just the way you are

Finaste låten på länge. Så riktigt underbar. Alltså den jag citerade i rubriken. Lyssna!

Jag kan väll passa på att nämna att jag gjorde något pinsamt idag också. Det är lite svårt att låta bli sådär. Vi skulle gå in i 'mitten' (cafeteria, bord osv) och jag fick min hämnd ifrån Alex som gör att jag fäller krokben på mig själv. För att inte ramla lyckas jag gripa tag i Masken (aka. Adam) men får liksom inget grepp utan faller och lämnar snygga rivmärken på stackars Maskis.
Vi hade inte riktigt kommit in i mitten utan befann oss i passagen mellan dörrarna. Men folk såg ändå. Folk skrattade och det gjorde jag också. Så jäkla klockrent!
Så nu har vi avklarat aulan och nästan den sociala mittpunkten - mitten. Nu är det matsalen som gäller med andra ord. Ellen lugnade mig med att säg att jag säkert ramlar ner för trappen då vi springer ut ifrån balkongen i sommar. Det vore inte speciellt kul om jag säger så.

Rökmoln på bussen, ishänder och stelfrusen näsa. Men nu är jag hemma, mysklädd till tänderna och tycker det är relativt mysigt. Ska tända ljus och invänta samtal ifrån min far för att bekräfta matsedeln. So long suckers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback