some for the better, some for the worst

Finns inte så himla mycket att förtälja om dagen. Började med att få tillbaka mina nycklar utav Kent som var söt och körde hit dom.
Pussade lite på Humle som satt bak i bilen. Dom skulle till veterinären och ta ur hans dränering. Tydligen hade han skadat sig under jaktpasset i lördags och skurit sönder hela trampdynan på ena baktassen. Så dom hade varit inne och sytt. Men i och med att det var så himla mycket skräp i såret så fick dom sätta dränering. Stackars pojken min.

Annars så var det idrott första timman. Ellen och Jenny pumpade musten ur oss alla. Men det var faktiskt kul. Man blev rikigt trött må jag säga. Synd bara att man inte pressar sig mera under idrottstimmarna, skulle nog bli roligare då. Om inte annat så skulle det kännas bättre efteråt.
Men jag ska komma igång med träningen nu oavsett. Måste se till att komma upp på hästryggen mer ordentligt. Har än så länge bara varit fattiga och slappa uteritter. Måste bli ändring.

Sedan så samhäll och sist svenska. Inte så spännande.
Såg till att kolla upp och 'boka' in mina prov jag missat också. Samhäll blir på fredag och matte på måndag. Näsan i böcker nu med andra ord. Uh.

En annan bra sak är att älsk fick jobb idag. Hur awesome som helst. Visserligen blir han en av Scaniatöntarna men jobb som jobb liksom. Så länge han skämmer bort mig så är jag nöjd. Haha ;)
Nejmen ah.. Glad för din skull bby!

Fick lite nytt idag. Bland annat dessa underbara pyjamasbyxor ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback