woopwoop

For ut till stallet när rastlösheten tog överhand. Hästarna stod och hatade mig ett bra tag med kisande ögon. Sägs att hästar är utedjur och trivs att vara ute.. Ehm. Stämmer ju ingenstans!
Shalinka var himla pepp tills hon kom fram till ytterdörren där hon tvärvände och krockade med Calle - trots att Donna stod och åt DERAS hö. Fick ut henne ut ur dörren i alla fall. Men så stod hon ett bra tag i grindhålet - det var ju lerigt där! Våra hästar är inte normala på många fläckar..

Sedan åkte jag hem för att sova någon timma. Pappa tyckte dock inte om det och han kom instormandes vid tolv och shasade upp mig. Jag tog min brumbrum och for ut till stallet igen. Städning stod på schemat. Jag har ju inte varit där och städat på ett heeeelt år! Haha.
Fick svära långa ramsor över skruvar så jag fick ur mig min ilska. Men upp kom en sadelhängare i alla fall. Så nu har M plats för sin sadel.
Slänge undan massa gamla träns dessutom, fyfan va skräp vi har samlat på oss! Haha.

Hann inte så mycket längre än sadelkammaren för då ringde bror min och ville ha Donken. Så jag fixade kväll i stallet innan jag hämtade upp honom. Märks att vi är från samma släkt.

E: "Vafan, kolla vi blir kissade på!" (Stod under ett tak och plötsligt kom det massor av vatten)
M: "Haha, ja.."
(Jag sitter med mitt fönster nere och får smarta idén att slå på torkarna. Slutade med att allt vatten kom in i bilen istället)
E: "Ja, det där var ju smart.. He-He-He"
M: "Men alltså.. vart kom allt ifrån?"
E: "Ifrån taket över oss"
M: "Aha.. jag trodde det kom ifrån himlen!"

Självklart vet även Mårten att regn kommer från himlen, men att slänga ur sig klockrena kommentaren är han himla bra på!

M : "HAHAHAH"
E: "Vad är det?"
M: "Tänk om man skulle sno en snömaskin och ställa framför någons hus..
sedan plingar man på dörren och bara sprutar som faaaaan!"
E: "Haha, ehm.. ja.."
M: "Fatta kul, bara öppnar dörren och får asmycket snö på sig!"

Nej, nu har jag inte tid med detta. Mycket mer sades under den korta bilfärden och han är bra rolig min söta bror. Men nu är det dags för partey! Fram med alkoholen och kortleken. Puss

taggoutfit á la saxin.
Peace&Love -11

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback