älskade mac, hur överlevde jag innan?

Ja jisses.. Nu har det hänt lite grejer.
Igår skulle jag och pappa ta en fika på kanalcafét. När vi kom dit var det proppfullt och vi styrde emot kungsör istället där det blev en fika på Kungsudden. Mysigt med svindyrt!
Rastlösa som vi var så tog vi en tur till Västerås för att kika lite - är ju PowerMeet i helgen men redan nu rullar det in bilar. Pappa kom med förslaget att vi kunde kila in på Mediamarkt för en litet titt bara. Endast titta, vi behöver ju ingenting. He-He-He! Slutade med att vi for till alla elektronikaffärer i hela västerås på jakt efter en MacBook Air.
Så i skrivande stund sitter jag på min, oj menade såklart våran, pärla. Underbar!

Idag så var det sagt att vi skulle rensa garderoben. Efter många om och men så satte jag igång och pappa anslöt sig ganska snart. När vi fått ut det mesta skräpet och hela lägenheten var besudlad utav skit så kläcker han ur sig att han minsann inte tänker hämta släpkärran och köra skiten idag! Nej, det kunde vi göra imorgon.
Men tror han att jag tänker gå en hel dag plus kväll i denna lägenhet med skit och prylar högt och lågt så tror han fel och det berättade jag får honom också. Kanske i en lite omogen ton innan jag gick.
Jag hinner inte sitta länge ute på balkongen med min skönhet innan han kommer lomandes ut och ber mig kolla upp tiderna till miljöstationen. He-he-he!
Man måste veta hur man ska ta sina nära och kära på bästa sätt.. Puss!

Nu ska jag stänga ner datorn och invänta far med släpkärra. Ja jisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback