fit for fight

Som jag sa till Sinnica innan jag gick hem, nu är jag vältränad.
Stämmer väl inte alls. Men jag har tränat idag. Jag och Ida kilade ner efter att vi slutat och pumpade lite. Fast blev nog mest att kika på Thats 70's show tror jag. Men svettiga blev vi i alla fall. Grymt skönt!

Annars så var det en smärre kaos när jag kom imorse. Hela systemet på datorn låg nere vilket innebär att alla Best Western Hotel varken kan checka in eller ut sina gäster. Inte kunde vi ringa supportern heller i och med att alla ringde dit.
Så med ett fullbokat hotell fick vi göra så gott vi kunde. Det blev alltså att fråga alla gäster om adress samt förklara för varenda en varför vi inte kunde checka ut dom. "Vill ni ha restaruangnotan på samma nota?"
Så himla härligt att nästan alla gäster ändå kan ha ett leende på läpparna. Det får en att överleva krisen. Något så litet. Nej fy vad töntig jag börjar bli.
Så dagen har enbart gått åt att ordna så att alla gäster blivit utcheckade, reda ut några namnproblem och fixa lunchkassan. En hel dag. Från åtta i morse till tre på eftermiddagen. Helt sjukt!
Skrivit brev, satt på frimärken och sorterat alla sjuttioelva papper också. Inte det roligaste må jag säga.

Så nu ska jag klämma in stallet här en snabbis innan jag ska röra mig vidare emot hemliga äventyr.
Mycket spännande må jag säga.
Herr P fyller 19 idag också. Ett grattis till honom.

Haha, just ja. Mathilda var förbi en sväng och snodde lite ägg. Hon och Masiel ska ha ett erotikparty i april. Så klockrent egentligen. Ni som vill får gärna komma.
Blir champange och glidmedelsprovning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback