i gotta feeling

TRÖTT. Ni skulle bara veta vad jag gått igenom den här helgen alltså. Inte roligt någonstans!

Igår, när jag slutat så kilade jag upp till MaxiMat och skulle handla något gott att tugga på hemma. Tror ni inte jag får stå i kö tjugo minuter? Alla norrmän är som galna alltså. Fy tusan!
Sen så är jag äntligen påväg hem. Men så himla långt kommer jag inte. Hinner inte ens en kilometer ifrån Nordby innan mopeden ger upp. Jag kan dra på full gas men jag kommer ingenstans. Helt knasigt!
Så efter typ en timma i telefon med kent, mamma, syster och pappa så ger jag upp, ställer mopeden dolt ifrån vägen och g å r hem. Tänk er att det tar 20 min med moped att åka - lite över en och en halv mil.
Halv ett var jag hemma. Min beställda taxi (som hade kö på nästan två timmar!) ringde när jag nästan var hemma så det var ingen vits. Tur att man har folk som kan underhålla en i telefonen.
Så vid ett låg jag i ett skållhett bad och lugnade musklerna (jumskarna om inte annat! fattar inte hur min ridskada gör sig tillkänna först nu?) för att sedan kliva upp, få lite i magen och sedan tvärslockna i soffan.

Så imorse ringde pappa och sa att en taxi var beställd. Halv nio så tickade taxametern iväg hejvilt. Kostade oss 318 kronor för att få mig iväg till jobbet. Då är det illa! Men jag som öppnade idag, helt ensam. Räknade kassorna och dra mig baklänges - det stämde nästan helt korrekt. En diff på +15 kronor och det kollar man inte upp..

Rean har dragit igång ganska bra. Slutkörda AB! Typ ingen av oss tre som jobbade idag (Elina jobbade för några timmar och är en överambitiös tjej så hon räknas inte med!) hade sovit tillräckligt med timmar. Så det var energidryck och fnitter. Felslag, korrigera kvitton och många 'omblipningar' på varor idag. Stackars den som ska räkna kassan imorgon..

Idag fick jag skjuts en bit hem i alla fall. Fick bara gå lite över 20 min - dog ändå!
Nyss var grannen här och var gaaaaanska sweet. Han ska åka och hämta Greger - om han står kvar! Men förstå.. grannen ska åka och låna en kärra, sedan åka bort till Nordby och hämta min moped som han sedan ska kika på. Vilken random gör det liksom? Så humöret är på topp.. Nu väntar jag på hans återkomst. Sedan blir det ett låååångt bad med ett glas vin. Tror jag kommer satsa på ett par glas ikväll faktiskt. Är trots allt ledig imorgon och jag är förtjänt av lite myys. Haha, själv alltså.
Kom på att det kan ju misstolkas. Jag ska vara själv. Grannen får hålla sig till sina skällande taxar!  Kan ju också misstolkas. Men ah.. strunt samma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback