"svenska eller norska?"

Haha, när jag och min syster planerar någonting så kan man nästan alltid försäkra sig om att det aldrig kommer att hända. Jag menar. Är det någon jag är lik så är det min syster. Hon och jag är exakta kopior. I alla fall när det kommer till hur vi reagerar, hur lätt vi blir irriterade och hur vi tänker. Det går inte att förklara, skulle låta så sjukt. Men för er som känner mig vet vad jag pratar om. Det är sista minuten beslut, försovningar och uppskjutna saker som aldrig blir av.
Vi skulle ha åkt och solat hela veckan nu, kommer säkerligen inte bli av imorgon heller. Vi skulle också sätta oss med hennes affärsplan, sitta ner och verkligen gå igenom. Visst, vi fixade lite idag men det var inte mycket. Så får se om det blir någonting imorgon.

Annars idag? Började tre, slavade på jobbet en stund. Lärt mig att leverera in varor i datorn, fixa reklamationer och kassan sitter nu nästan helt. Kalasskönt
Imorgon jobbar jag mellan sju och två. Hoppas på bra väder så man kanske kan få ligga någon timma här utanför. Har inte solat på hela tiden. Dålig stil.

Absolut ingen som vill komma och hålla mig sällskap under midsommar?
Ensam och massa tomma sängar. Finns en plats bredvid mig för den snälle.. (:

Jag vet att du ljuger, du mådde precis lika bra innan som efter jag skickade dig det där sms'et. Du måste tro att jag är helt blåögd - efter att jag vet hur du ä? Noway. Det finns inget hos dig att hämta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback