upprörd tjej

Jag förstår inte hur det står till hos vissa. Jag och T postade ju vår flatback sadel i måndags. Får ett mejl NU om att hon köpt en annan för att jag var seg på att svara (hon skickade ett mejl på lördagen, runt eftermiddag. Jag svarade på detta under måndagen då på morgonen). Hon var himla pepp på att sätta in pengar direkt (hade oavsett inte kunnat skicka sadeln fören på måndagen i alla fall!) och sadeln skulle komma innan helgen då hon skulle tävla.
Det skulle inte alls förvåna mig om hon vägrar hämta ut paketet så vi får stå för den. Så jäkla fult gjort att jag skulle kunna banka in en hammare i väggen. Usch!
Men jag har kvar alla mejl där hon skriver att hon vill ha sadeln och att jag ska skicka den så hon har inte mycket att komma med egentligen. Noway att godbyidioter ger sig.

Annars har det gått smärtfritt på praktiken. Flyter på helt okej. Lite drygt när det är en till tjej där som går 'jobbpraktik' och ska lära sig hon med. Jag får i princip mest stå och se dum ut. Jag behöver också lära mig ytterligare men nu går det segt. Men det får väl gå an i alla fall.
Gymmade efteråt också. Superskönt är det! Sen kilade jag upp och snackade skit med Christian innan det blev tid att kila till bussen.

Snart blir det stallet. Tänker absolut inte rida med mina spagettiben. Ujujuj.
Träningsvärk är gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback