helglyx a lá deluxe

Det är snart fredag. Jag gillar fredagar. Fredagar känns skönt.
Hur som helst. Imorgon blir inte en sån skön fredag. Åtminstone inte på dagen. Börjar med att bege mig till skolan för tidigt. Emilia Saxin ska in till skolan tidigare än hon behöver! Sjuk tjej!
Nejmen smartass som man är, så lyssnar man inte på lektionerna, struntar i prov osv. Så jag sitter här nu, utan böcker och har samhällsprov imorgon. Inte okej.
Så tänkte sparka mig själv i rumpan, åka till skolan och plugga en timma innan jag börjar. Det lär ju ge mig lite kunskap i alla fall. Om inte annat så funkar jag. Nej vad skrev jag nu? Om inte annat så kommer jag bli anklagad för fusk imorgon.
Nej, nu var jag omogen. Men det är så det är, folk läser något och innan dom tagit reda på fakta så slänger dom ur sig massa falska anklagelser. Jag tänker inte fuska imorgon - bara så jag slipper bli anklagad alltså.

Efter jag gjort prov så ska jag möta upp mamma. Vi ska bli utskällda av rektorn. Nej nu ljög jag igen. Min sarkasm emot skolan just nu är hög. Gillas nog inte. Usch på mig. IG direkt.
Nej allvarligt nu. Vi ska i alla fall prata med rektorn, visa läkarintyg så alla kan se att jag verkligen varit sjuk. Ska ta med min medicin också. Usch. Är trött på det här nu!

Ytterligare lite senare så tvingar jag med mamma in till Köping. Ingen ville joina mig idag så får köra med mamma imorgon istället. Sedan så ska jag tajma ett tåg och fara till älsk. Han har lovat mig massa mys den här helgen. Bland annat massage, onyttigheter och film. Tråkigt nog råkade jag radera alla dom smsen insåg jag precis, så har inget bevis om att han har skrivit det. Menmen. Han är så söt att han kommer göra det ändå.

Men nu ska jag packa en väska till helgen - bra framförhållning!
Flytta över lite pengar på kontot - jag kan inte hantera kosingen!
Slå på en film - så jag har något mysigt att somna till!
Sova - och vakna till en hemsk dag!


Sommaren -10

Har du druckit tills du spytt? Ehm.. Ja faktiskt. Syster: "Den som dricker upp sist heter OrvarKorvar"
Sårat någon? Tråkigt nog så ja.
Förlorat en vän? Det tror jag faktiskt inte.
Kysst en främling? Haha, yes.
Tagit droger? Inte mer än alkoholen.
Haft en sommarflört? Flört och flört.. Nej.
Gråtit? Yes
Skrattat tills du kissat på dig? Ohja. Går inte att komma under under Saxins tak!
Tältat? Nepp
Varit vaken en hel natt? Absolut!
Solat? Inte speciellt mycket faktiskt
Badat? Yes
Haft ett förhållande? Haft.. Har!
Gjort dig riktigt illa? Naej inte vad jag minns..
Gjort några nya piercingar/ tatueringar? Tog ett nytt hål i örat och gaddade in Saxin på armen.
Läst en bok? Nej
Skickat fel sms med flit? Töntigt nog så .. ja!
Suttit vid datorn en hel natt? Nej
Näckat? Det har jag faktiskt inte
Solat naken? Inte det heller
Fått utegångsförbud? Aldrig fått det..
Sagt “jag älskar dig" och menat det? Ja..
Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? Ja..
Varit i slagsmål? Nepp
Pussat någon utav samma kön? Yes
Sjungit högt på ett berg? Ohja
Kysst någon i regnet? Ja faktiskt. Mysfaktor på det!
Kysst någon i skogen? Skog och skog.. ja!
Kysst någon du inte borde? Det har hänt..
Hur många har du kysst? Ingen aning.
Tappat rösten? Yes 
Varit på festival? Nepp
Gått upp i vikt? Ja
Gått ner i vikt? Ja
Bränt dig? Yes
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Nej
Varit utomlands? Yesyes 
Gjort ett bra köp? Jag gör bara bra köp!
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Yes faktiskt
Haft skadeglädje? Alltid
Sovit under bar himmel? Nepp
Vad kommer du sakna mest? Jobbet ärligt talat. Friheten
Har du svart ärligt på alla frågor? Av någon knasig anledning så ja..


no headline

Trots att jag masade mig ur sängen halv tolv idag så är jag ändå hur trött som helst! Jag orkar inte med det.
Annars så funderar jag på att åka in till Köping idag för att hämta mina samhällsböcker. Har ju prov imorgon tydligen. Här är tjejen med framförhållning! Men det löser sig. Det gör det alltid.

Men tror inte att jag orkar röra mig faktiskt. Blir nog ingenting med det skulle jag tippa.

Bara så ni vet alltså. Kan ju vara spännande!

not so lovely

Man blir trött av medicin. Jag har märkt att när jag går på någon form av antibiotika så blir jag oerhört trött. Jag kan sova hela tiden! Sover på dagarna, sover på nätterna, långa sovmornar och sådär. Börjar bli lite jobbigt att vara så trött hela tiden. Jag vill orka göra saker.

Så idag tog jag faktiskt cykeln och cyklade ut till stallet. Var ett bra tag sedan jag gjorde det! Klappade hästar innan jag började leka med spindlarna. Ryser bara jag tänker tillbaka på det. I och med att hästarna inte gått i den hagen under början av sommaren och att jag inte varit hemma på hela tiden så han städningen legat lite på latsidan. Dessutom så tyckte Tarja och Kaj att jag skulle tycka om allt spindelnät över alla saker i sadelkammaren. Jätteroliga är dom. Hysteriskt.
Jag satte älsk på att sopa bort det mesta förut men idag så tog jag tag i det hela. På med handskar och stoppa in tröjan så dom inte kunde krypa in.
Jag kom en bra bit men tillslut pallade jag helt enkelt inte med. Jag gav upp städningen och lämnade alla obehagliga djur ifred. Usch!

Fick ett mindre roligt sms av rektorn idag också. Ska dit på fredag - han förstör alla mina planer. Menmen, kanske lika bra att verkligen gå igenom allt så jag kan få lägga det bakom mig. Så får se vad som sägs. Jag är ju inte direkt glad över alla anklagelser som haglade över mig dom dagarna, falska anklagelser som jag inte fått någon som helst ursäkt över - enbart bortförklaringar.
Vi elever ska vara snabba på att be om ursäkt bara för fem minuters sen ankomst, men lärare får minsann häva ur sig både det ena och det andra utan konsekvenser. Jag är så jäkla trött på att vara offer nu att jag med lätthet skulle kunna ge upp. Men det verkar folket på skolan strunta i.. Speciellt med tanke på bästa Hagberg och hennes situation också.

Lätt att putta ner folk, svårare att peppa folk att orka sig igenom tre år av skoltrötthet. Man tycker ju att folk borde tänka om när man dessutom har påpekat detta för dom.. Nej.. Svenska skolsystemet borde ses över, kolla igenom vilka som utbildar både lärare och elever.

Puss

i don't want do be

Farbror Doktor idag. Gick helt okej. Fick starkare antibiotika utskrivet. Hoppas på att detta hjälper nu.
Ska dessutom se till att komma ihåg att ta alla kapslar nu så det inte blir som förra gången. Kan ju bero på mitt slarv som gjorde att det inte fick läka helt. Dessutom var jag inte snäll emot kroppen när jag också fick i mig alkohol under den helgen hos älsk. Det är inte farligt att mixa, men oerhört jobbigt för kroppen som först måste bearbeta all alkohol samtidigt som man har en infektion och dessutom läkemedel i levern.
Så nu ska jag var snäll, både emot min kropp och min plånbok och skppa all alkohol i helgen. Ska bli en riktig myshelg hemma hos älsk. Blir massa film och långa sovmornar. Lovely!

Idag hoppade jag körkortsteorin. Är hemma och vilar upp mig istället. Pappa kom hem med Donken, nyttigt och fint. Men han är bra gullig den mannen. Igår skar han min kassler så jag skulle kunna äta den. Jag orkade inte lyfta ett finger igår. Sweet.
Blir hemma onsdag och torsdag med. Skulle annars vara på Culinaren och ha servering men kanske inte är det bästa när man smittar. Så stannar hemma, äter massor av glass och bara dör på soffan. Kan leva med det också. Bara alla sjuka bakterier vill lägga sig ner och vila dom med för ett bra tag nu tack!

Älsklo, du är massa underbar.


Pyjamasbyxor ♥


sickness

Nej.. Nu börjar det gå för långt. Det är inte roligt någonstans. Varför får jag aldrig bli frisk?

Igår kände jag hur jag började få ont i halsen och innan jag skulle krypa ner i sängen så gjorde det ont när jag svalde. Vem vaknar upp, kan knappt andas och har djävulskt ont i halsen? Saxin! Halsen har svullnat igen och minskat till häften. Bara att resa mig ifrån soffan och gå runt i lägenheten får mig att kipa efter luft.
Har fått i mig en omelett (den bara glider ner ju) och en tekaka doppad i Varma Koppen. Hungrig? Nej. Jag mår illa och känner nu att jag börjar få ont i öronen.

Imorgon är det jag som har tid hos läkaren kvart i tio. Alla får hålla tummarna för att det blir bra besked då. Usch.

tröstshoppning in my heart

Nu blir jag verkligen trött på det här. Halsen, sluta upp och bråka nu direkt! Jag orkar inte med det här igen. Ska jag aldrig få bli frisk eller vad är det frågan om? Helt sjukt alltså. Halsen börjar kännas tjock och det gör ont på högra sidan, den som typ exploderade förra vändan, och känns tyngre att andas. Nu får det vara nog!

Så nu ikväll har jag toppat min slappdag med massa shopping. Jag vill inte veta summan. HM blev nästan fyrsiffrig och det blir nog Ellos också. Usch. Kontot klagar, pappa klagar men jag ler och myser. Ska bli najs med några nya plagg i alla fall. Ett par skor också. Klackar. Tummen upp. Struntar i om jag blir längre än älsk, det får han stå ut med faktiskt.

Men nu ska jag fortsätta min oerhört aktiva dag med en knäckemacka och sedan film innan sova. Puss

Btw, älsk ville att jag skulle nämna honom i bloggen så haha.. Nu är nu nämnd! ;) Elakt va? :D


"... men jag är ju nykter, oskuld och rökfri"

Rätt seg och sliten idag må jag säga. Kanske blev ett, eller ganska många glas, förmycket igår. Men blir man bjuden så tackar man inte nej. Kvällen blev mycket lyckad, faktiskt.
Blev upphämtad utav Ann, Marcus och Linus strax efter klockan sex tror jag nog. Eller om det var sju? Sak samma egentligen. Hem till Ann och Marcus resident där vi började lite smått. Lyssnade på musik, kikade på film och pratade. Runt tio, halv elva så var det mesta uppdrucket och vi tog oss in till Köping. Satte oss nere på Hantis där det är gratis och kollade läget lite. Tillslut så hade klockan tickat på och vi bestämde oss för att kasta ut lite pengar och gick upp på övervåningen.
Inte direkt något att hurra över. Var några bord som sålde leksaker, klädet, spel och sådär - svindyrt. Var i princip mest äldre som inte kan hålla händerna i styr och fula strippor. Men annorlunda var det.
När det var njutning för killarna så gick jag och Ann ner, ingenting för oss. Haha. Sprang på Kaj och tant Tarja så vi tjötade ett bra tag. Sen försvann alla och jag fick en smärre panik - min skjuts hade redan åkt och reservplanen hade ändrat sina planer.
Tur nog så hade älskade Erik med sitt band och Pasted inte åkt hem ännu. Så dom ordnade att jag fick plats i en bil så hem kom jag. Det gör man alltid. Livet ska inte vara tråkigt. A day to remember.

Kan det bli helg snart?  <3


striptease och halvnaket

Blev väckt för tidigt imorse. Kent ringde vid tio och frågade om jag skulle med ut till hans föräldrars sommarstuga och fixa lite. Jag masade mig upp och åkte med. Så vi fixade upp pumpen ur brunnen, krattade löv och gjorde iordning inför hösten. Rätt mysigt faktiskt.
Jag körde hem. Jag är rätt king på att köra trots att jag inte växlat sedan innan sommaren. Automat är så mycket skönare alltså! Men inga motorstopp och inga nära-döden-upplevelser. Tummen upp för mig!

Hem och blunda tio minuter innan pappa körde upp mig ur soffan och vi (läs; jag) körde till affären för att inhandla lite mat. Hemmagjord kebabsallad. Supergott. Dock är pappa som ett litet barn och petar bort det han inte vill ha och i detta fall var det som supergoda sockerärtorna han rynkade på näsan åt.

Men nu sitter jag och är egentligen ganska stressad. Ann hörde av sig tidigare idag och frågade om jag ville ut. Förmodligen till Hantis och eftersom det är sista dagen på erotikgrejen så var jag på. Så om en stund ska hon hämta upp mig och vi får se vart vi hamna sen.
Men jag borde verkligen gå och kolla på kläder NU! Så detta blir det enda för idag. PUSS


nytt kakel? Självklart inte!

Jag tror inte att ni minns, det gjorde inte jag heller trots att jag ser det varje dag.
Men jag skrev ett inlägg här för lite drygt ett år sedan; http://engulanka.blogg.se/2009/september/ehm-jag-gjorde-ingenting.html#comment .

Idag ser det precis likadant ut. Någon som är förvånad? Nejdå. Detta är typiskt Saxin.

Godnatt!

today, tomorrow, tonight

Just nu är dilemmat, manliga strippor eller inte. Riktigt sexigt ilandsproblem!
Nej men grejen är den att Hantis i Köping har Erotikhelg. Det kommer hända massa porrigt där må jag säga. Alla verkade opepp tidigare idag så jag tänkte strunta i det - ingenting är fixat. Nu är alla tydligen jättepepp och ska dit. Frågan är då, orkar man att fixa allting och åka dit?
Jag vill, vore helskoj. Men just nu lutar det åt en såndär riktig myskväll med riktigt god mat, onyttigheter och soffmys. Nivet sådär med tända ljus. Känns ganska mer lockande än att springa runt bland halvnakna människor just nu faktiskt.

Finns en dag imorgon och Ella, vår pojkvän ska faktiskt ut på BS. Vi borde möta upp honom i dimman! ;)

pumpen, svett och tårta

Okej.. Denna dag har varit ganska.. spårad. Ganska normalt när man går i min klass. En normal dag med andra ord.
Började med ett lungt och inte alls så ansträngande danspass klockan åtta imorse. Alla svettades som grisar men attans så rolig dans vi fick lära oss. Visserligen ser man ut som en liten dvärgtönt när man hoppar omkring och flaxar. Men det är roligt. En rörelse hette just det, pumpen och haha, ptja. Lite udda sådär. Jag tänker inte visa.

Annars så hade vi tårtkrig nu på eftermiddagen. Vi bytte om till svart, sminkade oss fula och så gick vi iväg till fontänen. Med färgglada ansikten och överblivna tårtor sen HRdagen så hade vi ganska roligt där borta, och det tror jag att vår publik hade med.
Jag kan lugna er med att vi vanligtvis inte brukar kasta tårta på varandra. Nu var det till spexfotot så då är det tillåtet. Vi var nog alla fulla i grädde, mjuka jordgubbar och annat som fanns på tårtorna. Det blir en dusch nu direkt.
Om jag hade haft en bättre cam så hade ni fått se en bild på min sminkning. Min mobil vill inte ta kort, minneskortet drunknade tyvärr i toastolen.

Men ni får fantisera!

kryssning, curry och tårta

Oh, nu är jag skapligt taggad alltså. Har tillsammans med Daniella, Fredrika och Terese bokat kryssning. Den andra december bär det av i två hela dagar. Skapligt roligt vi kommer ha!
Blev precis klar med bokning och betalning så känns rätt gött.. Nu väntar vi bara in dagen, är ett bra tag kvar.

Annars så har jag varit i Västerås, pratat om praktikplats och sådär. Håller tummarna nu. Sedan hem och sova massor av timmar. Behövdes. Skapligt skönt.
Kvällen bjöd på kyckling och curry borta vid Subway. Underbart gott alltså. Nyttigt med ju. Helt amazing. Kanske inte kakan men sånt är livet.

Så nu är min hjärna trött efter alla hatt fram och tillbaka. Hon ska inte med, jo det ska hon, måste bara, buss hit och buss dit. Det är inte lätt att boka en resa för fyra. Haha. Nu hoppas vi bara att Ellen och dom också joinar så det blir lite mer action i det hela. Ellen och jag brukar slicka på varandra. Ni får dra slutsatser själva.
Nu blir det sängen i alla fall. Tårtkastning imorgon. Kletigt.

we are back on track

Vad är det som händer egentligen? Fråga någon som vet skulle jag nog vilja säga!
Hur som helst, omtumlande dagar må jag säga. Förtvivlan, rädsla och tomhet är nog det som skulle kunna beskriva det hela bäst. Så jag lämnar det bakom mig. Jag vill inte tänka på det just nu, jag vill inte tänka på v e m som skulle kunna göra något liknande. Skrämmande minst sagt!

Hur som helst. Bloggen kunde återuppliva igen och det är jag oerhört tacksam över. Jag har bloggat sedan -08 och det är ett par inlägg jag hunnit skriva, det är många känslor jag försökt satt ord på och det är många minnesbilder som ligger på denna blogg. Om inte annat så har min blogg varit till stor hjälp för oss Godbyidioter som har noll koll på saker, vi har använd denna blogg för att gå tillbaka och kika på när saker hände.. förut.

Men nu är jag tillbaka. Jag, mina åsikter och mina ganska korkade tankar.
I verkligheten är jag feg, jag vågar ofta inte säga precis vad jag tycker. Bloggen är mitt andrum där jag får ventilera tankar med cyberrymden och den som vill traggla sig igenom texterna. Det är och har aldrig varit min mening att hänga ut någon, jag nämner därför sällan namn eller beskriver så att folk förstår vem saker och ting handlar om - det är fullt lagligt och jag får säga nästan precis vad jag vill. Nu kan det vara onödigt, men ibland behövs det. Eller jag kan behöva det, när man inte vågar yttra sig på andra sätt.

Nej, nu taggar vi för en ny dag. En ny dag i en gammal kär blogg .



Alla gör vågen för engulanka!


Val i Sverige - Lek i sandlåda

Jag önskar att jag hade hunnit rösta idag - verkligen! Vissaerligen skulle jag ensam inte kunna säga till om så mycket men jag är missnöjd. Visserligen har SD vissa saker som faktiskt stämmer men dom går för långt. Otroligt för långt. Hur som helst..
Jag reagerade mest på när Lars Ohly vägrade sminka sig samtidigt som Jimmie Åkesson. Är det vuxna människor vi pratar om? Två vuxna människor tyckerjag borde beté sig sjukt mycket bättre. Eller visserligen är det Lars som tabbade sig i mina ögon - Åkesson kämpar och står bara för sina åsikter.
Vågar han inte en eventuell konfrontation med partiledaren för SD i enrum? Vågar han inte föra sin talan utan ha media som kan bevittna vad som sägs? Ohly är en vuxen man som ska representera ett parti, jag trodde att man tänkte längre än vad näsan räcker.
Bara för att man sitter i samma rum som en annan människa så betyder inte det att man släpper efter på sina egna åsikter eller andas in farliga 'rasistiskabakterier' utan jag tycker det är mer strongt gjort att gå in, vara oberörd och göra det som skall göras.

För att dra långa paraleller så är det i princip samma sak. SD vill minska invandringen i sverige, Ohly vill minska åsiktsfriheten. Jag vet att det kan låta skumt, men jag tycker att alla, oavsett åsikt, ska få framföra det man tycker. Om jag skulle ogilla invandrare så skulle jag inte vilja att min röst hamnade i skuggan, vart finns då min rätt att säga det jag vill? Varför ska bara dom som vill komma med bra 'kritik' få höras?
Nu har jag inte påstått att man ska få gå runt på gatorna och skrika massa förnedrande saker, noway. Jag menar bara på att i debatter och liknande så ska jag kunna få ha friheten att säga; "Jag vill inte ha in fler invandrare, låt Sverige få klara upp sina uteliggare, skuldfyllda konton och lågt listade människor i kris innan man tar in andra som ska ta utav våra skattepengar"

Nej, nu ska jag släppa min nattbloggning. Känner att jag snart kommer skaffa min ovänner i och med att folk kommer misstolka det jag skrivit. Och ja, såhär mitt uppe i valperioden blir man tokig i huvudet. Såre ska va!

vart när och hur?

Har ni tänkt på att alla toffsar alltid försvinner?
Jag brukar nästan alltid köpa på mig tjugo toffsar på HM för en tjuga eller vad dom du kostar. För det går alltid åt. Vart tar alla vägen? Vart hamnar dom och hur försvinner dom? Jag menar, man kanstar dom ju inte i soptunnan när man använd dom.. men borta är dom alltid!

Nu idag när jag använde en tofs som jag snott ifrån min syster (som jag var hos för lääänge sedan, har inte hittat några andra hemma!) så gick den söpnder. Panik! Jag fick leta i alla vrår - hittade inte en enda. Så tillslut hittade jag en. En röd! Vart är alla svarta och bra snoddar?

Detta är lika knasigt som udda strumpor i tvättmaskinen. Tåls att tänka på.

out of my window

Tisdag idag - ledig idag. Så jäkla sweet. Sov riktigt länge vilket var grymt skönt. Jag är den trötta typen som lätt kan sova en timma efter skolan men ändå kan somna vid kvällen sedan. Men har märkt nu när jag börjat på penicillinet att jag sover grymt mycket mer. Jag sover mer än jag är vaken, och när jag väl är vaken så är jag trött. Hoppas det vänder sen när kuren är slut.

Annars så har jag tvättat, städad och dammsugit. Skulle skura också men Mathilda hann komma över och det var nog lika bra. Så himla hurtiga på en dag ska man inte behöva vara!
Vi kilade hur som helst ner på staden under ett varsitt paraply. Regnar ju här i gnällbältet - inte okej. Tog mig i kragen och kilade in på Apoteket. Är ju tvungen att börja med en bakteriedödade gel nu när jag ska dra ut den förbaskade visdomstanden som är påväg. Två veckor innan skulle det börjas.
Köpte en ny tandkräm också. Någon som inte skulle hämma det där medlet tydligen. Jag blev säkert lurad.
Sedan kilade vi och fikade. Daimtårta och te. Mums!

Nu snart ska jag kila ut igen och bege mig till trafikskolan. Är teori ikväll. Usch.

En notis bara för mitt eget 'komma ihåg'.
Calle är halt - igen. Förmodligen hovböld. För ungefär ett år sedan precis, 24 september för att vara helt exakt, så kom hovis ut och gröpte ur hans hov. Är jobbigt bekant nu i och med att det var mitt under igångsättning då liksom vi är nu. Hästarna gick på bete då, hästarna går på bete nu. Så vi blir inte förvånade om det blir sjukhage för hans del ännu en gång. Uh!

a long night in november

Skola nu - varför bloggar jag? Den frågan finns det inget bre svar på, däremot ett dåligt.
Jag blev totaldissad utav Ella och Jossan imorse och jag tänker inte gå på min andra (ja, min andra.. har varit sjuk alla andra..) engelskalektion ensam. Så töntig är jag minsann.. Alla mina vuxenpoäng bara försvinner. Inte okej!
Så nu sitter jag och dör uppe i bibblan, har en timma kvar innan idrotten börjar. Ganska tråkigt sådär.

Idag är det ett pressat schema - kanske.
Johanna ska höra av sig under lunchen om vi fick plats på riskettan ikväll. Om så är fallet blir det jobbigt. Har stallet idag så förhoppningsvis börjar inte riskettan speciellt tidigt men förmodligen runt fem som alla andra kurser..
Jag ska alltså ut till stallet på en timma ungefär - lite mindre. Menmen, trampar jag snabbt så hinner jag nog allt.

Tisdag - ledig, teorikurs
Onsdag - Kvällspraktik, utgång och hoffmaestro
Torsdag - praktik
Fredag - skola, ev. hem till älsk

we can go anywere

Nu är det så att jag inte vill annat än tillbaka till solen, tillbaka till Kreta.
Därför sitter jag just nu och smsar med Ellenor och kikar på solresor. Hur nice vorde det inte att åka iväg lagom till regnrusket sätter igång? Ligga en hel vecka i en solstol, lyssna på musik och ta åt sig av cancerframkallande uvstrålar? I mina öron så kan det inte bli bättre just nu. sedan, när solen börjar leta sig ner så tar man en lyxig middag med en awesome drink för att sedan byta om och pumpa upp volymen samtidigt som lite alkohol förtärs. Eller vadå lite? Vem dricker 'lite' på en solsemester? Inte vi i alla fall om jag säger så.

Snåla som vi är, så tror jag nog att det blir en sista minuten resa till något random land i Oktober eller November. Någonstans - bara bort härifrån! Den som vill följa med kan skriva en liten söt hälsning på sms eller sådär. Ni får gärna skriva söta sms till mig annars också, det där jag inte av.

Nu blir den en varm dusch istället.


Platanias - Kreta
Sommaren -10


take a turn, fight!

Okej.. Ni får utsäkta alla mina upprörda inlägg på sistone men det är just det jag varit - upprörd! Ingenting har varit bra, jag har inte ens kunnat njuta av de få stalltimmar jag unnat mig och då är det ganska illa. Tror jag måste tvinga mig ut ännu mer, ta vara på den tiden där ute. Dessa timmar är läkande, man mår bra.
Hur som helst, vad var det där för utsvävning egentligen?

Det blev akuten igår. Nej, jag stack inte kniven i mig utan fick komma in ändå. Mamma tyckte jag skulle ringa till sjukvårdsupplysningen men eftersom jag är så himla feg så ringde jag och tvingade pappa. Mogen tjej. Massor av vuxenpoäng försvann precis! Menmen, han ringde och dom sa att jag skulle komma in. Fick dock en tid - till akuten. Sen när kan man boka tid till akutmottagningen? Skumt!
fem över halv nio fick vi komma in och en två sekunders titt i min mun så konstaterade han halsfluss. Min gulliga böld i halsen var dock inte så pass stor att det var värt att göra någonting åt den - det skulle bara vara onödigt smärta. Så han skrev ut penicillin och skickade hem mig. Allt var över på en halvtimma.

