supersweet

Har verkligen bara legat och sovit bort precis hela dagen. Teven har inte ens varit påslagen!
Vaknade någongång runt ett, slog på en film, fick i mig lite brunch, fortsatte kika på film för att sedan sova en smula till. Känns superskumt att sova så mycket på en dag och verkligen ha en anledning för det också.

Vid sex for jag dock ut till stallet. Skillad chey må jag säga. Blåste sjutusen m/s i motvind och jag tog mig igenom alla halvt igenfrusna vattenpölar. Däcken slirar lite vart dom vill och skorna blir blöta. Måste dock upprätthålla er om ställningen; Emilia vs. Dragningskraften 2-38 . Jag är påväg minsann!

Satt upp på C också. Superhärligt i typ tre meter innan han fick slint i hjärnan. Vsserligen blåser det halvt storm där ute men så kinkig kan man väl ändå inte vara. Kan bero på att han stått ett bra tag också. Vill man få sig ett luftburet äventyr så kan man höra av sig till mig eller tantT - ridturen är gratis!
Men jag satt kvar, märks att balansen är på sin plats i alla fall.
Fast kusen kan inte ha alla hästar hemma, hela hans mage var full i avföring, sidan och halva huvudet. Mysig häst att rulla runt i toaletten. Det är nu man skulle haft varmvatten och ett varmstall så att man skulle kunna dränka honom en smula. Bara ge honom lite andnöd.. Sådär. Kanske.

Nej.. Nu har jag en snabbdusch närmast på schemat. Sedan jag jag fixa mig, byta om och trampa iväg till stationen. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback