most of the time i was drunk of my yes

Hola amigas.
Igår for jag och mamma till Eskilstuna. Spenderade way för mycket pengar men kom hem med en hel del snyggt. Spetsleggins, spets'bolero', leggins, smycken och lite annat jox. Rätt najs. Bjöd söta mamma på mat också innan vi styrde hemmåt och hon lämpade av mig hos pappa.
Blev en kort powernap, dusch och fix innan pappa skjutsade mig till Köping och hem till söta Alexandra. Eftersom jag var så himla sen så fick Farre hoppa in i bilen direkt och skjutsa oss vidare hem till Therese.
Blev bjuden på tre-rätters och rosa champange. Vi spelade spel, sjöng singstar och dansade till 'juggemusik'. Sedan hade Tessan hällt upp en hel del shottar. Eller vissa är vatten, andra är sprit och man har ju ingen aning om vad som är vad. Man går sedan fram, tar ett glas och utan att lukta så sveper man innehållet. Tror ni inte att jag fick tre av tre med rent i? Usch.

Runt halv tolv kilade vi ner till stan och gick till B&S. Träffade Sabina så satt med henne ett slag. Sedan blev det för mycket för min del så jag påbörjade färden hemmåt. Dock hade jag lyckas tappa garderobskortet i trappen, så lappen la sig ju där man inte når. Varken jag eller vakterna fick fram den. Så tog ett tag innan hon i garderoben hittade min jacka. Jag menar, hur många jackor är inte röda med päls på luvan? Haha.

Idag mår man som man förtjänar. Jag ska aldrig dricka mer. Typ. Kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback