bitterfitta!

Ah just, missade att berätta om råpuckona på stationen imorse också.
Ni som varit i västerås vet ju hur stationen ser ut. Hur som, sitter där uppe och är allmänt bort i huvudet av trötthet. Precis framför mig sätter sig då en skrikrödhårig kvinna ~55 och börjar rota runt med en jäkla tandtråd samtidigt som hon bokstavligt talat har näsan nere i en Metrotidning och skrattar.
Hon sitter minst tio minuter och drar tråden i munnen, tar ut den, kollar på tråden och stoppar tillbaka den i munnen. När hon är klar med den proceduren tar hon fram ett suuuuperstarkt röss/rosa läppglans som hon myyycket noggrant smetar ut på sina rynkiga läppar. What's up with that liksom?

Sedan på tåget hamnar jag i närheten av en man ~50 som hamrar på sina stackars laptop som om den fick smisk. Jag vill inte veta hur hans mellanslagstangent mår.. Hur som, hade jag inte sett mannen i ögonvrån från början så skulle jag med lätthet tro att han satt och motionerade prinskorven så som han satt och grymtade, stönade och suckade.
Han blev nästan arg på söte konduktören som påstod att tåget var enligt tidtabellen. Mannen i fråga tyckte bestämt att vi stått för länge inne på perronen i Västerås! Han återgick sedan till att sucka, slå på tangenter och prata för sig själv.
Ringde ett par samtal som nästan alla började "Jag vet inte om du vet vem jag är.."

Alltså jag tycker att folk ska sitta rakt upp och ner, tysta och fundera på livet istället för att göra morgonbestyr eller prata i telefon! Jag däremot får göra precis som jag vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback