jag och flugan göran!

Haha, antingen är jag otroligt lättroad, sinnessjuk eller har torr humor. Men jag har den senaste kvarten suttit och lekt med en fluga! Jodå, en levande fluga minsann!
Såhär är det, han (eller hon..) sitter på skärmen och har gjort ett tag (gör nu med) och jag satte muspekaren under flugan - hände ingenting. Men sen så satte jag pekaren precis framför flugan och se på tusan, då hoppar han fram och sätter sig på pilen. Provade att göra likadant och han hoppade efter.
Så har vi hållt på ett tag vilket jag finner ytterst roligt.. Sådär ja, nu ska jag åka med männen i vita rockar. haha!

Nejdå. Idag? Varmt idag. Tumme halvt upp.
Skönt med varmt väder, men inte när man blir tvingad att sitta i en liiiten bil utan AC..
Jag och Jossan åkte på en liten tripp med vår turismlärare. Åt god lunch på Atos först, sedan bort emot några kolakojor. Mitt i skogen låg dom. Mysigt var det faktiskt. Men ingen elektricitet. Ingen teve alltså. Haha!
Åkte sedan vidare till och kollade på ett bruk. Världsarv. Engelsbergs bruk. Lite smådrygt. Menmen.
Vidare för glass och sedan hem.

Upphämtad utav Kent. Jag och mamma kilade ner till Överskott.. Inhandlade pappgrejer till studenten. Hon dog en smula när jag sagt att jag bjudit in 29 per ink oss själva. Så gåre när släkten förökar sig likt kaniner..!
Köra lite bil, hem äta jordgubbar och plocka fästingar på odjuret.

Linn köpte även ett tält idag. Till P&L. En månad kvar. Skaaaapligt nice!
Tio dar till frihet dessutom. Ännu mer nice.

Nej, nu ska Göran och jag sova. Puss!

cool it down, hey baby!

Solen skiner, halsen mår bra (pepparpeppar!) och jag har gjort klart allt utom en bokgrej i skolan. Känns så skönt just nu!
Dock var morgonen på denna dag inte så skön. Jag och Ella skulle göra lite prov. Jag hade inte pluggat så jag får ju faktiskt skylla mig själv. På kristendommen så fyllde jag i ett par frågor i alla fall. (Känns ju lite pinsamt när jag ändå ska kunna det där efter all bibelläsning. Skäms Saxin!) När det kom till arbetsprovet så var jag illa nog tvungen att lämna in ett blankt papper.
Men pratade lite med grymma Weit och eftersom jag haft godkänt (och vg på islam - dags att konvertera?) så var jag värd ett godkänt i både religion och samhäll. Kändes så otroligt skönt!

Kilat runt i pyjamas har vi dessutom gjort hela dagen. Sjungit en beställning i McDrive, haft morgongympa (oj, hade jag prov då?), burit Hoffa genom biblioteket medan vi sjöng och så matade vi en person i matsalen. Var nog det mesta vi gjorde idag. Nya tag på onsdag!

Så nu ska jag försöka börja med bokrecensionen, ta en promenad med Linn och sedan kanske dra en solning också. Annars blir det lite BUS ikväll. Haha!

För övrigt så åker min andra hälft (nej, det är inte du jakob..) till mobildoktorn imorgon. Ny skärm och sådär. Det lättar mitt hjärta och pappas plånbok. Katshing! Puss!

trasig telefon - trasig själ

 

Jag vet inte hur jag ska överleva detta alltså.
Visserligen fungerar telefonen, men hur snyggt är det?
Så jag byter nu till den värdelösa x10'an.

Älskade iPhone!


karusell, öltält och sprucken telefon

Idag måste jag säga att jag har ont. Jag har ont i hela kroppen! Totalt sinnes! Haha.
Så igår kväll.. Fick skjuts av pappa ner på stan, mötte upp Ellenor, Anna och Julia. Vi handlade lite för att sedan kila hem till Julia herself. Åt, spelade sanning och konsekvens (fast utan konsekvens..) samt drack god dricka. Runt halv tio, tio så skjutsade Julias mamma in oss till Köping. Någon random hemmafest. En tjej och typ.. sju killar varav alla var supermegavolvonördar. Så lite tumme ner.
Men vi kilade ganska snart ner till staden. Jag och Ellenor försvann till tivolit och åkte en helt sjuk karusell. Jag trodde jag skulle dö. Nej, så farligt var det nog inte. Men kul var det.
Sedan kilade vi in på öltältet. Rätt dåligt drag till en början. Folk är sådär dryga tycker jag nog. Trots ett otroligt stort dansgolv så skulle alla klättra på varandra, what's the deal liksom? Men jag måste nog erkänna att det var kul trots allt. Även om det blev en del pojkvänsbråk .. haha!

Var en snubbe som välte ut min cider precis när jag köpte den, jag tyckte han kunde köpa en ny men då skrattade han och gick därifrån. Hoppas han låg med en ful tjej och drog på sig en sjukdom! Haha, nej kanske inte.. Men sen så berättade jag mitt missöde för Alex och då fick jag hans nyöppnade. Awwwesome!

Sen kan jag ju passa på att berätta att jag riskerar att få glas i fingrarna när jag pillar med mobilen. En ful människa knuffade till mig inne i tältet, mobilen åker ner i marken och det blir ett jäkla spindelnät över hela skärmen. Lyckat. Tack för den liksom! Så nu hoppas jag att alla håller tummarna för att vi har en försökring som täcker detta elände! Pappa är inte glad på mig. Usch.


"HRa sha la la la la laaa"

Alltså.. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Haha! Så galet!
Blev ju övertalad att åka med på en utav klassens flottar i Åracet igår. Så jag kilade över till mamma (som alltid överengeagerar sig) som genast satte igång och fipplade ihop en indianutstyrsel. Blev ett jäkla tygstycke med miljarder fransar. Hur som..

Imorse var jag först upp, han nog inte hänt på åratal! Så jag fixade klart resten av fransarna, lagade iordning en frukost åt päronen och var en allmänt söt och duktig dotter. Jag kan jag med.. ibland!
Sen så blev jag upphämtad och vi for till Köping och hem till Tess. Där fixade vi det sista på flotten - kanske ska tillägga att jag inte byggt någonting. Så ni inte kommer och berömmer mig (eller är det beröm vi ska ha? haha!). Masken och hans päron hämtade sedan upp flotten med kärra och körde ner den.
Vi fick gå genom hela stan och såg ut som fjädrade idioter. Indianer var alltså temat.

När vi väl hittat vår flotte så skulle vi sjö(å)sätta denne samt hoppa på.. Gick ju bra. Vi kan ju låtsas i alla fall. Välte någon gång, hamnade på sniskan och jag vet inte vad. Sen så var vi fyra av fem på flotten, när Tessan som var den fjärde hoppade på, så blev det ojämn vikt och vi välte. Saken var bara den att den välte åt det hållet som jag och T hade huvudena åt - vi badade alltså helt. Fyfaaaaan vad kallt det var!

Tillslut så bestämde vi oss för att ha flotten upp och ner
, alltså satt vi på tunnorna. Var skapligt ostabilt och vi låg sist en bra bit! Masken var bra awesome, han slänger av sig brillsen och kastar sig hejdlöst ner i ån för att knuffa fram oss. Slutade med att vi faktiskt inte kom sist. Så klockrent!

Saxin, hade hon med sig torra kläder sedan då?
Sjäääälvklart inte. Haha! Så mamma hade kilat in på Lindex och köpt tröja och leggings på rea. Haha!
Vid det laget så var vi, eller jag som badat i alla fall, helt genomfrusen och jag hade ingen känsel i benen! Frös så man skakade. Men jäklar vad kul det var. Jisses!

Nu har jag duschat skållhett ett bra tag och värmt upp kroppen igen. Tagit hand om mitt krigsskadade ben och fått lite i magen. Nu ska jag hitta orken till att fixa mig. Först grillning hos Julia sedan vidare till Köping för lite yra. Vi ska kryyyypa!

Nej, här bjuder jag på några bilder till denna evighetslånga text. Puss!


Var krav på flytväst - Humle kontrollerade kvalitén..


Vår otroligt stabila flotte ..


Namnet och vattenballonger (y


Tessan och Lina


Ellen tha worrior


Nyss hemkommen. Fjädrar åkt ur, håret halvblött och jag har mammas
otroligt snygga fleecejacka på mig. Dock satt ju sminket som berg..


Krigsskada. Ni ser nog inte hur svullet det är.. Men ont gör det, varmt,
bultar och nyper jag där så känner jag knappt något. Haha!

in the time of plenty

Satt och grovrensade bland bilderna jag tog förra veckan (tror det var förra veckan?). Var i alla fall när Fredrika blev bjuden upp till ridskolan med andra äldre "gamla" elever.
Hur som, fann denna på Foks som jag verkligen fastnade för. Jag vet inte varför med det är både ryttarens uttryck tillsammans med hästen. Båda ser så .. nöjda ut.


you've got the best of me

Wallmans igår. Var verkligen trevligt! Vi fick dock inte sitta vid stora scenen utan blev placerade inne i "The Livingroom" fast det var mer än okej det också. Sång, musik och schnygga pojkar - behöver jag säga något mer? Tur i oturen hamnade jag längst framme vid scenen.. Haha!
Dom som uppträder är också dom som serverar, det är nog det som var konceptet va? Tror det.. Hur som, maten.. Jisses! Eller ja, kanske inte förrätten. Jag är inte ett sådant stort fan utav gravad lax.
Men köttet sedan. Och med det potatisgrattängen.. Matorgasm!

Innan Wallmans så kilade vi runt på stan. Pappa var söt och förde över lite pengar ifrån min kommande skatteöverföring. Tror inte jag har kvar så många kronor där längre. Haha.
Så jag kunde inhandla ett par nya byxor samt ett par supersöta kilklackar ifrån HM. Awesome. Även lösnaglar till studenten. Tumme upp.

Jag som fortfarande är sjuk hade nog förbrukat varenda liten energiplupp för jag tvärslocknade på bussen hem. Då var klockan bara elva! Vaknade inte alls mer än en gång och då passade jag på att lägga benen på Masken för att sedan somna om. Myyys!
Så direkt hem, ner i sängen och somna igen.

Försov mig imorse dessutom. Fast det gjorde nog inte speciellt mycket ändå, skulle nästan vara tvungen att stanna hemma ändå då halsen inte är glad på mig idag. Jag förstår inte vad det är med halsen alltså.. När ska den ge upp? Usch!


Glad Ella på g till hufudstaden .


Förrätt.
Fläder och citrongravad lax med rökt vatten.


Var en man som fyllde år, han fick ett halsband med en ballong.
Vi drev med vårat andra bord, skulle få dom att sjunga studentsången.
Dom fick också en ballong. Den skulle man ha på sig så folk skulle bjuda
en på drinkar. haha! Fråga mig inte vad Masken gör dock ..


Här är mannen som fyllde år. Han slet och drog i tjejen som jobbade där.
Nästan så man trodde hon skulle flyga av scenen vissa gånger..


Vin, jordgubbsdrink och efterrätt. Tumme upp!

jag är dödssjuk - lovar!

Snart, riiiiktigt snart tänker jag ta kniven i kökslådan, försiktigt pilla ner den i halsen och kallhjärtat hugga sönder mina halsmandlar. :) It will be blooood! Ungefär så känner jag för min hals just för tillfället. Lika bra att ta bort hela halsen när man ändå är pågång. Jag har hellre ett huvud rakt på axlarna än går runt med det här..

så, varför denna ilska? Jomen visst sörrni, imorse när jag vaknade så var det ännu en morgon där tungan krumpnat och hela munnen var snustorr. Detta innebär att jag andats med munnen under natten vilket jag inte annars gör (förutom när jag snarkar ska tilläggas) och då är det något galet.
Vad passar inte bättre in på dagen än superstora halsmandlar? Fast jag fick inte lika hård bestraffning denna gång då det faktiskt inte gör ont. Men jag måste meddela att det är en smula obehagligt att det man dricker är halvägs upp till näsan..

Så jag är en smula upprörd just nu. Trots allt så är det miljonte gången jag har svullen/haft ont i halsen på snart en skoltermin. Började ju direkt när jag kom hem ifrån Kreta (även där CSNproblemet började just av denna förbannade sjukdom!) och har fortsatt därefter. Måste ha varit någon radioaktiv spindel som lagt ägg i min hals och jag är bebisarna surrogatmamma! Helt hundra på detta. Kanske värt ett sms till 118118 - eller vad säger du Tarja?

Nej, Wallmans med klassen ikväll - oavsett om jag så måste bända upp halsen. Puss.

i'll be the light to guide you

Två prov avklarade idag. Superb!
Första var Islamprovet. Kändes absolut okej, så tummen upp för det.
Sedan blev det en otroligt dryg håltimma. Från nio till tjugo i tolv - skapligt ovärt!
Så jag följde med Ella hem en sväng. Redigerade snoppar. Haha. Knas.
Nej, okej. Inte direkt. Ella redigerade 'bebisbilder' och dessa var nuuude.
För att lägga ut bilderna så måste paket cencureras så jag hjälpte henne med att
köra barnet könlöst. Haha, lät otroligt elakt.

Vid tolvtaget var det dags för alkoholprov. Tre timmar.
Fick svar för inte så länge sedan om resultatet vilket var VG. Trodde jag verkligen inte!
Så känns rätt gött faktiskt. Totally awesome!

Nu blir det lite cancerlåda, dusch och mera plugg.
Arbets och kristendomsprov imorgon. Tumme ner.

älskade utvecklingssamtal

Nu är det egentligen onsdag, men jag tänker berätta lite onödiga saker om gårdagen - alltså tisdagen.

Började med att jag somnade runt.. fem? Då hade far min redan stigit upp. Kändes lite ovärt sådär. Jag själv kom då inte upp ur sängen fören runt halv tolv. Ingen fara skedd ändå i och med att jag inte börjar fören ett.
Fast denna tisdag tog jag ettbussen in, kilade upp till Culinaren och fixade klasskassan.

Så idag har jag burit 28177 riksdaler i min hand - mitt på stan! Jag är bra cool alltså.

Sedan så begav jag mig till turistbyrån för den sista stunden av turismen. Helt okej trots att huvudet snurrade och att det enda stället som lockade var sängen!

Kan passa på att nämna det som kopplas till rubriken. Fick skäll (nehej, fick saxin skäll?) idag. Jag var tydligen otroligt respektlös och jag vet inte vad (för att jag inte dök upp på mitt utvecklingssamtal). Visserligen kan det tolkas som respektlöshet - men vet du vad som hände den dagen? Nej! Tog du dig tid att ta reda på vad som hände den dagen? Nej!
Men ändå har du rätten att kalla MIG respektlös inför flera i klassen. Hur moget är det på en skala undrar jag?! Hade du, liksom en vuxen borde agera, så skulle du ha tagit det i enrum - oavsett hur trött/arg/förbannad whatever du är på mig.
Jag ställer mig ofta frågan - varför är vissa människor lärare?

Nu kommer jag nog hamna i elektriska stolen för slutet på detta inlägg. Men som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg - jag är så jävla trött på det här!

Nu tar jag religionsboken och kryper ner i sängen. Islamprov imorgon.


min bästa vän bakterien och jag

Sådär ja, vi kör en omgång till. Måste ha varit för att jag satt och pratade med mr S igår (om jag inte minns fel så var det igår..). Berättade att jag blivit supersjuk efter besöket i Örebro trots att jag knaprade penicillin vid det tidpunkten. Hur som, bakterier var samtalsämnet hur som helst.
Vem tror ni somnar (kände det redan på kvällen) och vaknar med ett sjujäkla halsont idag då? Jomenvisst. Frossa och muskelvärk - tackar!

Så jag har sovit bort dagen. Sov på soffan nu i kväll också. Pappa skrev ut på fb att jag snarkade, hur moget är det liksom? Just nu sitter jag och mår illa, är sjukt trött och inte det minsta sugen på chokladen ute på soffbordet. Sjuk är jag alltså definitivt!

Men imorgon måste jag in till Köping oavsett. Ska kila upp till Culinaren och ta ut klassens pengar. Sen måste jag boka in några prov dessutom. Denna vecka är det fem prov för min del. Jisses.

-

Sen så finns det ju dom som kastar ner plånboken tillsammans med gamla tidningar i en kontainer
och får fiska upp den med hjälp av en spade och en stark man..

some of the better days

Jag tänkte delge er med en liten bildbomb.
Blir lätt så när jag sparar på mig ovisade bilder på mobilen.




Fuskarna !


Mor hade klickat hem en bh (åt sig själv).. Visade sig vara Hulkensize!


STUUUDENT!


STUUDENT! (Nej, jag orkade inte beskära bilden..)


Cancerlåda .


Traditionella 'Linns-spegel-bild' . Denna gång fick söta Leo förgylla bilden.


Sen ibland är det saker som går snett, som snygga poser liksom..


Sen finns det dom som inte kan hantera en kamera..
Och dom som inte kan hantera alkohol.. ;) haha!


Kameraskills ja.. Partyfolk för övrigt .


Jag har bäst kameraskills ever!


Avslutar med denna bild. För efter denna kunde nog ingen hantera en kamera.

"Haha, min pappa kommer älska dig! Du är en datanörd OCH kör Saab!"
- Emilia Saxin .

have me like a pillow

Jag vet inte om jag borde skriva detta egentligen. Skolan kommer förnodligen att läsa detta men jag blir så himla trött och en smula besviken. En lärare kom fram till mig idag och frågade varför jag inte varit på sista praktiken. Jag svarade uppriktigt att jag varit sjuk vilket jag även har sjukintyg på.
Jag fick känslan av att bli misstrodd, vilket jag egentligen inte beskyller dom för för jag har ändå ganska mycket skolk på samvetet.
Ändå känns det hårt att folk inte tror på en när det faktiskt ligger hundra procent sanning bakom detta. Jag ville verkligen vara på min praktik men när jag blir sjuk så blir jag faktiskt sjuk - rejält.

Denna gång gick det i vågor så att säga. Ni som läser min blogg vet att jag blev bättre några dagar men att det slog till likt ett jävla tåg igen och jag låg däckad! Under den tiden som jag mådde en smula bättre så var jag ute, det förnekar jag inte. Men jag klarade bara inte av att gå hemma som en enstöring.

Var ju även till lassarettet i västerås här om dagen, visserligen för helt andra prover, men bland det första hon frågde mig var om jag var sjuk.
Än idag så känner jag av hur matt jag är i hela kroppen. Men jag har inte tid att vara sjuk. Jag vill inte vara sjuk!
Kroppen strejkar dock, rejält måste jag erkänna. Men jag bortser från det - folk vet bara inte om det!

Så skolan, ursäkta, men jag är så jävla trött på er! Peace!

i just want you to know

Ja jisses.. Jag har haft feber inatt (eller det har jag la haft till och från i två veckor nu..). Men nu inatt (eller morgon, beror ju på hur man ser det med tanke på när jag väl somnade..) så har jag haft skummaste drömmarna.
Väljer att inte dela med mig - ni kommer tycka jag är heeeelt lost och ringa psyket. Haha!

Stämmer Fredrika, den fjärde juni kommer Björn Rosenström till Arboga.
Jag hoppas att alla ni söta bloggläsare kommer. Puss!

dagens ungdommar är fördärvade

Jag tror inte jag delgett er dessa bilder.
Jag borde nog egentligen inte. Men det är mycket jag inte borde men gör ändå.

20.40 - Nästan nyss anlänt till Fredrika



20.50 - Klantarsel . Inte speciellt ovanligt .
Ja, det är en hårfön ..



22.20 - Strömpis, Örebro .



Nu kommer jag bli klassad som alkoholist, men det kanske jag är värd dock.
Jag är bra pinsam.



om du bara låter allting va

Blev inget jobbsök, jag kikade lite tidigare idag (igår) så får bli senare.. Istället loggade jag in på trafikskolan och gick igenom sjutusen frågor. Varför måste jag veta att det är vagnskadeförsäkringen som täcker när jag kör i diket? Det är ju upp till männen att fixa när jag väl kommit hem efter att kört i diket liksom?!

Jag gav nyss upp, ungefär i samma veva dog spotify. Fast det är kirrat nu. Premium. Jag är rätt bra på att tigga. Bra eller inte vill jag inte svara på. Jag är oskyldig till det mesta. Men jag vill ändå slänga in ett tack till Jukka, tiggeri som inte. Snällt var det i alla fall. Jag hör av mig när det gått en månad, okej? Haha!

Nej, sängen nu. Jag ger upp körkortsteorin - mr Jakob får ändå bli min chaufför så det spelar ju ingen större roll ändå. Awesome!

Puss!

"dance bitch, youre mine!"

Jag sitter här och är lite smått taggad. Det blir förmodligen, 90%, att kila ner till Borlänge i slutet av juni. Peace and love sörrni. Jag, Linn och Emelie luffar ner och arbetar. 24 timmar för fem dagars gratis festival. Superawesome må jag säga.
Det enda jag egenligen oroar mig över är - hur fan får man plats med alla kläder OCH saft? Det kommer bli knökafullt i väskan. Ja jisses. Släpa på den där dessutom. Nejvafan, körkort tills dess? Är lite över en månad. Ligger jag i som en råtta så lär det gå. Körningen funkar ju galant så är bara sätta tänderna i teorin egentligen.

Nej, jag ska nog inte ha så stora förhoppningar. Men pappa ställde ett skapligt irriterande ultimatum idag. Jag måste ju erkänna att jag inte kunde hålla ljudnivån nere där för ett slag. Haha. Han funderar skarpt på att sätta ett datum, har jag inte körkortet då så ryker min kära Audi. Vafan liksom.
En smula arg blev jag allt. Eftersom datumet inte är satt heller så tror jag att jag fick mannen på lite andra tankar. Jag är lite för bra på det där, att tala omkull honom på sådana saker. Lillfingerdansen så att säga..

Nej, söka lite jobb nu tänkte jag. Fick två och en halvtimma extra på Spotify idag märkte jag. Tumme upp!

tonight we gonna hit on the floor

Datorn har verkligen valt att vara på ett jäkla pmshumör emot mig just nu.
Hela kvällen! Tog mig ca fyrtio minuter att skicka iväg ETT jäkla mejl. Filen hade jag dessutom sparat inne på mammas användare. Bytte sedan till Kents för att hans går snabbare. Tro på fan att jag inte kunde få fram filen härifrån. Nejdå. Så nu skickade jag utkastet ifrån mitt tal, får duga!

Annars? Jag och mamma styrde kosan emot Västerås imorse. Jag körde. Född för att köra liksom. Klarade till och med att köra ända till sjukhuset, stanna vid rödjuset OCH komma iväg utan motorstopp. Parkera genom att backa och ja jisses.. Jag är grym med andra ord!
Gick snabbt och enkelt att ta nya prover, ska komma tillbaka i juli och ta nya. Alla tester ifrån den natten var negativa, kändes superskönt!

Sen for vi ut till Hälla, inhandlade två par kortbyxor och två sommartröjor. Även lite smått. Får vi tacka mitt förskott av skatten som jag fick tjata till mig av pappa. Tro inte att jag får allt serverat på silverfat era jäklar - ni skulle bara veta!
Efter Hälla blev det Eskilstuna, fortfarande med mig bakom ratten. Kiing! Tuna Park. Äta kyckling och bränna någon krona till. Usch då. Jag skulle vilja vara miljonär.

Nu är studentklädseln komplett också. Mamma inhandlade ett par superfina skor idag till mig. Kommer bli awesome. Jag tänkte ladda upp en bild, men i och med att datorn har satt sig på tvären så fåre va. Kanske dyker upp en imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen, stilla mitt illamående och försöka få någon timmas sömn. Puss

spindeljävel - dö!


Jag gissar på att inatt kommer jag bli överfallen utav insekter med åtta ben.
När jag skulle hoppa in i duschen så drar jag för draperiet och ska till att ta duschgrejen. Ser då att bara millimetern ifrån mitt finger sitter en fet äcklig spindel och bara väntar att få sätta tänderna i mig.
Jag tog då och satte på vattnet för att spola ner odjuret. Så nu kan han minsann ligga och kipa efter andan i avloppet det kräket.

Jag är mest orolig för att dennes kusiner och syskon kommer hämnas på mig nu. Jisses.


för glädjen den bara kommer och går

Mycket lyckad kväll må jag säga!
Jag och Daniela trampade iväg till Anna där Julia redan väntade. Vi hade bestämt oss för Kubb av alla jäkla grejer. Inte hade jag brillsen heller. Skitgrej!
Så det blev jag och Julia VS Anna och Daniela. Vet inte om jag borde blogga om detta egentligen - jag skämmer ju bara ut mig själv. Haha!
Hur som, utklassade blev vi. Två gånger. Men sen hörrni blev det ombytta roller. Jag och J drog ner alla deras medan dom stod med alla kvar. Så illa att det slutade 2-1 till dom är det väl ändå inte?

Fast D och A fuskade ju. Jag har alltid fått höra att man måste slå ner kungen i samma omgång som dom sista kubbarna. Får man ner alla kubbar men inte kungen så har man automatiskt förlorat?! Fick höra att jag var dum i huvudet efter att insisterat på detta. Haha, elakt!

A glänste med sitt plastkort och körde oss till ICA för att inhandla en dricka, sedan tvingade hon oss att se på Saade. Jag fastnade så när jag tillslut kom hem så tvingade jag pappa (ordagrant! Jag slet dosan ifrån min pappa och vägrade lämna ifrån mig den!) att se på röstningen. Stackars.

Så nu tackar jag för mig. Puss

Jävla fuskare!


i want your forgivness


Jag vet inte hur många varv jag och Calle fick traska runt gården idag. Men kul var det nog allt ändå.
C är så himla duktig dessutom. Jag tog och longerade han en stund innan det var barnens tur. Jag ville vara säker på att han inte hade dolda energigömmor - skulle sluta i katastrof.
Men så när jag longerar honom så får jag det jag väntade mig - en halvt galen stönande häst. Han var liksom lite mer i luften än på marken. Fast när jag tvingat honom några fler varv så blev han riktigt fin. Så har är ju duktig innerst inne.

Sedan när det var dags för barnen så byter han helt. Till att vara odräglig till att stå blixtstilla och knappt våga andas. Så fort ett barn satt på ryggen var han knappt intresserad utav det otroligt gröna saftiga gräset eller blev irriterad över bromsarna som bet honom. Han är en guldklimp när det väl gäller den lilla köttbullen.

Så jag har fått dagens motion idag kan jag lungt påstå. Stenar i skon och solen i ögonen. Men barnen var så otroligt charmiga att det inte går att klaga. Supermys!

Blev somsagt inget Linde. Jag är galet pepp oavsett. Så ska se vad kvällen bjuder på. Anna, Daniela och Julia verkade sugna på att hitta på något. Kanske blir en trip á la old style - till donken och tjöta. Haha.
Nej, antingen det eller så kryper jag ner i sängen med en film. Puss

someone to watch over me

Sömnlös natt. Skapligt trött chey!
Men här får vi ingen tid till att vila inte.
Erik ringde precis och avslöjade att det är barnkalas idag. Bra framförhållning. Haha!
Bönder i ett nötskal ungefär.
Men vid ett är det 'ponny'ridning på snälla C . Hoppas han har sprungit av sig lite energi inatt!
Så det får bli min dagssyssla idag - lekledare!

Blir inget Linde ikväll ändå. Jag har faktiskt lyckats övertala mig själv.
Lika bra att stanna hemma, kurera sig och fortsätta önska att bli frisk.

Nej, hoppa i stallkläderna och trampa iväg nu. Peace!

så otroligt vackert


There Ain't no reason things are this way.

It's how they always been and they intend to stay
I don’t know why I say the things I say, but I say them anyway.
But love will come set me free



find sombody else but me


Varför ger inte halsen med sig någon gång? Jag börjar tröttna rejält på detta, vill inte mer!
Ibland känner jag inte av den alls på ett tag men sedan kan det slå om, den svullnar upp och dunkar sådär lagom skönt. Blir nog dags att besöka farbrorn i vitt igen. Känns bra skumt när jag äter penicillin bara - att det aldrig ger sig alltså.

Träffade Fredrika en sväng idag. Mycket trevligt. Länge sedan. "Jag pratar sällan men länge med dig" kom vi överrens om idag. Så klockrent. Mer om det får ni inte veta.

Galet taggad på utgång var jag idag. Men jag försöker intala mig att jag dör inte om jag stannar hemma. Är snarare bättre för min kropp. Men åh. Jag var ju hemma förra helgen - räcker inte det?
Hur som, är cruising i Lindesberg imorgon. Om inte annat så syndar jag och kilar över dit. Jag borde inte, jag borde inte, jag borde inte! Vi får se hur det blir med den biten. Impulsiv som jag är.

Ska kila och knapra piller nu sedan tror jag det blir någon mysig film. Puss

when it all is wrong


Ibland överträffar jag mig själv ganska stenhårt. Denna brud har härmed skrivit klart sitt tal. Jisses. Nu ska det bara skrivas ett PM och så är jag klar med uppgiften. Awesome. Eller klar och klar, jag måste ju hålla talet också, det är ett avlägset bekymmer just nu.

Ni får ett smakprov. Jag struntar totalt i hur dåligt ni tycker att det är, jag finner detta totally awesome oavsett. Döden inträffade 01.00 den 13/05-11 . Och folk säger att detta är en otursdag. FU!

"Just denna sida, Facebook, tycker många har gått överstyr. Folk är inloggade jämt, det har utvecklats till att bli ett beroende. Man vill gärna uppdatera sig flera gånger dagligen, läsa igenom vad folk skriver och ha koll på läget. Folk sitter på arbetstid, så fort de kommer hem eller det sista de gör innan sänglampan släcks.

Dagens nyare mobiltelefoner tillåter dessutom att man kan koppla upp sig emot internet i princip vart man än är, vilken tid på dygnet som helst. Du har med andra ord tillgång till internet konstant."


för ännu glöder solen

Skillat. Bra jobbat.
Saxin har gjort det ännu en gång. Ingen är förvånad? Nejdå. Haha. Åh!
Jag vet mycket väl att det är muntliga delen i nationella för Svenska B imorgon.
Eller ja, vi ska lämna in PM'et inför talet imorgon.

Då är det vanliga frågan; Har Saxin gjort detta? Nej.
Har Saxin börjar på detta? Nej.
Har Saxin sina papper hemma? Nej.
Kommer Saxin hinna klart tills imorgon? Nej.
Kommer Saxin ljuga imorgon? Ja.

Ohmy. Ibland är det ett under att jag överhuvudtaget har kläder på mig om dagarna.
Nej, skolarbeten är soo last year! Peace.


just the way you are

Skönt att kunnas sova på nätterna. Jisses.
Hade ett trevligt samtal med mr igår, kanske lite för långt. Men inte kunde jag somna trots att klockan tickat sig till småtimmarna. Blixtrade och åskade gjorde det inatt också. Jag låg mest och var orolig över att det skulle bli strömavbrott - kolsvart! Mitt hjärta klarar inte av sådant. Jag vill veta att jag kan tända en lampa när jag tror monstren stirrar på mig. Haha. Psyket nästa tror jag.

Just i skrivande stund så sitter Linn här ute på min balkong. Hon snodde solkortet lite innan och nu håller hon mig sällskap här i sjuktillståndet. Mycket trevligt!
Hon tycker i alla fall synd om mig - haha! Nej, nu ska vi planera sommaren lite. Kommer bli awesooome!

Puss!

you make me belive

Jag tar det här med sjukdom till en helt ny nivå.
När jag var inne på dag tre utav penicillinet så avtog det mesta och jag var rätt taggad på att återgå till ett normalt liv. Tro på tusan att jag, dag sex återgått till dag ETT igen. Här sitter jag och svettas som en äcklig känguru till att frysa som om jag satt naken mitt i en snöstorm. Jag kan knappt svälja och jag är så otroligt trött att jag vill stå och sova!

Nej. Jag vill bli frisk nu, låta månaden passera och ta den förbannade studenten.
Den snygga uppassaren har inte dykt upp heller. Attans!



Denna blommiga goding beställdes med min studentklännig. I'm i love!


i can fix you


Jag tror att jag går och dör en smula nu.
Vi börjar om på en ny sjukhetskula. Vad gör det med en svullen hals, det är la gullit?

Åh.. ett badkar fullt med is vore inte helt fel just nu. Eller bara en snygg, solbränd
uppassare som serverar allt på ett silverfat medan jag yrar i sängen. Ja jisses.

Frisk nu tack?!


du får sitta längst fram i taxin


Nu är det väl ändå min tur att bli frisk? Tycker jag lidit tillräckligt för mina snedsteg faktiskt!

Vad har hänt annars? Spenderade några timmar i Örebro, alltid trevligt trots att mina mörka smått kriminella tankar spetsar samtalsämnena. Men hur svårt är det inte att låta bli att planera ett bankrån? Visserligen är det nog inte så bra att jag sitter här och skriver att vi faktiskt diskuterade just detta ämne - ifall vi (eller jag..) faktiskt gör det. Otroligt korkat Saxin, men det är ju ändå mig vi talar om så ingen är förvånad antar jag?!

Slängde iväg några timmar med Linn också. Mycket trevligt sällskap må jag säga. Så mina bakterier fick allt hålla sig i skinnet då jag var påväg att få psykbryt över att jag blivit så socialt missanpassad på grund av halsen.
Jag orkade inte bara knata runt här hemma och må kasst så det fick bli såhär.
Verkar straffa sig nu i vilket fall som helst - halsen gör sig till känna. Både på utsida och insida.

Vafan, snart tar jag kökskniven och pillar ut mandlarna på egen hand orkar inte med detta längre. Jag vill vara frisk och ute i solen med mina lurviga bleka ben som alla andra barn.


Ostädat rum x10 - just the way i like it !


Schnygga Cuca på fräsig balkong.


Från en fräsig balkong till en annan.
Jag hoppas ni tänker 'Fan va snygga blommor!' just nu - annars blir jag besviken!


Avslutar med en bild på Linns otroligt charmige systerson - Leo.


You can count on me 'cause I can count on you

Två låtar som just nu ligger mig nära hjärtat.

Ibland fastnar jag för helt random sånger. Knas!

 

 


pump up the volume

Sådär ja, nu börjar det äntligen vända.
Jag kan andast relativt normalt igen, smärtan vid förtäring har hoppat ner en pinne eller två och det börjar kännas bättre i kroppen. Dock låter jag bli att gäspa- känns som om någon hugger en kniv rakt i sidan utav halsen. Min hals ja.. den har varit svullen. Tänk er mitt klotrunda huvud på ytterligare en klotrunt hals. Det var en bra beskrivning. Nu vet ni hur jag sett ut de passerade dagarna.
Ont att bara snudda vid sidorna av halsen har det dessutom gjort - otroligt smärtsamt att ens vrida huvudet.

Jag skriver detta inlägg för att jag hoppas att någon där ute kan känna ett litet stygn utav medlidande, för jag vet att mr Jakob absolut inte gör det. Han är en elak person som har jobbigt rätt - jämt! Usch.

Nej, nu ska jag bli frisk tänkte jag!


freshness

Ni får ursäkta den otroligt snygga bilden på mig där till vänster. Den ska bytas ut.. någongång.
Har nu bytt design. Avancerat värre när man får gratis kodmallar så det bara är att klistra in allt. Tumme upp för sådant.

Ja jisses. Nu blir det teven. Puss

Åh, underbart!

Mamma är här på besök. Med sig hade hon min beställning ifrån Vero Moda. Studentklänning. 

Jisses, den satt perfekt och jag älskar den. Nu kan jag lägga klänningshysterin åt sidan äntligen.

Det kassa är att jag igår klickade hem fyra andra klänningar men det skadar ju aldrig att prova.

Nu är det bara skor som återstår. Skohysterin kan härmed börja.

Nej, nu ska jag köra iväg pappa härifrån för att handla hem flytande föda för min hals avskyr mig.
Nyponsoppa och nudlar. Looove it!

 

 


and once again - siiickness

INTE OKEJ! Jag är lite ledsen här just nu. Varför måste jag bli sjuk gång på gång på gång? Visserligen vet jag nog lite varför, men jag skulle väl kunna få en lättbotlig huvudvärk istället? Nej, min hals svullnar så jag knappt kan andas, kan inte äta och knappt dricka. Min kropp värker, jag kan knappt sitta rakt för min rygg säger ifrån, alla muskler strejkar.

Minns ni förra gången jag var sjuk? Jag hoppas innerligt att jag slipper den vändan igen.

Jag vet vad jag kommer pyssla med de närmsta dagarna - sova! Börjar jag nu knapra min älskade pencillin så kommer jag kunna somna överallt. Jag viiiill inte! Tio dagar denna omgång också. Man kan inte annat än älskat!

Sådärja, femte gången sedan skolstarten i augusti. Tummen upp för detta. (y


fyllecykling och skrubbsår

Jag är en mästare på att göra saker innan jag är riktigt frisk.
Trots sjukdom så blev det studentfest igår. Riktigt roligt faktiskt!
Började med lite spel och sådär hemma hos Lina innan vi kilade vidare till Källarn.
När vi kom var det folktomt men dröjde inte länge innan det fylldes på.
Jag låter alla detaljer vara för mitt minne sviktar lite. Haha!

Tydligen var det ostadigt att gå hem dessutom. Rakt upp och ner så ramlar jag inne
i stan. Jag skyller på klackarna och kullerstenarna! Låter vettigt. Jag är bra pinsam..
Sexiga skubbsår jag har på knäna nu. Lite som när man var liten. Haha!
Alltså.. jag borde veta vid det här laget att man inte ska fyllecykla (som dessutom är
förbjudet! ;o ) för att det brukar sällan gå bra.
Daniel var inte så bra på att cykla han heller. Stackars min cykel alltså, den lär vara
mörbultad idag såsom vi kastade (och ramlade..) men den igår. 
Fast fick skjuts hem tillslut ändå. Tack för det.

Så ptja, det var en rolig kväll så jag är glad att jag begav mig ut ändå.
Nu strejkar min kropp och jag känner mig helt matt. Usch!

Källarn har bokat in Björn Rosenström nästa månad såg jag på facebook. Tumme upp




Bäck kysste marken.
Stackars min cykel!

 


youyouyouyou

Det här med feber och ont i halsen är inte riktigt min grej.
Vid sådana här tillfällen ska man bädda ner sig, äta lite glass och 
hoppas att alla i hela världen tycker synd om en.


take a picture, it will last longer

Jag tänkte dela med mig utav min gårdag - fast i bilder. Håll till godo!

Min söte far körde upp mig ur sängen klockan åtta för frukost, sol och båtar
ute vid kanalen. Docköppning - hysteriskt roligt. Not! Mysigt var det ändå..




Sedan tog far och jag en biltur. En lååång biltur med mig bakom ratten.
Bland annat besökte vi Guldsmedshyttan, Filipstad (kusins tattueringsstudio),
och Krisinehamn där vi stannade och åt oxfilé med egengjord bea.
Onyttig efterrätt med choklad var ett självklart val.. Haha!



Väl hemma så kilade jag över till Linn som bjöd på ett glas vin och bra musik.




Schnygga Linn var bra pilsk hela kvällen. Men en sådan bild får ni inte.. haha!


Detta måste vara den snyggaste (och fräshaste) bilden på mig ever!


Detta var lite om vad om skedde under gårdagen. Jag och Linn umgicks med Masiel
och hennes kusin med. Brände onödiga pengar och hade en sjuk jäkla kväll.
Bra musik och trevligt sällskap. Svinkallt ute dock.
Men det var en superbra kväll. Awesome!