sj vs saxin

Toksomnade igår direkt efter blogginlägget. Så jäkla sweet så det finns knappt ord. Klockan ringde tio i fem, upp och stöka runt lite innan jag satte mig på cykeln. Hade nästan tänkt att pappa skulle köra mig, men han är nog den segaste mannen jag känner! Tjugo i sex var han uppe och då skulle han börja göra iordning allt. Nej, mitt stressade hjärta tyckte bäst om cykeln i det läget. Så iväg halkade jag.

Lagom förvirrande att vara vid utcheck imorse. Jag knappade helt fel, hamnade på fel bilder och gjorde massa tokigheter. Men tillslut lyckades jag och hittade tillbaka till gamla gängor. Inte direkt mycket att göra trots fullbokat hotell.
Bokningssystemet blev uppdaterat idag, så nu är det nya knasigheter att upptäcka. Kan bli spännande.

Missade tre tåget, går två minuter efter att jag slutar. Så jag satt kvar över en kaffe och tjötade. Kilade iväg till stationen och väntar på tåget. Seg som jag är så får jag ut en biljett i sista stund och när jag ska gå ner för trapporna, tror ni inte att tåget rullar ut ifrån stationen? Så ovärt att jag skulle lätt kunnat strypa någon!
Jag kilade tillbaka till hotellet och kucklade lite innan jag gjorde försök nummer två. Fullmosat, en svettig gubbe satt och mös på min arm. Inte okej!

Passade på att kila förbi trafikskolan också. Så nu har jag två dubbelpass inbokade tisdag och onsdag. Ska bli skönt att få komma igång. Bara hålla tummarna för att jag inte halkar av vägen. Skulle dock inte förvåna mig det minsta!

Blir dagspraktik imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback