"dance bitch, youre mine!"

Jag sitter här och är lite smått taggad. Det blir förmodligen, 90%, att kila ner till Borlänge i slutet av juni. Peace and love sörrni. Jag, Linn och Emelie luffar ner och arbetar. 24 timmar för fem dagars gratis festival. Superawesome må jag säga.
Det enda jag egenligen oroar mig över är - hur fan får man plats med alla kläder OCH saft? Det kommer bli knökafullt i väskan. Ja jisses. Släpa på den där dessutom. Nejvafan, körkort tills dess? Är lite över en månad. Ligger jag i som en råtta så lär det gå. Körningen funkar ju galant så är bara sätta tänderna i teorin egentligen.

Nej, jag ska nog inte ha så stora förhoppningar. Men pappa ställde ett skapligt irriterande ultimatum idag. Jag måste ju erkänna att jag inte kunde hålla ljudnivån nere där för ett slag. Haha. Han funderar skarpt på att sätta ett datum, har jag inte körkortet då så ryker min kära Audi. Vafan liksom.
En smula arg blev jag allt. Eftersom datumet inte är satt heller så tror jag att jag fick mannen på lite andra tankar. Jag är lite för bra på det där, att tala omkull honom på sådana saker. Lillfingerdansen så att säga..

Nej, söka lite jobb nu tänkte jag. Fick två och en halvtimma extra på Spotify idag märkte jag. Tumme upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback