there ain’t no reason things are this way

Happ.. Idag fann man det efterlängtade schemat i brevlådan. Blir ju en hel del jobb ska jag ju bara säga. Har ledigt mellan två och tre dagar i veckan genom hela sommaren. Men jag ska inte klaga, blir ju ett rejält klirr i kassan senare. Bara att hoppas att jag slipper skatta på det hela med. Men oavsett så får man ju tillbaka, men känns onödigt ändå. Mina pengar är mina pengar. Haha. Jag ska nog jobba svart när jag bli vuxen!

Har suttit och försökt knepa ihop tider med Ahokangas med. Sa ju till jobbet att jag skulle till Ullared, men dom tog det tydligen som att det bara var över en dag. Så har bara fått ledigt den 24'de. Men och M har varit himla effektiva och som det ser ut nu så kommer jag kunna jobba den 25'te som vanligt och ta ledigt den 23 eller ev. sluta lite senare. Känns kalas. Alla håller tummarna för att Mariella tycker detta är en bra idé med.

Annars så känner jag mig dissad. Vet inte varför jag bryr mig. Hur många gånger har jag inte, här i bloggen, sagt att jag ska sluta bry mig? Det går bara inte. Vissa människor är bra på att snärja in andra, jag är precis där han vill ha mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback