totally awesome

Alltså okej.. Trött chey!
Kvart i tolv kom jag hem men en frusen fiskpinne till hjärna. Ni förstår inte hur sjukt svinkallt det var ute att cykla vid den tiden. Tusan babianrumpa på det alltså. Jag tyckte ändå att jag hade tillräckligt med kläder då jag hade en tjocktröja under min fodrade gamla stalljacka. Men nejdå. Rumpan frös jag av mig i vilket fall som helst. Blir min goa fjällräven imorgon!

Annars vad har jag pysslat med? Kikade lite på stan innan jag började, hittade ingenting. Praktiken var i stort sett som alla andra kvällspraktiker jag haft, bara att denna var grymt mycket lättsammare! Vi tog då hand om hela kvällsbuffén, disken och påfyllning.
Runt nittio gäster, fanns ändå stunder vi bara stod och glodde på varandra eller sa knasiga saker så vi skrattade. Hon jag jobbade med var i samma ålder som mig, så vi pratade om studentkryssningar osv. Awesome!
Utan kock så var det vi som rockade i köket. Jag klarade mig faktiskt helt okej efter ett tag. När man fått ett hum om vart allting finns och fungerar så kunde jag ha hand om buffébordet all by my self osv.
Inte så spännande. Gratis Dummle får vi i alla fall. Gott. Hotellmat äter vi med. Ännu godare.
Grejen här är att dom endast har en varmrätt och ett mindre utbud av sallad osv, men allt känns så himla mycket fräschare när det är mindre och sådär. Känns som om man lägger ner lite mer tid på att få det bra än att kasta ihop flera halvbra rätter. När sedan buffén ingår i priset så är det oslagbart.

Nog om det. Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig i sängen. Börjar samma tid imorgon. Ska försöka hitta en halsduk och vantar imorgon tänkte jag. Måste bränna pengar!!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback