and he's back!

HAHAHAHA! Ja jisses!
Hörde nyss hur en nyckel sattes in i låset (ganska lång tid efter att det ryckts i dörrhandtaget) och förstod då att det var pappa. Ganska snart rumlar det till ganska bra nere i hallen och mannen pratar friskt med sig själv. Jag ligger kvar under täcket när pappa stoppar in huvudet genom min dörr och ser otroligt glad ut.

Alltså jag kan inte beskriva hans uttryck - obetalbart!

Så står han och vinglar innanför min dörr och tjötar om hur han och Lasse hävt i sig sin whiskey. Mellan meningarna så klämmer han in en sångrad, ett skratt och ett ojande innan han fortsätter på det han pratade om, fast han börjar om. Mellan allt detta så berättare han för mig att han är full.

Så ut i köket och kasta ifrån sig sakerna på köksbänken (jag måste poängtera att han är p e d a n t när det kommer till nycklar och plånbok - att dom ligger på rätt ställe är a och o!) och sjunger en trudellutt. In på toa och stånka runt innan han åter står i mitt rum och talar om han minsann är fuller.

När jag väl tjajat honom i säng så börjar han skratta. Han skrattar hysteriskt och jag frågar vad han skrattar åt. Som svar får jag "Du är bra rolig du fialotta" sedan återgår han till skrattet. Jag skrattar med ett tag innan det blir tyst.

Nu ligger han och snarkar som en stock där inne och allt detta gick på.. tjugo minuter. Glömde nämna att han gick runt och sa "hej" dessutom. Så det sista jag hörde ifrån honom var ett "HEJ!" innan det blev knäpptyst.

Nu är ordningen återställd och nu kan jag sova. Ett lugn har infunnit sig och jag känner att det är normalt här hemma igen. Knas! Den här familjen är tametusan inte frisk. Jag vet någon som kommer ligga utslagen på soffan hela dagen idag. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback