i will make you mine

Det är inte kul att vara sjuk. Inte någonstans. Jag blir så himla omständig, jobbig och allmänt dryg. Sedan att hjärnan hänger mer snäppet sämre är ju en nackdel det också. Mina hjärnceller liksom stannar upp och går i dvala eller sådär. Fast å andra sidan vet jag inte om jag har speciellt många hjärnceller överlag.

Många timmars sömn blev det inte heller. Bastu - inte okej! Jag som verkligen brukar frysa och uppskattar lite värme sådär tyckte att det blev en aning jobbigt. Det var med lätthet ett stort i-landsproblem!

Nu inväntar jag min kära mor som ska komma med nässpray åt mig. Själv ska jag fortsätta med mitt te under filten i soffan. Jag stannar hemma ikväll! Ska ut en snabbis till hästarna och mysa lite innan det blir vågrätt läge i min kära soffa igen.

Imorgon är det utsläpp, skola och sedan fotojobb. Vi får la se hur det kommer att gå, har knappt rört kameran på ett halvår. Fast det blir inget avancerat. Pappa jobbar åt ett företag med att ha ordning på deras hemsida. Och nu skulle bilderna uppdateras vilket innebär att han frågade mig och varför inte? Så ska ta bilder på gamla (äldre..) gummor och gubbar. Jag kommer med en uppdatering!

Nu blir det TopModel, the och saffransgifflar! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback