the wind will take us somewere

Minns ni att jag skrev om att det förhoppningsvis blir en utlandsresa i slutet av sommaren?
Det kommer förmodligen att bli av. Men det slog mig idag (eller jag har tänkt på det förut!) hur otroligt ospontana mina vänner är. Helt sinnessjukt. Deras liv måste vara oerhört tråkiga!
Skickade runt en förfrågan till vissa idag och nästan alla kom med motsvar som; "Skolan har börjat", "Har inte pass", "För dyrt" "Kan..", "Måste.." osvosv i alla evighet. Men hallå?
Självklart vet jag också att det kostar pengar, tar tid och hela den svängen.
Men varför bara se alla hinder och frånse möjligheterna?
Många av mina vänner bangar allt som inte har planerats minst en vecka i förväg, det är alltifrån shoppingresor till huvudstaden till att ta en pizza på stan.
Att åka iväg spontant någon längre bit är ett stort nono.
Jag anser nästan att ett planerat liv är ett tråkigt liv! Vad är inte roligare än att spontant bara göra något vågat och galet? Go with the flow liksom.

Nu är jag ganska tillbakadragen själv och vågar mig inte på allt för många galenskaper. Men jag ljuger om jag säger att trivs med det. Jag vill ha galna vänner. Sådana som tar sista minutenresor till något random land och bara tar en dag i taget. Det är precis så jag är, egentligen.

Men hur som. Förmodligen så tar vi en resa ner till Ayia Napa i mitten av augusti och det kommer lätt att bli awesome oavsett hur galna vi kommer vara.

Kommentarer
Ellenor säger:

DE KOMMER BLI AS KUL :D

2010-06-06 | 20:06:28
Bloggadress: http://ellenoreden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback