you are mine to the last song

Jahapp.. Det är ganska tyst här. Om man bortser från den allt för höga musiken jag spelar. Men det är konstigt tyst. Inga barnfötter, inga hysteriska vrål eller ljud ifrån när min syster öppnar kylskåpet. Det är tyst med andra ord.
Jocke mf åkte för någon timma sedan och jag har redan grymt tråkigt. Vad ska man hitta på att pyssla med? Jag kan ju gärna inte sitta och blogga hela tiden. Skulle bli lite tråkigt faktiskt. Kirrade nyss lite tacos. Men är inte direkt hungrig så var la inte så roligt. Blir nog ett lååångt bad och sedan bara mysa framför teven. Något vettigare orkar jag nog inte dra igång tror jag nog. Om inte jag och tomtarna i skogen drar igång ett party, men den chansen är nog ganska liten skulle jag tro.

Annars? Satt och pratade med syster imorse. Hennes väninna jobbar med att typ med att fixa konserter, se till att artisterna trivs i sina loger osv. Hon skulle med lättehet kunna kirra gratisbiljetter till Way out West i Göteborg. Vi kollade upp det, är samtidigt som Göteborgskalaset. 11-15 augusti. Klart vi skulle på det! Jag slutar ju den elfte. Lät jätte bra. Kollade också upp när medeltidsdagarna hemma i Arboga är. Men självklart, tror ni inte dom ligger precis likadant som på wow? Men det positiva är att jag kommer hem och kan kila ut när det är medeltiden hemma. Känns rätt great! Hoppas på att Nordman kommer i år med. Dessutom är jag mydig och kommer IN på krogen. Kan knappast bli bättre. Skulle ju inte förvåna mig om dom isåfall spelar när jag inte är hemma, dvs, innan den 12'de. Alla håller tummarna för att det inte ligger till så, okej?!

Men nu blir det mys. Ciao!


Poesimannen i egen hög person


Kommentarer
Poesimannen säger:

Älskar dej <3 :)

2010-06-26 | 20:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback