you got things to do

Så jäkla ont i benen alltså. Det är helt sjukt! Trodde jag hade liiite muskler i benen i alla fall, men tydligen inte. Illa!
Tvingade pappa att skjutsa mig till stallet imorse. Att sätta sig på en cykel med dessa krämpor är något som inte finns på min lista. Så han skjutsade mig faktiskt. Men vi passade på att fara till Västerås samtidigt. Stannade till vid Biltema där ett batteri skulle inhandlas.
Fick även med oss lite andra smågrejer tillsammans med det fjorton kilo tunga bilbatteriet. Men jag ska inte klaga egenligen. Är tacksam att jag slipper betala åbäket själv! Inte det billigaste direkt. Tror det kostade runt femhundra lappen.
Men min lilla vita pärla brummar på nu och gick om på räls enligt min pappa. Så blir till att börja köra i den istället. Kan ju inte sitta och enbart nöta automat, man blir så himla lat av det! Nej, jag ska bli king på växlarna nu så jag klarar mig på första uppkörningen.

Körde hem ifrån västerås också, då med Saaben självklart, men när vi kommer in i Arboga så är det enfiligt med en påfärt - smalt! Jag kommer i bra hastighet och skulle bilen som kommer på den andra vägen saktat ner en aning och släppt fram mig så hade jag sluppit min hjärtattack!
Denna bil kan inte ha uppfattat mig utan kör ut och vi ligger nästan jämsides. Jag saktar in och han blinkar ut. Men saken var den att han inte körde ut direkt utan väntade på att jag skulle sakta in ännu mer (har bilar bakom mig!). Jag ökar då farten för att istället köra om honom så jag inte tvingar honom av vägen när det går till enfiligt igen. Vad som hände sedan vet jag inte riktigt men vi båda bromsar in, anatar att han ökade farten han med. Så vi ligger nog bara i sjuttio om ens det innan han trycker gasen i botten och kör iväg - precis vid påfartens slut.
Det var hemskt! Men jag är en asball förare så jag klarar mig alltid.

Ingenting är mitt fel!

Kommentarer
Riley säger:

Ingenting är någonsin förarens fel, utan alltid den andre förarens! Det är bland det enda jag har hunnit lära mig om trafikregler. Hah! Och det kallas inte vårdslös körning - det kallas streetracing. Hoho!

2010-03-28 | 19:40:25
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback