just you and me tonight

He-he-he. Ungefär så kan jag sammanfatta min helg. Ganska spårad. Men sånt gillar vi. Självklart! Vad har hänt då? Vill ni verkligen veta det? Jag vet inte om jag vill dela med mig nämligen. Tss.. Nu blev ni nyfikna va. Kan la förvarna er, kan bli en kompicerad text. Så ni alla femtio (som andå inte kommenterar!) som egentligen inte bryr sig kan sluta läsa här .

Fredag - Dagens spännande måste ha varit att vi åkte in till Strömstad efter jobbet och köpte suuuperny (kan man säga superny? Den är ju inte ny utan nyfiskad. Den får vara ny nu!) fisk som vi sedan åt tillsammans med färskpotatis. Kan inte bli bättre. Här kör dom med räkans dag föresten. När den infaller vet jag dock inte.

Lördag - Upp i ottan trots att jag var ledig. Vid nio ungefär så hade vi alla krånglat klart och satt i bilen påväg in till Göteborg. Köpte en diskmaskin. En bänkdiskmaskin för att vara exakt. Maria var i extas (stavas det så?). Sedan så pillade vi runt i staden. Sprang i affärer och var sådär jobbiga. Blev tillslut ett par piratjeansleggings och ett randigt löst linne. Jag är av den sorten som inte alls tycker om att gå i affärer i större städer som götet, stockholm osv. För mycket folk! Man får liksom inte ro.
Ett par timmar senare så for vi ut till Liseberg. Tanken var att Dixie skulle få åka karusell, men hon var på tok för kort för dom flesta. Jag och syster passade på att leka lite och åkte den där läskiga med två armar och så flyger man ut över allt. haha, eller alltså. Äsch. Strunt samma. Löjligt roligt i alla fall.

Vid nio tror jag klockan var så blev jag avsläppt utanför scandinavium. Helt själv i göteborg - Wild n' crazy. Men ah, det är sommar så vem bryr sig? Spännande i alla fall. Eller nu ljuger ja, helt ensam var jag inte. Min poesiman kom och mötte upp mig. Ehm.. ptja. Han var dretfull så Kenneth gav mig uppdraget att ta en promenad med killen. Sagt och gjort. Vi tog en prommis som varade säkert en timma om inte mer. Så upp till hotellet. Dödade massor av tid, fick folk att bli sura (förlåt tjejen!) och hade det myys. Poesimannen skulle iväg vid halv elva och se på In Flames mf som spelade vid Metaltown (eller det hette la inte MT på lördagen?). Men han var så söt att han struntade i det och var med mig istället.
Klockan tickade på och vid halv ett kom resten av gänget tillbaka - vi två gick över till K's rum. Alkoholen flödade och vi hade det mer än gött. Fråga mig inte vad för jäkla idé jag fick men vid tre så försvann jag och J (poesimannen alltså) ut på en promenad igen. Blött gräs - blöta fötter! Ganska överglada slog vi ihjäl någon timma ute innan vi hittade tillbaka.
Vid halv sex så försvann K och 'hans tjej' ut ifrån vårt rum och jag försvann någongång där efter. J med tydligen.

Söndag - Vaknar av att syster ringer vid tio. Mys/sova någon timma till. Vid elva ringer receptionen och säger att utcheckningen redan varit. Ägda blev vi. Så runt tolv var vi ute i spöregnet och kilade bort till Donken där pojkarna åt frukost. Sedan så satte vi oss på No.32 tror jag det hette, pubben precis bredvid donken. Kapten Morgan och iskall cola är ruskigt gott faktiskt. Hur jag nu kan veta det..
Runt fyra så tog vi spårvagnen till stationen och pojkarna får hemåt igen. Kul att dom får åka hem i alla fall! Jag själv satte mig och väntade på tåget till Strömstad.

Så min lördag blev spontan. Riktigt spontan. Pratade med J vid typ tre om att han hade en säng över - om jag ville göra honom sällskap och få något att dricka. Jag är så jäkla less på mitt ospontana liv att jag nappade direkt. Så helt random blev det dricka och mys i göteborg. Vem kommer på idén liksom?
Men ah.. jag har haft en riktigt grym helg nu gäller det bara att reda ut vissa saker. Man får helt enkelt ta konsekvenserna. Illa. Tråkigt.


Trötta cheyer i väntan på göteborgstripp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback