put your hands up in the air

Idag. Jag vill inte ha idag. Kan man inte få hoppa över alla 'dagen-efter' dagarna? Vore lugnast för huvudet om det skulle kunna gå att genomföra.
Så vad hände igår?

Tränade med Calle. Köra mycket bommar, svängar och avstamp. Gick himla bra. Omhoppningshäst! Sedan när jag var färdig där så begav jag mig hem och packade lite saker innan mamma och Kent hämtade upp mig. Handlade lite, mötte upp Ellenor och for sedan hem för att äta.
Fixade mig och chillade till Fredrika slutligen anslöt sig. Då började pyramiden och läsken dracks med hög fart. Vid halv nio for vi till stationen där vi satte oss på ett tåg till Örebro.

Började på Frimis, inget drag och ingen Bingo med kamera syntes till så vi tröttnade ganska snabbt och kilade vidare till Strömpis. Där var det folk... överallt!
Minglade, dansade, drack och stod i kö till toan. Det är ungefär så det går till. Bästa var ju på dansgolvet, jag höll i en glasflaska och när en söt liten pojke ville dansa så råkade jag slå till honom över näsan med just glasflaskan. Han försvann ganska fort. Rätt åt honom!

Med tre dansgolv så tappar man bort varandra. Jag tror jag var mer för mig själv (och annat trevligt random folk) än jag var med E och F. Tråkigt bara att vissa ballar ur och har fel humör. Det förstör bara kvällen för många. Klarar man inte av att lägga skiten åt sidan och bara ha roligt med alla för en kväll så borde man inte gå ut! Att slåss på fyllan är det sämsta man kan göra, det är så himla onödigt. Ta det nyktert när man kan prata som vanliga människor istället.
Och även om man nu hatar varandra så behöver man inte slåss, är man ute så kolla åt ett annat håll istället för att rycka löshår och använda handflatan. Nej, dålig stil!

Men förutom den incidenten så var det en mycket lyckad kväll. Träffade på folk man inte sett på år och det är alltid roligt. Just det ja, skånska är ganska svårt att förstå sig på. Var en kille som malde på och han fattade aldrig vinken att jag ville att han skulle vara tyst. Tillslut så fick hans kompis be honom att hålla käften. Det var ganska roligt. Eller inte, men jag skrattade ändå.

Nej, det här blev ett fjortisinlägg. Förlåt!


Kommentarer
Fredrika säger:

du var fjortis hela kvällen :)

2010-10-26 | 21:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback