just keep up, never forget

Motorväg, motorled, påfart, avfart och vänstersväng stod på dagens schema. Klockrent!
Jag är så jävla grym att jag blir alldeles till mig. Haha.
Passade på att boka uppkörning, skrivning och halka idag också. Nu är det på riktigt. Nu är det nära. Jag döööör!

Hemma strax efter tolv, har fixat med lite fler böcker. Postat en och inväntar tre. Dyrt att gå i skola må jag säga. Äger fyrtio kronor och ska inhandla ytterligare två böcker. Lyyyycka till Sherlock. Det löser sig nog tillslut.

Men nu blir det hallonsorbe i soffan. Chillhäng heeeeela helgen!

Blev bjuden på partey i köping imorgon. Röööj! Men i och med för få papperslappar i plånboken så måste jag nog avstå och köra en himla mysig grillkväll med bra folk hemma hos Fredrika istället. Blir awesome det också faktiskt!
Fast ikväll tänker jag roa med med Sagan om Ringen som en viss herre lockade med igår. Jag, sängen och Orlando i fleeeera timmar? Eh, jatack!

Puss!

now and forever, i'll always keep you near

Hehe, jag är nog inte så jäkla kass ändå..
Gick kalasbra på körningen idag. Vänstersväng på landsväg och sådär.
Är så pass att jag ska göra klart Köping vilket blir ungefär två dubbellektioner och sedan äre uppkörning. Eller ja, halka och riskettan är kvar också. Förmodligen bokas allting imorgon! Jisses.

Nu ska jag spendera kvällen med en kopp varmt té och en filt! Förhoppningsvis håller jag mig kry. Kroppen kokade igår kväll kändes det som, sprängande huvudvärk och ont i musklerna. Hela dagen idag har jag mått illa och haft ont i huvudet. Dessutom är jag inte hungrig längre. Har allt som allt ätit en pizza på tre dagar nu. Och när jag inte äter är det sååå fel! Haha.

Nej, soffan var det ja.

what does it matter now?

Hehe, jag kan vinka körkortet byebye! Det gick skit idag rätt ut sagt. Helt jävla värdelös. Så sjukt pinsamt!
Nej okej, riktigt så illa gick det nog inte med tanke på att jag inte växlat sedan februari! Fast jag fick ju ett antal motorstopp - fler än någonsin alltså. Jävla kärring!
Men det gick hyffsat ändå. Det var det där med att komma igång i korsningarna ut emot huvudleden som stressade sönder mig helt. Jag fick brainfreeze varje gång.
Men att parkera, både backning och framåt gick galant. Skills . Jag kanske ska bli en sådan som parkerar bilar?

Äsch, vi taggar om till nästa körning imorgon istället.


Innan körning .


Efter körning .

Förstår ni?

all the people on the floor

Jag har nått dagens i-landsproblem! Hur gör killar med kalsongerna när dom har jeans på sig?
Jag hittade mina gamla (nej jag har inte varit pojke förut) som jag och Ida inhandlade på någon marknad för ett par år sedan. Jag kommer ihåg att jag äääälskade dom men på något sätt föll dom i glömska och idag fann jag dom igen. Älskade kalsonger!
Men nu när jag drog på mig byxorna så korvar dom ju upp sig?! Som små bulor runt benen blir det och man måste rätta till - skapligt obehagligt.

Visserligen kanske inte killar har så pass tajta jeans? Men dom pojkar som har det - hur gör dom? Nästan så jag misstänker att dom kör nude under. Jisses.

Annars har jag kastat bort precis hela dagen! Upp, soffan, brunch, somna, duscha och nu är jag redo att bege mig till trafikskolan. Hur värt är det? Jag som tänkte städa idag. Uh!

Jag bjuder på en dagens outfit . Såhär har jag myst runt hela dagen och skulle vilja göra jämt!


du kan inte göra såhär emot mig

Aldrig fel med sovmorgon. Vaknade utav att solen lyste mig i ögonen vid tiotaget. Låg och drog mig någon timma innan det var dags att bege sig upp och äta brunch för att sedan bege sig till skolan.

Tog en kaffe med Jennifer i solen. Var ett tag sedan man bara satt och kastade bort en timma i skolskenet. Jag klagar verkligen inte.

Kilade bort till körskolan senare och slog ihjäl nästan tre timmar. I'm on fire!

Sedan har det inte hänt något mer spännande.

Inte helt fel med att vara ledig imorgon heller, skills.
Dock fick jag en körlektion imorgon, fast det är inte fören fem. Så jag kan sova lääänge i alla fall!

Mer intressant än såhär blir det inte. Så jag sätter punkt. Punkt.

i'm breaking up with god

Idag har jag varit duktig. Eller egentligen är jag ju det jämt.. Hehe.

Men jag kravlade mig ur sängen efter bara få timmars sömn. Begav mig till engelskalektionen och blev matad med information. Jisses! Detta kommer bli svååårt. Fick ett 'diagnostest' idag och jag kunde kanske hälften. Uha!

Vidare upp på stan och inhandla lite lunch, hem till Linn för att äta lunchen. Busade med Leo och bara chillade en timma innan det var dags att bege sig igen.

Först förbi komvux och ändra en kurs sedan iväg till programhantering. Datanörd! Jag ska skaffa mig bästa skillsen på Office Word.. hehe!

Hade tänkt ta körskolan idag också, men så effektiv orkade jag bara inte. Så hem i regnet (för jag tog ju inte med paraply..) för att kika klart på fjärde piratfilmen. Sådär var den faktiskt. Nog om det. Ringde till skolan och meddelade vilken kurs jag ville läsa. Så det blev Hotelladministration på distans. Ska nog bli bra.

Nu tänker jag plocka i ordning i rummet och eventuellt dammsuga. Eller om jag spar det tills imorgon. Jag tror på det senare alternativet. En powernap på soffan och en kopp kaffe lockar mera.

you'll never understand


Igår var det precis fyra månader sedan händelsen i västerås.

cuz' you're not cool

Chillhelg a lá deluxe! Ingen alkohol och inget direkt planerat. Bara mjukis och knut på huvudet.


Torsdagsgodis
.



Lördagsgodis .



hey hey, yeah yeah

Ser ni? Ser ni vad jag gjort? Hehe, nej det är klart att ni inte gör - för ni bryr er egentligen inte.
Jag har ändrat om i 'Arkivet'. Som ni ser nu så är det grupperat isället för en enda lång rad.
Är inte helt nöjd ännu med det är helt klart en stooor förbättring.

Dessutom har jag uppdaterat bland länkarna lite längre ner. Gett alla en beskrivning dessutom.
Det är bloggar som jag läser dagligen men en del är människor som dessutom ligger mig nära hjärtat.
Hojta om DU också vill vara med så ska vi se om du klarar mina hårda krav. hehe.

Annars idag har jag glidit omkring i mina nerfärgade mjukisar. Varför ska dom fulaste mjukisarna
alltid vara skönast? Jag hade dessa för två år sedan när vi gjorde om i stallet - dom ser ut som
katastrof! Men jag har inte hjärta att kasta dom. Mina älsklingar.

Dock har jag varit en smula duktig idag genom att ha köpt matematikboken som kommer behövas
till skuulan. Klapp på axeln. Imorgon så hämtar Masiel upp engelskaboken i västerås åt mig dessutom.
Dyrt värre, jisses!

Nej, nu ska jag återgå till att försöka konvertera en film. På återseende mina kära!

i guess that we changes

Okej.. jag försov mig imorse. Sådant är inte okej. Jag älskar att snooza för mycket. Inte normalt.

Något annat som inte är normalt är mitt beroende för det förbannade spelet som jag nämnde i föregående inlägg. Jag vet inte varför, men jag kan bara inte sluta! Hur sinnes är inte det? Tyder det på att man har ett otroligt tråkigt liv eller att man är för intelligent för annat? Ehehe, jag tror på det första. Jag och smarthet - ni hör ju själva.

Annars är det nog en ganska händelselös fredag. Regnar här idag. Startat diskmaskinen. Duschat. Ah, ni fattar poängen? Fast ikväll är jag bjuden på kräftskiva. Hos Anna. Kommer bli mys hoppas jag. Jag som inte ens äter kräftor.. Men jag kan sitta och se glad ut med alla andra. Funkar ju faktiskt också.

Något annat jag blivit beroende av är spelet Tycoon Zoo. Barnspel men jisses så underhållande. Blev ganska arg igår när jag var såååå nära på att klara av en nivå och så dör datorn! Så idag har jag sparat, sparat och sparat. Datorn dog idag också, men jag hann precis spara innan. Skills.
Tror fläkten börjar ge upp så datorn blir för varm. Vad gör man åt sådant?

Ungefär.. Allt är ju hur man exponerar sig själv. Hehe!


set fire to the rain

Händer för tillfället inte direkt något spännande i min värld.
Skola, trafikskola, hem. Ungefär..

Har inte regnat en enda dag men varit nära. Så jag har alltid haft paraplyt i väskan. tar egentligen ingen plats men jag stör mig på det av någon skum anledning. Så idag när jag kikade ut så tänkte jag att 'Nää, detta behövs inte idag!' och lade ur det. Tror ni inte att det kommer världens regnskur när jag är ute eller? Karma?

Har hunnit med ett antal timmar på trafikskolan dessutom. Går superb faktiskt. Bättre än förväntat - när kommer haken? Tänker dock inte berätta när/om jag bokar tid för skrivning och sådär. Det ska bli min lilla hemlis. Päronen ska inte heller få veta. Hysshyss! Hehe. Har man inget vettigare i livet så får man rida på sånthär! Mentalsjuk? Nja, kanske!

Annars så har pappa suttit och spelat ett spel i flera veckor, flera timmar! Jag har tyckt att han varit en smula stukad tills jag själv provade för att se vad han pysslade med. Vad tror ni jag gör nu varenda ledig timma? Ehehe! 

HÄR ÄR DET FÖRBANNADE SPELET!
http://bblat.se/arena/tidsfordriv/tepz

Big-Eyed Mike - One

Denna har fastnat totalt.
Det var dessa pojkar som spelade på källarn i lördags.


it's been a long time running free

Trött chey.

Tandläkarbesöket gick i stort sett smärtfritt. Fick ett starkare bedövningsmedel påsmetat innan han körde in den gömda sprutan. Men var ju ingen större sak idag som skulle utföras. En lagning som jag gjorde för.. sex år sedan börjar ge med sig nu så han fyllde mest bara på - som jag förstod.
Han var ny dessutom. Finsk och kanonbra!

Nu tänker jag ta mitt täcke, den kassa datorn och slå på en film.
Ikväll tänker jag slockna tidigt!

Bjuder på en härlig sommarbild.
Dixie, Iza och syster.


i wanna see if you can give me some more

Sådär ja. Första skoldagen. Spännande.
Sova är dock överskattat. Var det fullmåne inatt? När jag väl somnade så vaknade jag emellanåt. Börjar bli ganska trött på att vakna/bli väckt var och varannan natt nu. Uhu!

Skolan föresten. Klockan stod på sju, jag snoozade till kvart i åtta. Upp och inse hur otroligt kallt det var och hur trött jag var. Så jag kröp ner i sängen för en kvart - underbart! Att jag sedan fick stressa är ju en annan krona. Cykeln hade jag inte orkat hämta ifrån Fredrika heller, så jag fick powerwalka bort.

Massor av information om precis allt. Det här ska nog bli bra ska ni se. Dessutom så kommer en bekant läsa ett par kurser som jag också kommer läsa - supergött!

Några vårdelever skulle ha genomgång så vi andra fick fylla i lite papper och sedan ta lunch. Hälsoföreläsning vid ett igen. Arboga har tydligen ett hälsoprogram vilket innebär att vi kommer ha föreläsningar emellanåt, dessutom motionstimme på onsdagar.

Nog om det. Nu är jag hemma och suuupervarm. Gick bort till Fredrika och hämtade cykeln och det är kvavt ute!

Vi toppar dagen med ett smärtsamt besök hos tandis på eftermiddagen.

Annars håller jag alla mina tummar för att mina linser dimper ner i brevlådan idag.


Trots tidsbrist hinner man alltid med egobilder..!

it's getting late now

Igårigårigår. Vart ska jag börja?
Kan förtälja att jag var sugen på allt annat än att dra på min klackarna i alla fall! Haha.

Började med kräftskiva hos min bror. Blev bror, syster och hennes sambo. Stackars lille Nisse alltså. Stackars alla som behöver vara med när vi Saxinsyskon (alla utom Mathias för han är ett rikspucko!) drar igång. Jisses. Om jag orkar ska jag lägga in den söta videon som spelades in. Om jag vågar visa omvärlden vill säga. Några bilder kommer när jag orkar leta upp kamerasladden.
Vi åt kräftor i alla fall, eller dom åt kräftor och jag potatisgratäng. Eller okej, Nisse åt kräftor, vi andra kastade kräftor.. Ehehe. Precis. Moget.

För att hoppa över massa tråkiga detaljer så gick jag till Julia vid elvataget om jag inte minns helt fel. Julia var full och glad i alla fall. Hann inte riktigt få uppfattning om vilka som var där. Men Ellenor och Daniela är dom mest betydelsefulla i alla fall. Så ni vet att dom var där i alla fall. Hehe.

Helt plötsligt så är vi påväg till staden. Eller och jag Ellenor är det i alla fall, dom andra försvann. Så vi kilade in på Källarn och flöt omkring.
Jag var elak och slogs igår dessutom. Usch då. Men hon var värd det big time! Var liveband ute på verandan, hon och hennes psykvän stod längst fram och vi hamnade precis bakom dom. Folk i denna stad är ju i den mognadsgraden att det är roligt att putta och trycka framåt. Så jag och Fredrika åkte ju rakt in i dom och jaevlar vad det tog hus i helvetet. Jag har rivsår på armen och i sidan - långa naglar!
Just då brydde jag mig inte men efter ett tag var det armbågar och baksparkar. Saken är ju den att hon hade klackar på sig. Vilken normal människa sparkar bakåt på någon annan med klackar? Då fick jag nog och höjde rösten en.. smula. Vi gick tillslut till vakten och sedan därifrån. Så vad som hände vet jag inte. Hoppas hon fick en sten i huvudet eller dör ensam! :)

Hemma halv fyra vilket pappa inte blev direkt glad över. Krävande far..


Systrarna Saxin


Något random liveband .


En full Fredrika .


03.55 - nej, jag är inte naken.

2/8 - 13/8 in a picture

Bjuder på några osedda bilder. Enjoy!


Jag fick min tårtjävel efter mycket tjat. Tack!


Utsikt ifrån Vildmarkshotellet.
Här kan man äta vildsvin, älg och massa spännande. Besök!


Fast när vi skulle äta på vildmarkshotellet så fungerade inte kortläsaren.
Istället for vi in till Filipstad och åt på Hertig Karl hotellet . Lovely!


En annan trip slutade såhär. Tur nog hann vi ända till Västerås.


Jag och Daniella var på bröllop.


Min bild på Frida och Alex hamnade i tidningen.


Pappa 'investerade' i ny dator vilket innebär att vi prioriterar bort
att sitta vid köksbordet och äta.. hehe!


Jag vet inte vad som händer, men jag fryser konstant.
Hehe, 20 grader varmt och sol ute men jag sitter i varma raggisar!


Jag grät till Nordman när dom uppträdde på Källarn.
Håkelishus är dock ur bild. Jukka är en kass fotograf! Hehe


Jag har fått en ny fetish..

End of story.

sådär lagom fjolligt och tjejigt

ser bloggen knasig ut?
Prova pilla ner F5-knappen och uppdatera sidan.

Ser det fortfarande knas ut? Ja, då har jag förmodligen klantat mig bland alla koder!

heads up.

hey you

Igår mötte jag upp Ellenor, Julia och Anna som pillade i sig mat på stan. Inget direkt spännande. Pratade om bögar. Om pizzeriaägare som har sex med anställda i källare och sådant, ni vet normala saker.. Hem till Julia en sväng för att invänta Daniela. Promenerade en sväng i arktisk kyla. Jag klagade - oerhört.

Skulle möta upp flickorna idag igen för en fika men var tvungen att sitta i telefon. Underbart.
Nu har jag en tid hos syon på Högskolecentrum här i stan i alla fall. Imorgonbitti till och med. Så jag sätter mig i skolbänken igen. Ska läsa upp IG'n och andra nyttiga kurser. Känns otroligt bra. Får se hur det känns när jag börjat. Ehehe.

Har även beställt linser. Jag vill ju inte ha ögonen på mig när det är dansdags. Som många utav er redan vet så är jag otroligt klumpig och det är jag är nykter. Blir en smula ostadigare emot småtimmarna. Haha!
Kan vara skönt med linser vid tillfällen med kameran eller om jag rentav kastar upp mig själv på hästryggen.

Så imorgon ska jag städa, gå på möte, möta upp mr J och sedan kika på älskade Nordman.
Dom två gubbarna kämpar på otroligt bra. Tummen upp. Deras första konsert blir här i Arboga efter uppehållet. Awesome.

Nej, mat nu. Puss!


Insåg att jag inte laddat upp speciellt många bildern ifrån Hunnebostrand.
Kanske kommer flera ikväll.

hey baby, don't you know

Fick inte mycket sömn i fredags natt. Pratade med en full mr J till klockan var runt halv tre, kunde ändå inte somna efter det fören vid tretaget. Vaknade dock upp vid fem och var genomsvettig - mysig chey. Så jag kastade mig ur sängen för att ta en dusch.

Somnade om och upp vid halv tio för att fixa allting inför kvällen. Så vid elva, när jag skulle varit hos Daniella, hade jag inte lämnat lägenheten ännu. Menmen. Kom dit tillslut i alla fall och det blev fix och pill. In till saftaffären, handla present och sedan sticka.

Vigsel, musik, mat och alkohol. Supertrevligt och riktigt bra väder! Mycket lyckat indeed.

Vår skjuts kom för tidigt dock, for redan vid nio.. Hade gärnat stannat längre. Hur som. Så till någon tjej som hade fest, ingen aning. Vi kilade till BS senare i alla fall. Helkasst med folk. Var säkert enbart trettiopersoner där! Hur kul är det på en skala?

Så vi gav upp och folket skulle äta - jag blev snål. Men jag hade nog bra karma den natten för jag och en pojke blev serverade en gratis kebab. Ehehe. Samanlagt beställde sällskapet fyra tallrikar men vi fick fem och självklart så säger vi att det var så.
Fortsätter det såhär så kommer jag att bli allätare. Ni som känner mig vet att jag är hur kräsen som helst när det kommer till ätbara saker. Hur som, nu delade vi på en kebab med ALLT! Förstår ni? Tur nog hade dom lagt den starka röda såsen i två klickar så dom fick pojken äta. Fick till och med i mig lite lök. Jisses.

Sen ringde jag min mor och åkte hem. Ingen aning om vad klockan var, men enligt smsen somnade jag runt tre. Mamma var barnvakt åt brors barn så jag blev väckt av lipsillen vid åtta. Då hade hon vaknat och ville till mamma. Jag fick god lust att göra något förbjudet. Så jag tog mig huvudvärk och delade säng med Kent. Ehehe.

Mr J kommer ner till Arböga på onsdag. Då är det Nordman på Källarn som gäller. Awesome. Fick reda på här idag att syster ska annordna en kräftskiva hos Mårten i helgen dessutom. Spännande. Jag ska bara lära mig äta kräftor först. Peace.

Bilder stulna ifrån Daniella Hagberg. Checka in hennes blogg; www.daniellahagberg.blogg.se


Dom hade bar där pengarna gick till bröllopsresan.
Cider/Öl för en tjuga och en sexa drink för trettio. Supersmart!



Brudparet.
Jenny och Verra


would you marry me?

Snabba bullar här vettni.. 

Daniella frågade mig om jag skulle på bröllop imorgon. Vafan, bröllopet!
Jenny och Verra GIFTER sig imorgon. Jisses.

Så det blir Karmansbo imorgon. Spännande. Jag sitter nu och har en skaplig ångest över vad jag ska ha på mig?!

Ehehe, återkommer med hur det gick på detta event!

Så länge får ni en bild ifrån utsikten hos Jocke i Hunnebostrand.




Inte helt fel med att sitta där och njuta med ett glas vin ska ni veta! ;)


doftar.. alkohol!

Det enda roliga jag har att berätta ifrån västkusten är väl utekvällen ifrån Uddevalla.
Syster och några utav hennes vänner där skulle ut, var något rockabilly-aktigt. Så det kilade vi på. Först var det sexparty hos en utav tjejerna som precis flyttat till en ny lägenhet. Så vi kände på vibrationer, dildos och provade glidmedel. Spännande!

När vi skulle kila ner till stan så hamnde jag och syster någon helt annanstans - otippat. Vi satte oss längs vägen och fuldrack lite mer innan traskade vidare. Tjoade med folk och skrattade åt tåget. Ehm, precis..
Jossan hörde av sig dessutom, så henne mötte vi upp när vi väl var i stan. Hur tippat är det att man träffar henne i Uddevalla samma helg och allt?
In på trädgårn' kom vi allt och jag vet inte riktigt hur det gick, men enligt bilderna så hade jag roligt i alla fall! Nej, så farligt var det inte riktigt.

Jag och Jossan hamnde hos några random varpå en av dom kände Fimpen härifrån stan. Say what? Sen skulle vi gå, gubbarna hade precis köpt nya öl så jag smugglade dom i bh'n? Ehehe.

Så skulle vi käka. Syster och Nisse skulle ha langos men jag skulle ha shebab! Gubbarna här försvann för att hämta mer öl. Så jag tar med mig Jossan för att köpa föda. Kön till shebaben var sisådär tio minuter/en kvart lång men det rör mig inte i ryggen utan jag ställer mig iskallt längst fram. Eller ja, bakom en pojke ställer jag mig. Jag frågar honom om det är okej om jag ställer mig här. Han svarar glatt att det är klart det går galant, så länge jag inte tränger mig före honom. Haha.
två minuter senare står jag och Jossan med en varsin kebab i handen och kön var lika lång som när vi kom. Ehehe. Mordiskt. Skulle någon gjort så emot mig hade jag gjort personen flintskallig..

Sen mötte vi upp gubbarna igen (jag kallar dom gubbar för den yngsta var trettio?!) samt syster och Nisse. Ena gubben, han med glasögon, skulle beställa taxi och det gjorde han medan vi traskade tillbaka till Jossans hotell. Dumpade av henne och väntade lite mer.

Kom två snubbar till varav en av dom somnade med trottoaren som kudde. Vid den tidpunkten hade jag tre manliga som rådissade min dialekt. Fu! Efter riktigt många om och med så kom det en taxi. Han glasögonsnubben tyckte han var duktig som fått fram en persontaxi, bussen går på samma och är mer bekvämt att sitta i.. Hur som, resan gick på hundrafemtio men glasögongubben payade tvåhundra i och med att han sagt; "Kör du får tvåhundra?" direkt när taxin kommit fram. Hehe, braindead?

Han som somnat på trottoaren blev arg för att jag höll i hans cykel så han tog den och försvann strax efter att polisen frågat om det gick bra. Så vi blev.. sex passagerare i taxin. Nisse och Maria låg i bagageutrymmet.

Upp till Nisse för afterpartey men han och M somnade ganska snart. En snubbe försvann utan ett ljud och gubbarna (de ifrån krogen) började bråka. Glasögonen blev skitförbannad och stack, jag skrattade för att sedan somna i soffan och vakna av att någon snarkade i mitt öra på morgonen.

Körde ut pojken och somnade om. End of story i princip. Hehe, galet.


Depåstopp . Tillägg - jag satt mitt i vägen.. ehm.


Liveband, rockabilly.


Systrarna fylleknas .


Syster och Nisse


Ehm.. don't ask!


HAHAHA! Taxifixar'n och snarkar'n..


Avslutar detta inlägg med en random som äter shebab.
Varför jag nu tar kort på detta förblir en gåta ..


what the hell is going on

Idag tänker jag lova er en himla uppdatering!
Måste berätta lite om resan, lägga upp bilder och diverse framtidsplaner. Eller det där lät dramatiskt, jag tänkte mest delge er om kommande veckor, inga livsuppdrag här inte.

Just nu, precis nu, sitter jag och väntar på klockan. Eller inte på klockan, jag väntar på att klockan ska göra sitt jobb och ticka på. Runt kvart över ett ska jag träffa Alex och Frida på stan. Dom ville ha lite bilder till sitt 'ankföretag'. Ni borde checka in det. Man 'köper' en anka och är med i ett ankrace, alla pengar går oavkortat till SOS Barnbyar och man kan själv vinna ett presentkort av något slag. Spännande indeed!

Igår dog vår bil föresten. Inte okej!
Jag och pappa var ute och ströåkte - hamnade i Enköping på något vänster. Men det var inte där vi dog, nej vi skulle svänga förbi Hälla i västerås på vägen hem. In och stanna till vid Max och där i kön bara stendör bilen. Med en suck. Går igång en stund på tomgången och muttrar innan den dör igen. Så i väntan på bärgaren smiter jag in och handlar käk (jobbigt att vi hamnade utanför MAX liksom..).
En snubbe var himla udda. Han kom tillbaka till macken (ligger ju en st1 mack precis där..) efter ca en timma och såg himla nyfiken ut. Var fram, himla oskyldigt, och kikade på vår regplåt innan han kilade och tankade. Visste inte riktigt vilket ben han skulle vila på.. Kläderna dessutom, mjukisbyxor med instoppad skjorta. Hehe.
Sen innan han åkte så stannade han till vid vår bil och frågade om vi hade problem. Nejnej, vi står här i två timmar för att vi tycker det är roligt.. Han talade då om att han minsann haft ett turboras på en -03'a med en knasig handgest. Wierdo.

Efter många om och med så satt vi en hyrvolvo påväg hem. End of story för denna gång. Förhoppningsvis så får vi tillbaka våran på måndag. Grait.

Nej, kila iväg nu ska jag göra. Knasigt inlägg. Puss.

hehe, ojdå!


fyfan vad värdelöst!

Jag ber om ursäkt över lite röriga inlägg och noll förklaringar! 

I och med att jag glömde ta med mig tillräckligt med ppiller till västkusten så har mina hormoner ballat ur totalt. Jag fasar för den dagen jag ska sluta med dessa mirakelpiller.. Jag kommer mörda någon!
Mitt humör är väldigt down för tillfället. Jag är arg, besviken och ledsen. 

Besviken över hela resgrejen. Jag hade verkligen sett fram emot att få åka ner och lapa sol vid havet. Äta gott, dricka vin till solnedgången och bara vara. Istället hamnar jag mitt i ett kaos där jag bara känner mig helt ovälkommen, ivägen och åtsidosatt..

Att fylla år är egentligen ingen big deal. Speciellt inte när det är en 'mellanålder' så som nitton. Men jag kan ärligt säga att jag hade förväntat mig mer utav dagen. Att få vakna på en soffa, slökika på teve tills sällskapet behagat vakna, äta en tråkig frukost, behöva påminna syster om vad det är för dag och spendera en dag inomhus framför teven är faktiskt inte vad jag ville. Speciellt inte när två personer sitter i samma soffa och är 'pnuttinuttiga' emot varandra. Äta en jävla thaibuffé på stan för att sedan åka 'hem' till Hunne (vaknade i Uddevalla!) och känna sig totalt ivägen låter inte speciellt lockande va?! Det var min nittonårsdag det.
Just, glömde alla jävla random som skriver grattis på FB dessutom. Folk jag generellt aldrig talar med är söta och gulliga och skriver "Grattis! :)". Hate it! 

Så åkte jag hem. (Tack underbara fam. Winter för att jag fick åka med er hem!) Tio dagar innan beräknad hemkomst anlände jag till Arboga. Jag måste nästan få medge att jag anser att resan var en ren besvikelse! Den hade absolut sina guldkorn med dom var få.. Bada i havet blev det heller ingenting av. 

Jag är riktigt barnslig och töntig nu men jag är en smula besviken på att jag inte ens har fått en tårta. Inte ens en tårtjävel har jag fått! Inget paket, ingen tårta, ingen blomma, ingenting! 

Dessutom har jag slagit i tåjäveln. Den jag redan hade ont i. Nageln gick sönder så var tvingen att klippa. Känns skönt redan, svullet och fint. 

Det jag är arg över är att jag är besviken över allt detta. FYFAN VAD LÖJLIG JAG ÄR! peace.

Nattsudd åt det negativa

jag fick lära mig av en pojke att har man inga förhoppningar så blir man inte besviken. Jag skulle ha lyssnat på honom.
slutet på den här resan är kass på många sätt, dags att bege mig hem tio dar tidigare.
tack för en värdelös födelsedag..