Idag så körde pappa upp mig ur sängen tidigt och trots feber så åkte jag och hade min praktik på Scheele. Tog hand om frukosten och shit vad jobbigt det var. Inte jobbigt på det sättet att det var överdrivet stressigt eller mycket folk, nej min kropp tyckte det var jobbigt. Kanske inte så konstigt med feber. När jag blev nerskickad för att byta om så var mitt linne helblött. Hur mysigt är det på en skala? Att jag ens skriver sånt i bloggen. Haha, men hey, det är mitt liv ni läser om och då ska ni få läsa allt också.
Efter tre timmar, alltså strax efter tio så sa Cicci åt mig att gå hem. Kilade upp till Apoteket och hämtade ut min medicin innan jag ringde runt efter skjuts. Underbara Tarja kom och skjutsade hem mig. Sedan dess har jag sovit i en massa timmar. Så otroligt skönt. Jag får se till att sova på mage eller rygg, annars är det minimalt med luft som dras ner i mina lungor knepigt nog.

Nu inväntar jag lite mat. Pappa skämmer bort mig som bara den. Alltså, nu menar jag mer än vanligt..

i'll give it up now

Varför kan det inte alla bakterier bara släppa sitt grepp och ge upp? Lämna mig ifred!
Idag när jag vaknade så var det en brännande känsla jag hade i halsen som slutligen la sig på högra sidan och gjorde sig tillkänna varje gång jag svalde. Har mått pyton hela dagen och den korta cykelturen till stationen tog död på mig.

Nu när jag kom hem och verkligen kikade upp det här, lös med mobilblixten och kikade så gott jag kunde så fick jag se något jag inte ville se. Jag tänker inte ens beskriva hur min hals ser ut på högersidan. Jag vill bara att det ska försvinna så jag kan få må bra.
Ett förtivlat samtal till mamma fick mig inte att må bättre. Med henne borta på någon jäkla husvagn/bilsmässa så är jag ganska ensam. Klockan är för mycket för att kunna ta sig till vårdcentralen nu också så jag är hjälplös hela helgen. Förhoppningsvis så får jag en kniv i magen när jag ska laga mat så jag kan få komma in till akuten - ungefär så känns det just nu.

Nästan tre jäkla veckor har jag varit sjuk och det är tydigen inte över nu heller. För tillfället så känns det som att allt skulle bli enklare om jag fick lägga mig på golvet och gråta som ett barn. Men när man är arton så är det sådant man tydligen inte gör.

Nej.. en flaska sprit på det här så man slipper alla problem skulle inte vara fel. Mitt lock för öronen har heller inte släppt. Nej, jag är en vandrande sjukdom. FUCK!

usch!

Jag mår kasst. För två jäkla tänder så ligger humöret på botten.
Lägre går nog inte att komma just nu.
Jag orkar inte med det här längre. Mitt lock för öronen vägrar släppa, jag hostar fortfarande, har nu ont på båda sidor i munnen och orkar inte med det där jäkla hotellet.

Nej, just nu suger livet stenhårt och detta bara för att jag har tandvärk.
Hur otroligt töntigt det än är så tycker jag synd om mig själv. Mobilen blir avstängd nu och sängen är nästa stopp där jag tänker mosa ner mig under täcket och invänta en fasansfull morgondag.
Ska nog be mamma om staaarka värktabletter - bara jag slipper ha ont!

can you get it up?

ont.ont.ont

Tandläkaren idag. Inte det resultat jag ville ha.
Berättade att jag har grymt ont, inte kunde äta, sova eller gapa osv. Visstvisst svarar han och sägér att han ska kika på det sen - nu ska vi laga tand! Så en enorm obehaglig spruta trycker han in och jag mår illa bara över tanken. Är det såhär man utvecklar tandläkarrädsla?
Hur som helst, han lagar en tand och kikar sedan på nykomlingen. Det enda han säger är att den måste ut annars kommer jag bita mig i kinden hela tiden. Att jag hade ont just nu idag verkade han inte bry sig om - fick en tid om tre veckor och en lapp om ett medel jag måste köpa för att ha på. Tummen ner för tandvården.

Jag har försökt fått i mig lite mat med en ond tand och en sida helt bortdomnad. Nu äntligen har bedövningen släppt och jag tänker minsann unna mig en liten bulle. Idag har jag varit duktig!


att solen trots moln alltid går upp

Jag sitter nu här hos mamma med lock för öronen och tandvärk. Det är inte roligt på någon skala alls.
Jag har snor upp till hjärnan och det kommer snart komma ur öronen, varför? Jag snyter mig varannan minut tills jag tror att öronen ska sprängas. Blir inte bättre.
Inatt så kom mamma in med hostmedicin till mig för att jag trodde mina lungor skulle komma upp och tanden gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Varje samtal som kommit hit hem har fått mig att rusa till telefonen i hopp om att det är tandläkaren. Inget därifrån tråkigt nog. Får gott vara duktig och vänta tills imorgon eftermiddag där jag har en akuttid.

Annars så bjuder jag på en underbar låt som jag inte finner någon annanstans är YT
Charta 77 - Snälla förklara


i like the way it hurts

smärta.smärta.smärta
Jag blir inte frisk och jag kommer aldrig slippa tandläkaren. Det här är verkligen inte okej. I går började jag få ont i vänsta sidans bakre del av käken. Tänkte inte så mycket på det men det gav verkligen inte upp. Kikade i spegeln och såg hur rött och svullet det var. Nu idag när jag vaknade så kunde jag knappt svälja. Min frukost bestod utav treo innan jag kröp ner i sängen och lyckades försova mig.

Annars vad har hänt? Dålig uppdatering!
Älsk kom i torsdags. Skola på fredag och så filmmys med chips och dricka på kvällen. Hostel II tyckte han minsann att vi skulle kika på. Snacka om obehaglig film när verktygen åkte fram och en naken människa, hängandes ifrån taket rullades in. Tacka vet jag att skära mig själv lite grann på benet i duschen, hur ont gör då inte det där?

Upp ganska tidigt på lördagen. Elva blev vi upphämtade utav Dennis och Mathilda. Vi kilade in på IKEA i Örebro. Även några andra affärer hann vi med innan det var mat som stod på schemat. The Planet's buffé är klockren - proppmätta!
Sedan så halv fyra var det bio. I rymden finns inga känslor. Helt okej. Lite seg men ändå bra.
For hem efter det. Bytte om och gick ut till stallet. Fick upp älsk på hästryggen. Ni kommer älska videon som kommer komma upp sen. Söto!
Snabbt hem igen och fixa sig. Över till min bror och föra lite. Johanna kom över också. Vi tröttnade tillslut och kilade ner till krogen medan boysen satt kvar och tjötade.
Spelade lite poker, träffade folk och lite annat innan det blev kebab och sedan sängen. Ont i fötterna hade jag - gick barfota hem. Tur att klockan blir så mycket att ingen ser, hoppas jag.

Nu är jag hemma hos mamma och tycker synd om mig själv. Hoppas tandis har fått något återbud imorgon för då kommer jag in akut. Fick ju en akuttid, men inte fören på onsdag. Liksom, hur bra akuttid är det liksom? Tummen ner för tandvården!
Men jag är ledig imorgon så jag ska vara glad ändå. Nu blir det sängen!


you break me down

Idag har rastlösheten inte varit allt lika ihärdig. Men nog så stark att jag rensat mina garderober, startat diskmaskinen, hängt tvätt och kört två nya maskiner. Dock är det fullt i torkskåpet, ena lasset ligger jobbigt nog på golvet och den sista omgången är kvar i maskinen. Får se till att fixa det där - någongång!

Annars så hämtade jag ut mina skor idag. Perfekt! Nu ska dom bara betalas också, inte lika roligt.

Något som är roligt är att älsk kommer ikväll. Han är kvällspigg så tåget är här efter tio. Snarare halv elva. Så jag ska bege mig till stationen seeent. Trött chey.
Men imorgon är det skola och dans. Awesome. Inte för att jag kan dansa men ändå, right!?

Annars blir det Örebro med Mathilda och Dennis på lördag. Ikea, mat och bio blir det. Ska bli myysigt.

Nej.. nu ska jag sätta lite fart så jag får rummet liite snyggare än innan (läs, så man kan gå och se golvet här inne!). Ciao!

welcome to tomorrow

Idag har jag varit busig. Trots hägrande feber så har jag varit något grymt rastlös. Det riktigt kryper i kroppen och jag blev galen på att sitta stilla. Det gick inte. Nästan obehagligt. Så jag dammsög. Bra jobbat när man är hemma ifrån praktiken. Sånt är egentligen inte okej.
Jag var ännu mer olydig. Tarja hämtade upp mig och vi bakade hennes tårta. Hon blir ju ännu mer tant idag. Så fikade där och smakade på suuupergott vin samt likör i smak choklad/chili. Farligt att åka till Tyskland!

Min olydnad slutade inte där. Nej, jag cyklade (bara det är fyskam!) ut till stallet och red. Har inte ridit på jag vet inte hur länge och nu kunde jag bara inte hålla mig. En snabbis på stubben.
Kommer jag få ett staff? Ja - imorgon!
Men till praktiken ska jag, feber eller ej. Jag orkar inte sitta hemma längre.

All love to you Halmearo <3