the power to change the world

Jisses vad jag sovit inatt. Slockade direkt när jag kröp ner under täcket vilket var tidigare än tio. När hände det senast? Inte hade jag ställt klockan rätt heller, stod att den skulle ringa klockan sju på onsdag. Blir ju lite fel om jag sover tills dess. Men jag vaknade till strax efter sju i alla fall vilket blev perfekt. Pigg som en trött lärka.

Nu i skrivande stund så lockar sängen riktigt rejält. Men jag kan ju inte gå och lägga mig ännu. Jag tänkte faktiskt vara duktig och fortsätta skriva på monsterstoryn. Känns ganska skumt att skriva om sådant. Löjligt är nog det rätta ordet. Men måste man så måste man. Ska se till att bli klar med den så fort som möjligt så jag kan komma ikapp med uppsatsen som jag missade förut. Har egentligen till våren på mig, men om jag känner mig rätt så kommer den inte bli gjord om jag inte börjar snart!

Annars är det en helg á la plugg. På måndag måste jag göra det matteprov jag hoppat över två gånger. Sedan på onsdag är det prov i samhäll. Politik och sådär. Inte min starka sida.
Fast icke att förglömma, på lördagkväll glömmer jag allt och stiger in i dimman istället. Awesome!

Nej, plugg så jag får sova snart! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback