FU!

Det här är en förbannad klag-dag! Det bestämmer jag nu!
Mitt humör är inte att leka med, det är helt sinnes. Ibland undrar jag om det vore bäst att bara lägga in sig själv på psyk. Nej, riktigt så illa är det inte. Men vafan..

Jag har skolkat för mycket - skyldig! För det får jag stå mitt kast nu. Men det går till överdrift. Ett helt jävla skolår för någon månad i September samt att jag 'råkade' skriva vad jag tyckte om skola/praktikplats. Ja. Jag har levt utan att få in en ynka krona ifrån augusti allt som allt. Så kom inte och säg att jag är en jävla bortskämd snorunge. Det är så långt ifrån sanningen man kan komma.

Tiden och orken till att ta sig ut till hästarna finns inte längre. Dags att släppa taget? Oavsett vad så gör det förjävla ont! Det har ändå varit hela mitt liv från barnsben. Men det är nog som pappa säger, jag har nog tappat gnistan. Jag känner inte ens för att sitta på hästryggen längre. Eller jo, det är klart jag vill det - men pushen till att göra det är obefintlig.

Jag har sån jävla ångest över den föbannade telefonräkningen! Betalade fanskapet för veckor sedan men IDAG fick jag besked om att den är avvisad. Sucks. Speciellt när det saknas nittio jävla kronor.

Mensvärk ifrån helvetet har jag dessutom så ja - detta är ett enda stort pmsinlägg.
Jag vill döda mitt liv, inte mig själv, jag vill få börja om. Skulle bara tacka och ta emot om vi spolade tillbaka ungefär fyra år..
Många svordommar, det är faktikskt lite ovanligt, jag tycker inte att det är fint att använda svordommar i text men nu bryr jag mig faktiskt inte. Det här är en jävla fucking skitdag!

Kommentarer
Tarja säger:

Ibland så suger det bara!

Säg till om du känner för att bara komma över o prata! För gör det! Vi har inte setts på jättelänge!

2011-03-30 | 13:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback