rumpnissar är vi allihopa .

Livet går på sparlåga just nu.
Igår kväll så orkade jag inte anstränga mig för att se texten på min lilla tv. Resultatet blev att teven hamnade på en stol en meter ifrån sängen. Skapligt nice. Låg och grät till det otroligt fina filmen World Trade Center. Att man alltid ska vara så blödig? Fast mister Halmearo tyckte minsann också att den var sorglig. Har textbevis på detta. Todä!
Strax innan filmen var slut så tyckte Humle att han inte ville sova ensam så han kom smygandes upp i min säng. Ni som varit här hemma hos mamma vet att jag har en stoor säng här, tror den är på 140. Trots denna storlek, tror ni att jag fick plats att andas när odjuret hävt sig ner? Snacka om att ta upp plats! Jag låg längsmed väggen och vantrivdes medan tjockhunden bredde ut sig över hela sängen. Bekväm hund? Ja. Bortskämd hund? Ja! Han är ju så söt att jag inte har mage att putta ner honom.
Men när jag skulle till att sova så puttade jag bort honom emot kanten, så jag fick ett par centimetrar till. Jag är dock av den typen att det skönaste som finns är att sova ensam och verkligen ligga med benen över hela sängen, så jag motade ner kräket tillslut och han lomade ledsen iväg.
Ricki var prefekt att ha i sängen, han var antingen en smal korv längsmed sängen, eller en köttbulle nere vid fötterna. Han var bra mysig!

Mamma väckte mig vid elva, frågade om jag skulle med till Överskott. Vem är frivilligt upp på benen innan elva för att gå hela vägen till öb? Visserligen är det knappa en km dit, men får jag chansen att sova så tar jag väl ändå den?
Jag var med andra ord inte uppe ur sängen innan två då det serverades köttfärslimpa. Hade innan det bråkat med Kent när han fettade in sina vapen. Tumme upp för det. Han tyckte att jag skulle lära mig det innan jag hoppar in i lumpen? Yeah right. :)

Hem till pappa ikväll, stallhelg. Ut och leka i snön med Calle.
Nej, onödigt och tråkigt inlägg. Synd för er att ni inte har roligare saker för er än att läsa. Puss

En av Humles söta sovstilar .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback