just updating

Ingen som kan ställa upp och se till att mitt liv blir lite enklare att leva just nu? Jag blir ju värre än gubbar när dom blir sjuka. Är det någon som klagar och spelar på en förkylning så är det jag! Jag önskar min far kunde komma hem så jag kan få köra med honom massor. Se till att han passar upp på mig. Haha.

Jag känner dock hur rastlösheten börjar gripa tag. Söta Alexandra har ju spår hemma hos sig ikväll eftersom hon fyllde starka arton igår. Jag VILL DIT! Men jag vet att om jag går, då kommer jag vara sjuk en lång stund till och det tror jag nog att jag vill slippa. Funderar på om jag skulle ta och åka in en stund, chilla lite och sedan åka hem. Får se hur tråkigt jag börjar få senare.
Nu ska jag samla krafterna för att greppa cykeln och trampa iväg till stallet. Det kommer bli tufft men ska bli oerhört skönt! Vet inte hur länge sedan det var som jag verkligen var där ute, på riktigt. Var länge sedan jag ens hade handen på grepen. Jag blir tråkigt nog bortskämd och det vill jag inte, inte på den punkten i alla fall.

Nej, lite nässpray, massa kläder och sedan ska jag bege mig. Önska mig lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback