ingenting sig likt. Jag ska inte säga att jag ångrar någonting. Det gör jag verkligen inte. Jag älskade livet i detta ögonblick, varför ångra något som fått en att må bra? Din beröring fick min hud att knottras, dina andetag fick mig att slappna av och när du bet dig i läppen och kastade en blick på mig ifrån andra sidan rummet så kunde jag bara inte sluta le - precis som i smöriga romantiska filmer. Det är människors tics man lär sig att tycka om.
Kan komma på mig själv att sakna när du slog ihop tänderna på natten - hur sjukt är inte det?

Men jag har gått vidare. Tro ingenting annat. Jag skulle lätt kunna falla dig igen, så därför hoppas jag att du raderat mitt nummer och att jag bara är en i raden av alla. Allt för att jag ska slippa alla kaninhål och hålla mig på vägen. Vi sätter punkt här. Nya kapitel i mitt liv håller på att skrivas. Och jag tycker om det.


we sold out all over the world

Jag är helt snurrig i huvudet nu måste jag säga. Det är norska pengar hit, svenska dit och siffror, knappar och tangenter. Inte visste jag att det skulle vara så krångligt! Varför kan inte alla bara samsas om en enda valör så man slipper alla olika kortmaskiner och valutakurser. Dessutom vill jag införa ett enda språk världen över. Det finns inget mer pinsamt att säga 'ursäkta?!' flera gånger om till en norrman (eller kvinna) som blir mer och mer otålig för varje gång.
Men jag har överlevt min första dag i Nordby - helt amazing! Men det har gått kalasbra. Har som sagt sjuuukt mycket nytt i huvudet att man blir trött. Men känns bra. Riktigt bra. Supertrevlig personal med. Vad jag gjort? Tvättat golv, prismärkt och packat upp varor, försökt lärt mig kassan, tagit några egna kunder och försökt svarat på frågor. Har till och med tagit betalt med norska pengar, växlat och gett tillbaka. Deras pengar ser ut som monopolpengar, helt allvarligt. Dessutom så har dom 20'or i mynt och 200 i sedel. Man måste tänka bra mycket. Hål i mynten är det också. Illa.

Imorgon är jag ledig faktiskt. Känns gött. Haha, redan slut i benen! Men får se vad morgondagen innebär. Skulle åka och kika på någon lokal, syster funderar på att starta eget. Tatuerarstudio. Ganska häftigt faktiskt. Min kusin är en relatvit känd barberare (ja precis.. barberare. Rakar skäggiga män med kniv!) i göteborg och min syster en grym tatuerare. Vad är jag bra på?

Nej.. Nu börjar det åska.. ska kila ner och vara social igen.  PUUUUSS

i'll tell it to your face

Kul när internet fungerar som det ska. Vem avskyr Telia? En bättre fråga är; vem avskyr inte telia?
Hur som.. sitter och försöker ladda ner dom senaste uppdateringarna, Jocke trodde att det kunde hjälpa. Supporten hade sagt det till honom när hans också slog ifrån sig. Börjar bli ganska drygt när internet helt plötsligt dör och man måste starta om hela programmet. Lagom kul när man sitter och skriver någonstans och så försvinner allt. Så nu ska alla hålla tummarna för att det här fungerar. Annars kastar jag ut datorn genom fönstret!

Annars så har det inte blivit mycket sömn inatt inte. Har hostat som bara den. Såndär elak hosta, sådan som gör ont. Men ett par timmar blev det innan mamma kom och drog upp mig. Kilade in till Nordby en sväng. Pratade med några inne på MyOne och så kikade vi på vart jag ska parkera och sådär. Mamma och Kent lämnade mig ensam här och vi andra gick och handlade. Så nu är jag utelämnad åt monstren. Illa.

Nu kommer solen också. Hoppas på vackra dagar här nu så man kanske kan få lite färg innan utlandet. Hur som helst så skulle jag ha visat er en bild på mitt rum. Men datorn vågar jag inte röra just för internet och att fixa ifrån mobilen orkar jag inte. Ni får se sen. Som alltid.

Nu blir det en powernap framför en dålig film. Lovely!

sweetheart, i'll be back

Skolavslutning - höga förväntningar. Oavsett vad så är det bara bevisat att man gått ännu ett år i skolan, inget mera. För vissa så var det slutet på skoltiden, det kan vara något speciellt. Men för min del så var det inget. Jag drog på mig en ful kjol och lyssnade på musiken som esteterna spelade för oss i aulan. So what?
Hem och powernapa lite. Men jag ska inte ljuga. Jag såg fram emot kvällen. Det gjorde jag. Men jag hade för höga förväntningar, jag hade tankar om att jag inte stod så himla ensam.
Kilade över till min bror, det var det bästa på hela kvällen. Sitta där, dra sjukt torra skämt som bara vi skrattar åt - bara vara. Vi gick sedan vidare till en random och bara var där. Liksom det ska vara. Det är inte värt att dra upp resten, ett töcken av svek och uppgivenhet. Men visst, vem tycker inte om att cykla ensam i regnet, dygnsur mitt i natten på skolavslutningsdagen?

I skrivande stund så sitter jag på min systers vind. Ganska mysigt faktiskt. Litet, blått och sådär härligt kyligt. Vi får se om jag trivs med alla spindlar här uppe. Ska bli spännande att se.
Imorgon blir jag lämnad här. Mamma och Kent far tillbaka och om ingenting annat kommer ivägen så stannar jag här ända tills augusti. Låter så himla långt borta! Två månader precis är det. Hur ska jag överleva?

Vi får se vad som händer och sker.

after rain comes ..

kvällen är räddad i princip.
Nästan nyss hemkommen ifrån Ellenor.
Nu är resan bokad och klar. Känns superhärligt.

Hotel Varouxakis - Kreta


daily update

Jag kan ju inte lämna er kära bloggläsare utan en uppdatering om vad som hänt idag. Massor av spännande grejer må så sägas!

Pappa tog upp badrummet i tre år imorse. Innebar att jag inte kunde göra detsamma - jag blev försenad. Varför måste han duscha så himla långa 5 minuter egentligen? Brukar inte killar vara snabbare? Hur som. Seg var han i  alla fall, jag fick cykla som en tok till stationen.

Dagens roligaste måste nog ha varit när jag och Josefine blev satta på att tömma alla kylarna. Någon packning eller vad det nu var, hade gått sönder för sjuttioelfte gången så alla kylarna låg på över 15 grader. Tänk er ett storköks alla kylar - fullt i varor. Pressa in allt i den lilla svalen plus mejerikylen. Hur tror ni det ser ut i dessa kylar? Stackars den som måste leta reda på något snabbt. Ganska omöjligt.
Annars så har vi flummat sönder idag. Skrattat åt helt otroligt töntiga grejer och drygat som bara den. Trötta cheyer + kaffe = dålig idé. Men vad gör man inte?
Dagens andra roligaste måste ha varit att möblera ett konferensrum. Största vi har till råga på allt. Skolsittning, miljarder med block och pennor som ska ligga RAKT för det ska ju minsann fotograferas där inne. Ojojoj!

Annars var Gunnel inne och pratade med Carin om betyg. Tydligen har jag varit borta myyyyyyket så något mer än VG kunde jag inte få. Hycklare! De gånger jag varit borta från praktiken är när jag varit sjuk - och hur ofta är jag sjuk på riktigt? Jossan fick bara VG eftersom hon "var för trött". Hon kunde minsann komma på morgonen och se ut som "sju svåra år" vilket inte var bra alls. Något säger mig att någon inte har koll alls?
Är det någon G ska prata betyg med så ska det vara S för hon är den som ser oss i princip jämt. Otippat. Orkar inte.

Kilade över till Julia där Mathilda och Ellenor var också. Nu är det bara min pappa som ska föra över pengar till Ellenors faar och sedan bokar vi. Kreta i Augusti, kan knappast bli bättre. Julia trodde att vi kommer hamna dansandes på en bardisk och Ellenor trodde minsann att dom skulle vakna upp och jag vara borta. Jag håller nog mer på att vi alla kommer hamna utslagna i en och samma säng eftersom ingen orkar flytta på sig - precis som alltid.

Nu blir det att tvätta och packa. Allt ska vara klart tills ikväll. Hur ska jag hinna det hade jag tänkt mig? Speciellt när jag sitter här och skriver en halv novell. Illa. Men sånt är livet - typ.




Konferens hade vi med. Eller snarare Debatt.
Miljöpartiet - Facket
Praktikantslaveri - rätt eller fel?


resfeber?

Sitter nu hos Järvinen och planerar resa. Eller vi försöker fixa så alla våra pengar hamnar på ett och samma konto så det blir enklare när vi ska betala resan. Förstå att det verkligen blir av. Helt sjukt.
Snart blir det banken och fixa lite. Ska kila iväg och handla lite innan jag åker hem och påbörjar packningen. Allt för en hel sommar ska packas ner och göras iordning. Paniiiik!

Hur morgondagen ser ut har jag ingen aning om. Den som lever får se.

Nu ska vi forstätta vara blonda och kirra money. (y

i'dont know you any more

Riiiktigt seg dag idag. Finns bättre, mycket bättre!
Vaknade av att en rolig hund kom in, spottade saliv i mitt ansikte, trampade mig i magen, snodde min efterlängtade halstablett och var allmänt jobbig. Då var klockan runt åtta. Somnade om och vaknade innan Kent, runt elvataget. Fick liv i den mannen sen också. Blev skjutsad hem till pappa och där fördrev jag tiden ytterligare.

Vid tio i tre så tog jag bussen till Köping. Finns inte så mycket att förtjäla om kvällen. Skrubba utemöbler och vika servetter. Kalasroligt. Mamma hämtade mig, skjutsade hem mig och nu är jag här. Klockan är på tok för mycket dock. Har inte gjort något vettigt alls, inte bra. Speciellt inte eftersom jag skulle ha satt igång en tvätt, packat och duchat innan jag gjorde någonting annat.
Istället så loggar Julia in och frågar mig om hotell. Blir Kreta i alla fall. Vi hittade ett suuuperbra hotell, nu är det bara Ellenor som ska övertygas också. Men det ska nog gå bra. Synd bara att ingen mer vill följa med. Skulle underlätta utan den otroligt jobbiga extrasängen!

Men nu, tjugo i tolv, så ska jag ta en dusch och starta en tvätt så jag får något vettigt gjort i alla fall. Sedan sängen och ladda för sista praktiken imorgon. Niiiiice!

you are to good for me

Kul att man kan sova om nätterna. Somnade nog runt två, tre sådär inatt. Vaknade vid fyra igen, genomsvett trots att jag sparkat av mig täcket. Tog ytterligare en treo (börjar likna mamma nu tror jag, illa!) och kunde sedan sova ytterligare någon timma. Skulle ju ändå upp vid sex igen.
Men iväg till praktiken kom jag, creds i massor till mig! Febrig, trött, ont i halsen och med en grym magvärk så tog jag mig igenom dagen. Fixat frukosten, checkat ut, tagit bokningar, lunchkassan och ptja, det mesta. Måste erkänna att jag kände hur världen snurrade till ibland. Men jag överlever.
Sov hela bussresan hem och hamnade direkt i soffan. Så otroligt skönt! Magen börjar sakta ge med sig nu, tack och lov! Får se hur det blir med febern och halsen. Förhoppningsvis är allt bättre imorgon.

Skulle ha haft körlektion idag. Men hann inte med - orkade inte med. Hann inte ens ringa och avboka, så mycket har det varit idag. Telefonen har ringt i massor, det har kommit bussar, grupper och konferenser hela dagen. Är helt slut nu så ska ta och hoppa teorin ikväll också. Eller den börjar om en minut. Men hinner ändå inte gå klart den innan jag åker, så kan lika gärna köra på när jag är hemma igen.

Men ikväll blir det att dö en smula. Det är jag värd efter den här dagen!


.

Saxin drar sig till sängen redan klockan åtta.
Halsen strejkar riktigt rejält. Kom bara sådär.
Kan bero på att vi nattbadade i lördags. Får helt enkelt skylla mig själv.
Men så ska bara fixa tvätten och sedan krypa under täcket ett slag.
Halstabletterna följer mig i varenda steg!

picture of my love

Bildbomb. I know you like it!


Dixie och Syster
  
Iza, Dixie och Bror

Bror nr. 1 leker jultomte

Bror nr. 2 leker kock


 


fly, fly - try your wings

Vem har sagt att man ska sova på nätterna? Låg vaken och kikade på film till klockan var halv fyra eller sådär tror jag. Tur att man har några vänner vakna på sms vid den tiden i alla fall. Annars hade det varit liite tråkigt.
Oavsett så stängde jag irriterat av alarmet imorse som ringde jobbigt tidigt. Eller sovmorgon i alla fall, till sju. Men upp kom jag inte. Nej inte fören myycket senare så duschen fick jag hoppa. Illa.

Snart blir det en tur med Fredrika och hästarna. Vi var ute en sväng igår med. Men det är så sjuuukt mycket mygg att det inte ens är roligt att rida. Varken för oss eller hästarna, trots att man dränker dom i myggspray. Men idag blåser det och är inte lika varmt. Så får se hur det blir idag.

Annars så händer det nog inte något speciellt idag. Ska försöka hinna med en sväng förbi trafikskolan. Måste boka om körningen på onsdag. Är jag borta ifrån praktiken så dödar dom mig. Måste gå tidigare imorgon och det gillas verkligen inte. Lite knasiga är dom. Men har för mig att man får ta ledigt för körning och hela det paketet.

Måste börja planera vad jag ska ha med mig ner till syster också. Handla massa saker måste jag också fixa. Men jag vet att jag kommer skjuta upp allt. Som vanligt. Tråkigt.

Nej, nu blir det något vettigare. Om en timma blir det stall i alla fall - bara så ni vet.

the wind will take us somewere

Minns ni att jag skrev om att det förhoppningsvis blir en utlandsresa i slutet av sommaren?
Det kommer förmodligen att bli av. Men det slog mig idag (eller jag har tänkt på det förut!) hur otroligt ospontana mina vänner är. Helt sinnessjukt. Deras liv måste vara oerhört tråkiga!
Skickade runt en förfrågan till vissa idag och nästan alla kom med motsvar som; "Skolan har börjat", "Har inte pass", "För dyrt" "Kan..", "Måste.." osvosv i alla evighet. Men hallå?
Självklart vet jag också att det kostar pengar, tar tid och hela den svängen.
Men varför bara se alla hinder och frånse möjligheterna?
Många av mina vänner bangar allt som inte har planerats minst en vecka i förväg, det är alltifrån shoppingresor till huvudstaden till att ta en pizza på stan.
Att åka iväg spontant någon längre bit är ett stort nono.
Jag anser nästan att ett planerat liv är ett tråkigt liv! Vad är inte roligare än att spontant bara göra något vågat och galet? Go with the flow liksom.

Nu är jag ganska tillbakadragen själv och vågar mig inte på allt för många galenskaper. Men jag ljuger om jag säger att trivs med det. Jag vill ha galna vänner. Sådana som tar sista minutenresor till något random land och bara tar en dag i taget. Det är precis så jag är, egentligen.

Men hur som. Förmodligen så tar vi en resa ner till Ayia Napa i mitten av augusti och det kommer lätt att bli awesome oavsett hur galna vi kommer vara.

flashback

Jag vet inte hur många myggbett jag dragit på mig bara den här veckan. Helt sjukt vad myggen verkas dras till mig alltså. Gillas verkligen inte! Med det är bara le och se glad ut trots att man är en enda stor kliande bula.

Igår, vad hände?
Började med att köra pappa till Örebro. Han var tvungen att fixa något jobb som strulade. Jag sa att jag förstod precis vad han pratade om men egentligen hade jag inte en aning. Det var något med några portar, switchar som inte pratade med varandra och fiberoptik - vem vill ens veta? Jag är glad så länge internet fungerar!
Vi kilade vidare och i korta drag så hann vi med att äta glass  och tvätta bilen på vägen hem.

Vid fyra eller sådär så kom Mårten över och vi kilade ut till den äldste brodern Mathias med familj. Massa barn överallt så det blev vattenballonger och grillad korv. Kvällen sedan bjöd på djupt prat (som alltid så vet alla i den här familjen bäst så vi blir alltid irriterade på varandra!), kubbliknande spel och kycklingätande.
Vad klockan var vet jag inte, men jag, Malin och syster bestämde oss för att bada! Av med kläderna och ner i poolen alltså. Sviiinkallt! Jag vill nog inte se de bilder som blev tagna. ; )

Hem och sova efter ett - skapligt trött!
Kastar in några bilder senare.

träningsvärk AB

Blev uttvingad av FL på en ridtur nu ikväll. Med oss hade vi Emma också. Mycket trevligt var det. Förutom att det var miljontals mygg. Jag skojar inte. På en sträcka så var det myss precis överallt. Ni vet när man bara ser ett svart stort moln närma sig med odjur. Precis så var det och vi var mitt innuti det! Ganska obehagligt må jag säga och det tyckte FL's hästar också. Collin fick för sig att helt random kicka och FL hamnade på sniskan. Hon och Emma hoppade då av och gick en bit.
Min goding brydde sig inte nämnvärt om flygfäna så vi traskade på som vanligt. Trött blev han i alla fall. Men när vi kom tillbaka så körde jag med honom lite. Gick faktiskt bra. Pressade inte så mycket dock, han är ju ändå i oform. Haha.
Vidare ut till andra stallet för att mata katten som ändå inte är där. Hon har nog gömt sig på något bra ställe. Har inte rört maten sedan i onsdags i alla fall. Aja, hon lär nog dyka upp snart.

Ikväll blir det bara myys. Orkar inte med så mycket annat. Lite popcorn och en bra film så klarar jag mig. (:

who knows best?

Ah, som om någon verkligen trodde att jag skulle kunna hålla mig vaken hela natten?
Vid ett eller sådär så slocknade jag vilket var skapligt skönt!
Orkade jag upp sedan då? Ehm, nej. Hoppade över psykologin och tog tåget med Ellen och Jenny vid niotaget. Inte orkade jag packa en väska heller så jag liksom nästan alla andra struntade i idrotten.
Kilade en sväng till Christer och kollade läget. Kommer få börja trean i alla fall. Varningen var borttagen och det är helt lungt för min del. Känns skönt.
Annars så drog jag och Sabina ut på stan efter det, struntade i matten med andra ord - olydiga tjejer! Chillade runt, åt glass och stekte i solen. Träffade knasigt folk och hade det allmänt mys bara.

Nu är det grillning som gäller. Sen får jag se vad kvällen erbjuder. Om inte annat så far jag tillbaka till köping och höjer volymen med Sabina. Den som lever får se.

oh no you didn't!

Min kära Greger kom till liv idag. Ett härligt brummande och han gick som på räls. Dock så måste någon säkring ha gått sönder för framlyset fungerar inte och jag har inget ljus på panelen. Eller instrumentbräde kanske det heter?
Hur som.. tog en tur runt stan och inga tendenser till att vilja dö. Får se om han vill starta imorgon nu bara.

Annars så funderar jag på en natt uppe idag. Bara för att dryga sönder i skolan imorgon. Alla lär vara glada på mig då. Tror jag kör på det. Eller någon timma till i alla fall.

Helt värdelöst inlägg. Får vara så ibland.


hey, don't read this!

Man kan ju må bättre. Och ny syftar jag inte på det som hänt dessa förbipasserande dagarna, nej nu är det fysiska grejer. Seriösa saker you know! Eller inte om jag ska vara ärlig. Ont i halsen är vad jag har. Inte okej någonstans. Har haft det ett par dagar men imorse kunde jag knappt prata ordentligt. Inte roligt.
Tröstade mig med varm choklad imorse. Fler borde dricka det. Tror nog att det skulle kunna skapa världsfred faktiskt. Man blir ganska glad av choklad. Bäst är med en liten klick grädde i också. Nej, Waynes Coffe har godast choklad.
Hur som helst, jag förlorade några vuxenpoäng där genom att ägna flera minuter åt att skriva om varm choklad. Tråkigt nog. Men har inte så mycket bättre för mig.
Vann några poäng nyss, kirrade en ungspannkaka. Står i ugnen just nu och godar till sig lite. Tummen upp för mig alltså. Ibland kan jag med - faktiskt!

Annars så pratade jag med Ella en stund. Förhoppningsvis blir det Strömsholm i helgen. Tävlingar där och det vore mer än nice att åka dit en sväng. Men den som lever får se. Vi båda är ganska misslyckade så blir spännande.

Ska försöka få liv i mopeden Greger idag också. Ännu mer spännande.
Men nu ska jag nog försöka hänga lite tvätt. Kommer inte gå bra.
Startat diskmaskinen har jag gjort idag föresten. +1 poäng.

... jag varnade dig. ;)


i will love you now, tomorrow and forever

Hur är läget? - Ptja, det kunde ha varit bättre.
Men vem är jag att klaga? Det finns värre saker att hänga läpp över än de bekymmer jag plågas med just nu. Ändå känns livet rätt chill nu. Solen skiner, skolan är utbytt emot praktik och nästa vecka är det slut på år två i gymnasiet. "Somliga glider ju på räckmackor och bara är allmänt dryga" utser jag som dagens citat som kom ifrån Ida. Även om det är taget helt ur sin mening så passar det in klockrent ändå. På alla punkter i mitt liv just nu.
Praktiken gick smärtfritt, räknade mest - såg till att alla kassor och rapporter stämde. Inte det roligaste men det fick tiden att ticka, begär inte så mycket mer just nu. Fick chansen att tänka också. Riktigt ordentligt. Visst känns det oerhört surt men ändå, jag är glad över den tiden vi faktiskt fick!
Tog bussen hem med Ida, kilade och käkade glass på Stadsgården. Mums!

Träffade på Ellenor och Julia med. Blir utlandssemester i slutet av Augusti. Hoppas bara att flera vill joina så vi blir några styckna. Kommer att bli awesome alltså! 


the last chapter

Jag sänker mig själv gång på gång. Den lilla värdighet jag har är inte mycket att hurra över. Trots att jag vet vad jag gör, vad jag säger, så fortsätter jag. Känslan från första dagarna hänger kvar, dom betyder så otroligt mycket. Allt du sa förföljer mig och jag kan inte få det ur mitt system. Alla telefonsamtal, alla timmar vi båda la på det - vart tog det vägen?
Jag vet att du fortsätter, jag vet att du skriver och jag vet precis vad det står på dessa papper - jag har tre här hemma. Det är bara vackra ord, varje ord är fullt av känslor och jag blir upprörd bara jag tänker på dom. Varför inte bara riva sönder, kasta bort och glömma? Jag vet att du leker med mig, jag ska enbart passa dina behov, pressas ner i din mall - men ändå kan jag inte släppa greppet. Det är dom små orden du häver ur dig ibland som får mig att hålla mig ovan ytan, kämpandes.
Idag var det jag som bad om ursäkt. JAG bad om ursäkt för att jag överreagerade. Jag böjde mig tillslut trots att det är du som har bollen och ska krypa till korset. Det är du som ska be om nåd.

Jag ger upp det här nu. Ärligt talat. Nummret ska raderas, alla sms ska bort ifrån inkorgen, alla samtal ifrån samtalslistan och slutligen ska nummret ifrån 'senast skickade' bort. Hun, du har precis fått dissen trots att jag vet vart jag har dig, trots att jag vet vad du tycker om mig. Men tyvärr, jag är inte din älskade lilla leksak. Lika bra att du klipper känslorna för mig nu direkt och tar tillbaka dina ord om jag är din föralltid. Sorry bby, hoppas du lärt dig något denna gång. Det går inte alltid att leka med andra männsikor som du är van vid.

there ain’t no reason things are this way

Happ.. Idag fann man det efterlängtade schemat i brevlådan. Blir ju en hel del jobb ska jag ju bara säga. Har ledigt mellan två och tre dagar i veckan genom hela sommaren. Men jag ska inte klaga, blir ju ett rejält klirr i kassan senare. Bara att hoppas att jag slipper skatta på det hela med. Men oavsett så får man ju tillbaka, men känns onödigt ändå. Mina pengar är mina pengar. Haha. Jag ska nog jobba svart när jag bli vuxen!

Har suttit och försökt knepa ihop tider med Ahokangas med. Sa ju till jobbet att jag skulle till Ullared, men dom tog det tydligen som att det bara var över en dag. Så har bara fått ledigt den 24'de. Men och M har varit himla effektiva och som det ser ut nu så kommer jag kunna jobba den 25'te som vanligt och ta ledigt den 23 eller ev. sluta lite senare. Känns kalas. Alla håller tummarna för att Mariella tycker detta är en bra idé med.

Annars så känner jag mig dissad. Vet inte varför jag bryr mig. Hur många gånger har jag inte, här i bloggen, sagt att jag ska sluta bry mig? Det går bara inte. Vissa människor är bra på att snärja in andra, jag är precis där han vill ha mig.