ohlala, you make me happy

Helt totalt värdelös dag, åtminstone i skolan.
Kommer dit, inser att engelskan är inställd. Lååång håltimma, var dock med på Dryckeslektionen med dom som har den. Men jag, Masken och Pontus tröttnade ganska snabbt och spelade lite kort istället. Myyycket chill. Hur länge vi spelade vet jag inte men det var ett bra tag! Råkade komma försent på matten som jag inte förstår varför vi ens har, eller varför jag måste vara där.
Så jag renskrev psykologin och kilade dit när den väl började. Dock fick jag ett sms ifrån rektorn (massutskick - tack och lov!) att det var stipendiumutdelning vid tre i aulan. Så jag och två till använde detta (är bara vissa program som har chans till stipendium) som ursäkt och kilade ifrån lektionen lite tidigare. Så blev det tåget med Josefine och Ida.

Väl i Arboga så delade jag och Ida på en mjukglass. Underbart gott må jag säga! Sedan så blev det en snabbis på apoteket innan jag cyklade hem i värmen. Inte alls kallt. Stannade hos mamma en stund innan jag insåg att jag har praktik imorgon och alla mina saker är hemma hos pappa.
Så jag tog cykeln och trampade hem så här är jag nu. Ska ladda över några bilder ifrån helgen och dela med mig.
Men blir en snabbis till stallet och sedan får vi se vad som sker. Spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback