saxin vs tvättberg

Jomen det gick sådär att vara vaken hela natten. Min kropp sätter sig i protest emot mig skulle jag tro. Istället för en sjujäkla pms så åker jag på andra diffar i systemet. Inte okej. Kropp, varför gör du detta emot mig?
Klockan två inatt gav jag upp film, teve och annat för att totaldäcka. Jag somnade trots att filmen ifrån datorn, fem cm ifrån mig, skrek i mitt öra. Skillat!
Vaknade dock upp redan vid åtta och energin var i topp. Som en jäkla duracellkanin for jag runt innan jag tvingade mig att krypa ner under täcket och kika på någon kass tecknad barnserie. Upp någon timma senare när pappa äntligen vakna till liv - fortfarande samma dryga energi.
Jag drog fram dammsugaren, städade undan massa kartonger och annat skäp, torkade golven, skurade toaletten och tvättade . Allt innan klockan ens hade slagit elva! Hur sick är det liksom?!

Har tvätt att hänga, ny maskin att ladda och samma vända igen. Det negativa är att mitt tvättberg aldrig försvinner. Jag hinner avverka ny tvätt innan jag kommit igenom allt. Varför? Tumme ner!

Snart blir det lite körning. Vi tänkte passa på att tvätta bilen - som säkert sjuttonhundra andra också tänker. Kvällen blir nog lugn, pappa kommer nog bli lite rund om fötterna då Kent tydligen skulle kika förbi. Jisses, jag stänger in mig på rummet.
Imorgon tänker jag nog försöka mig på försök nr2 om att besegra mitt tvättberg. Kvällen spenderas i Örebro där det står bio på schemat. Jag är så biosugen att det är sjukt. Får dessutom se Sanctum . Kan nog inte bli mer awesome. Två flugor i en smäll liksom!

Nej, tvätt var det!
Ska föresten kasta in en bild på mitt berg.. sen!

Kommentarer
jakob säger:

Ingen dejt ikväll alltså:/

2011-03-12 | 14:37:13
Bloggadress: http://royalstendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback