kvällsresumé

Otroligt lyckad kväll igår. Det var awesome ska jag säga er!

Kunde dock ha gått åt skogen redan innan det börjat. Jag cyklade till stationen, en kvart för tidigt rullar ett tåg in på perrongen och jag skyndar mig massor, kliver på och inser att hela tåget ekar tomt. Kliver av och kliar mig i huvudet. Det var ett helt random tåg som sedan rullade vidare? Skulle vara klockrent om jag satt mig på det och hamnat någon helt annanstans liksom.

Mötte Sabina på det rätta tåget, vidare hem till Lisa där det blev lite fix och föris. Vid tio tog vi bussen in till stan igen och tog oss till Frimis. Jaeklar vad luddigt det blev efter det. Det blev dans med folk ifrån jordens alla hörn. Alltså, riiiktigt mörka är king på att dansa ska ni bara veta! Nej jag drar inte alla över en kam.. typ.
Stod hur länge som helst och pratade med helt randoms på toaletten? Mer dans, mer dricka och ytterligare mer dans.

Vid ett, halv två så satt jag i en taxi påväg till sängen. Han som körde visade sig vara en köpingsbo. Tummen upp för honom. Billigt pris fick jag också. Rätt okej att vara tjej ibland!

Somnade nog runt fem, snarkade ett par timmar och vid ett så kilade vi till stationen. Pappa var in och jobbade en sväng så fick åka med honom hem. Kanoners!

Så nu sitter jag här med ett huvud som vägrar sluta dunka och fryser som en glasspinne! Tror jag dragit på mig en förkylning också. Ont i halsen och sådär. Men kan ju bero på annat också. Faktiskt.
Nej, sängen och en film kallar. Ikväll ska jag bo i soffan med en vaniljcola!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback