why lose the whole world

Jag mår lite illa faktiskt. Det beror inte på den smaklösa köttförsåsen jag lagade tidigare. Nej något värre. Pappa nämnde den där killen igår, han som hängde sig. Nyfiken som jag är så klickar jag mig såklart in på flashback för att läsa alla elaka kommentarer till killen. Jag skulle nog aldrig ha gjort det. Folk hade publicerat bilder ifrån hans film.
Det är en sak att ta livet av sig, folk fegar ur och gör det hela tiden - dom mår i de flesta fall riktigt dåligt. Men just denna killen mådde inte dåligt, som han påstod i alla fall. Men när man fixar så att hela världen i princip kan se när man dör, så tror jag att det handlar om någonting helt annat.
Jag tänker inte gräva djupare i det här, jag orkar inte och tror inte att folk bryr sig om vad jag tycker ändå. Så låter det vara. Jag tycker det är tråkigt dock, att folk ens har modet att kunna ta sitt egna liv - oavsett livskvalitét.

Annars, förutom illamåendet som håller i sig så har jag en gnutta tråkigt. Skulle egentligen vara ledig idag, studiedag. Men det fick jag reda på i fredags, och att då ringa hotellet på måndagen och säga att jag ska vara ledig nästkommande dag kändes inte lockande. Så jag åker in ikväll och jobbar på, sedan tar jag min lediga dag på torsdag eller sådär. Blir nog bra.
Så om två timmar ska jag kila ner till stationen. Känns lite smådrygt att jag måste vara över en timma i Vås för att invänta på att jag börjar. Kanske ska kika i affärer? Hum.. kanske jag ska.

Nej, kila vidare nu.

Ella, you know i love you. Tuffa tider har vi gått igenom, du klarar den här också.
Säg någon som får lov att trampa på dina tår utan att få ta konsekvenserna.
Du är den knäppaste jag känner! ♥

Kommentarer
ann säger:

vem har hängt sig ?

2010-10-13 | 15:40:52
Bloggadress: http://annselander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback