omg, coola cheyer!

Helg nummer två utan utgång. Börjar bli lite långsamt det här nu tycker jag allt. Fast helt nyktert blev det minsann inte igår.
Anna, Daniela, Ellenor och jag kilade över till Mathilda för att kika på lite film och snacka skit. På vägen hoppade vi in på Ica och handlade med oss lite gott. Väl hos Mathilda drog partyt igång och vi alla klunkade en varsin tjutjugofemma päronkiwi cider. Inser ni hur otroligt coola vi är. Alla vill va oss!

Fast vid elvataget så hade både jag och Ellenor fått i oss lite väl mycket så vi halvsov på soffan ett slag innan vi kilade hemåt. Tio grader ute på kvällen - awesome!
Gick över stan, träffade överförfriskade människor och kände oss avundsjuka på dom som kilade in på krogen. Nu kanske man inte ska vara avundsjuk på krogen i Arboga, men det är ju i alla fall något! Åh, om bara jag var så cool att jag hade fått chansen att gå ut. En vacker dag är det min tur också, ellerhur?

Hade min sista stallmorgon idag dessutom. Ska jag vara brutalt ärlig så ska det blir så jäääkla skönt att slippa (dom flesta) stallmornar! Är så trött på att höra alarmet äckligt tidigt, sätta sig på en iskall cykel för att kasta ut hästarna en lördagsmorgon! Menmen, ska inte ljuga med att det känns lite ledsamt anyway.

Nepp, nu ska jag krypa ner i sängen och forstätta med Skilda Världar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback