sj vs livet

Varför ska SJ alltid få vinna? Visserligen kanske det inte är just SJ's fel denna gång men ändå.
Fick höra att människa fått sätta livet till idag i Köping. Halkat på perrongen antagligen, om det nu inte är ett rent självmord. Båda är absolut tråkigt! Kan tänka mig att det inte var så kul för passagerarna på det tåget heller när de fick gå av och säkerligen se hela skådespelet. Mig veterligen är inte kroppen speciellt hel efter en krock med ett tåg, även i låg hastighet? Jag vill nog inte prova i alla fall!

Dagpass idag. Fullt hotell, en drös med utcheck. Har inte hänt något speciellt idag heller. Inte mer än att jag fick en redig utskällning utav en tant som var på en konferens. Fanns inget papper på en av toaletterna som hon råkat sitta på och det var ju himla otur. Hon tyckte minsann att det var mitt fel att hon fått torka sig med en utav de små handdukarna vi erbjuder att torka händerna med.
Det är i dom tillfällena man får tänka fyra gånger innan man säger någonting. Kärring! Haha.

Orkade inte stressa, tog fyra tåget och denna gång hann jag verkligen med det också. Fast bra gick det ju inte i alla fall. Ett godståg hade åkt med ett trasigt hjul och eventuellt haft sönder rälsen. Så vi fick invänta banverket för att dessa skulle kunna gå igenom och ge klartecken. En bit ifrån Kolbäck körde vi i trettio kilometer i timmen, förbi Kolbäck osv fram till Köping. All snö på spår ett var undanröjt. Den var nog inte vit.
Väl en bit efter Valskog ökades farten och det tackade vi för! En timma efter att vi lämnat Västerås var vi i Arboga. KUL!

Nu blir det en lååång dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen tidigt!
Blir tidiga bussen till skolan imorgon. Usch! Sedan på lördag så firar vi Ellenor som idag blir stadiga nitton. Ska även fira Mathilda som fyllde arton hela vintrar i November. Blev aldrig av då så vi kör nu. Kalasbra.
Eventuellt så drar vi vidare ut på kvällen. Men det har vi inte sett ännu. Ska bli skapligt kul i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback